- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
-
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
Kafası başka biseyle dolu olabilir.ne kadar süredir evlisiniz? İnsan her zaman hazır olamıyorBen dün söyle bi şey yaşadım biraz açık olacak ama dus aldim gel beni kremle dedim bi güzel kremledi sonra biraz iş attim dur sigara içelim sonra şey yapalım dedi tamam dedim sonra ictik iceriye gectik film açtı ve izledik... ben bekliyorum acaba bitince mi diye.. ama yok kaldı o konu daha önce de yaşadık bi film benden daha çok nasil dikkat çeker diye kızmıştım. Dun de dedim ki aynı şey tekrarlandi sana yapmadığım muameleyi bana yapıyorsun böyle olunca hevesim kaçıyor sana karşı dedim. Esimde üzüldü tabi. Ya bilmiyorum ben mi abartıyorum esim mi garip sizce. En son da 2 gün önce olmuştu..
1 yılı geçtiKafası başka biseyle dolu olabilir.ne kadar süredir evlisiniz? İnsan her zaman hazır olamıyor
Dedigim gibi kafası belki başka biyerdedir.maddi bi problemi işle ilgi bi derdi olabilir. Bidaha aynı sey olursa duzgunce oturup konusun. Bazen erkekler farketmiyo böyle durumlari daha dogrusu bizim kadar takilmiyolar1 yılı geçti
2. Kez oldu işte.. bilemiyorum yaDedigim gibi kafası belki başka biyerdedir.maddi bi problemi işle ilgi bi derdi olabilir. Bidaha aynı sey olursa duzgunce oturup konusun. Bazen erkekler farketmiyo böyle durumlari daha dogrusu bizim kadar takilmiyolar
Kim dedi size bunu?2. Kez oldu işte.. bilemiyorum yahani erkekler 7 24 seks düşünürdü nasıl reddedebilir
Yok canım ne alaka öyle bisey yok2. Kez oldu işte.. bilemiyorum yahani erkekler 7 24 seks düşünürdü nasıl reddedebilir
Hani genel de hep öyle denir yaKim dedi size bunu?
ergen erkek mi kocanız?2. Kez oldu işte.. bilemiyorum yahani erkekler 7 24 seks düşünürdü nasıl reddedebilir
Yoo öyle birşey yok. Cinselliğe düşkünlük ayrı 7/24 seks düşünmek ayrı şeyler. Oncedenmis o bulduğu yerde karısını kistiran adamlar,şimdi kadınlar kovaliyorHani genel de hep öyle denir ya
Bunu duyduğuma sevindimYoo öyle birşey yok. Cinselliğe düşkünlük ayrı 7/24 seks düşünmek ayrı şeyler. Oncedenmis o bulduğu yerde karısını kistiran adamlar,şimdi kadınlar kovaliyor
Evet 16 yaşındayız bizergen erkek mi kocanız?
Ciddi misiniz?Evet 16 yaşındayız biz
Öyle bi şey yok bacım yanlış bilgi2. Kez oldu işte.. bilemiyorum yahani erkekler 7 24 seks düşünürdü nasıl reddedebilir
İnsan her an istekli olacak diye bir şey yok ki . İnsanlık hali belki o an istemedi. Tabi bunun devamlı sürmesi sorun ama. Birkaç kere siz istemezsiniz birkaç kere o istemez doğru yolu bulursunuz inşallah . Bence abartmayınBen dün söyle bi şey yaşadım biraz açık olacak ama dus aldim gel beni kremle dedim bi güzel kremledi sonra biraz iş attim dur sigara içelim sonra şey yapalım dedi tamam dedim sonra ictik iceriye gectik film açtı ve izledik... ben bekliyorum acaba bitince mi diye.. ama yok kaldı o konu daha önce de yaşadık bi film benden daha çok nasil dikkat çeker diye kızmıştım. Dun de dedim ki aynı şey tekrarlandi sana yapmadığım muameleyi bana yapıyorsun böyle olunca hevesim kaçıyor sana karşı dedim. Esimde üzüldü tabi. Ya bilmiyorum ben mi abartıyorum esim mi garip sizce. En son da 2 gün önce olmuştu..
Genelde hep ben yumuluyom zaten %90 o yüzden bu sefer ondan bekledim sanırımE sen yumulsaydın
Haklısınız teşekkürlerİnsan her an istekli olacak diye bir şey yok ki . İnsanlık hali belki o an istemedi. Tabi bunun devamlı sürmesi sorun ama. Birkaç kere siz istemezsiniz birkaç kere o istemez doğru yolu bulursunuz inşallah . Bence abartmayın