• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum beni üzüyor

Michaelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
100
121
103
Merhaba kk'nın değerli üyeleri.benim bu durumuma ne dersiniz acaba?çünkü görüşlerinize ihtiyacım var. Bir arkadaşım benden hoşlanıyor. Yani kendisi dedi. Ama benim için sadece arkadaş olarak kalacak birisi hiç ihtimal yok. Onu arkadaş olarak çok seviyorum ama o başka şeyler olalım istiyor. Bu yüzden defalarca tartıştık. Bana madem olmayacak ben senin yanında durmak istemiyorum daha çok üzülüyorum lütfen hayatımdan çık falan dedi. Ben de bunun için arkadaşlığımızı bitirmek çok saçma falan dedim konu kapandı bir süre. Şimdi ise benim sana ihtiyacım var falan diyor bir yere gitse açıklama yapıyor yani ilişkimiz varmış gibi davranıyor.Arkadaşımı sevdiğim için kalbini kırmak istemedim bu yüzden bu hareketlerini konuşmamaya çalışıyorum. Ama böyle yapınca da sanki umutlanıyor gibi. İşin içinden çıkamadım. Hem üzülmesin istiyorum hem de arkadaşlığımız bitmesin. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Üzgünüm ama öyle bir dünya olduğunu düşünmüyorum. Size karşı hisleri varsa ve kesinlikle oluru yoksa rahat bırakın hayatına devam etsin. Siz hayatında oldukça hislerini nasıl geride bırakabilir? Zaten bu "seni sevmiyorum ama nolur yanımda kal" durumu bana çok bencilce geliyor, üzgünüm.

Merhaba kk'nın değerli üyeleri.benim bu durumuma ne dersiniz acaba?çünkü görüşlerinize ihtiyacım var. Bir arkadaşım benden hoşlanıyor. Yani kendisi dedi. Ama benim için sadece arkadaş olarak kalacak birisi hiç ihtimal yok. Onu arkadaş olarak çok seviyorum ama o başka şeyler olalım istiyor. Bu yüzden defalarca tartıştık. Bana madem olmayacak ben senin yanında durmak istemiyorum daha çok üzülüyorum lütfen hayatımdan çık falan dedi. Ben de bunun için arkadaşlığımızı bitirmek çok saçma falan dedim konu kapandı bir süre. Şimdi ise benim sana ihtiyacım var falan diyor bir yere gitse açıklama yapıyor yani ilişkimiz varmış gibi davranıyor.Arkadaşımı sevdiğim için kalbini kırmak istemedim bu yüzden bu hareketlerini konuşmamaya çalışıyorum. Ama böyle yapınca da sanki umutlanıyor gibi. İşin içinden çıkamadım. Hem üzülmesin istiyorum hem de arkadaşlığımız bitmesin. Ne yapmalıyım?
Hem şiş yanmasın hem kebap.
Olmaz öyle. Sen arkadaş istiyorsun diye birini üzmeye hakkın var mı?

Hem şiş yanmasın hem kebap.
Olmaz öyle. Sen arkadaş istiyorsun diye birini üzmeye hakkın var mı?
niye bencillik ediyorsunuz?
hep bu kadar bencil miydiniz, sonradan mı oldu?

Bencillik yaptığımı fark etmemiştim en başta. Şimdi aslında ben de sizin gibi düşünüyorum. Yani onun üzülmemesi her şeyden önemli. Bir süreliğine şehir değiştirdim kafasını toplasın uzak kalsın diye.ama ben böyle daha mutsuzum diyor. Arkadaş olarak yanımda kal sadece diyor. Ama ben de fark ettim inkar etse de içten içe üzülüyor. Buna hakkım yok. Ama şehre geri dönmek zorundayım. Ne yapmalıyım?

İşte o size karşı hissi olduğu için arkadaş olarak yanımda kal diyor. En başta olumsuz cevap alınca vazgeçip hislerini gömseydi inanırdım gerçekten sizi zamanla unutup arkadaş kalabileceğinize. Ama başta olmaz yapamam vs demis sonra eksikliğinizi hissedince arkadaş kalalım dedi ancak bana hala başka hislere söyledi gibi geldi. Mesafe koymanız şart, belki çok sonra sizi tekrar arkadaş olarak kabul edebilir. Ama belkide size nefret duyar, sizi istemez, bu durumda kendinizi üzmeyin.

Bencillik yaptığımı fark etmemiştim en başta. Şimdi aslında ben de sizin gibi düşünüyorum. Yani onun üzülmemesi her şeyden önemli. Bir süreliğine şehir değiştirdim kafasını toplasın uzak kalsın diye.ama ben böyle daha mutsuzum diyor. Arkadaş olarak yanımda kal sadece diyor. Ama ben de fark ettim inkar etse de içten içe üzülüyor. Buna hakkım yok. Ama şehre geri dönmek zorundayım. Ne yapmalıyım?
Açtığın konuyu bir oku istersen.
Arkadaş olalım diye ısrar eden sendin.
Şimdi o istemiş gibi yazmak neden?

Bişey yapmak istiyorsan uzak dur. Unutur gider. Böyle iki arada bir derede kalmaktan iyidir.

Açtığın konuyu bir oku istersen.
Arkadaş olalım diye ısrar eden sendin.
Şimdi o istemiş gibi yazmak neden?

Bişey yapmak istiyorsan uzak dur. Unutur gider. Böyle iki arada bir derede kalmaktan iyidir.
Arkadaş kalalım diyen bendim çünkü biz beraber çok şey atlattık ve arkadaşlık kolay bulunan bir şey değil. Ama sonra yaptığım hatayı fark edince ben uzak kalalım istedim ve şuan öyle yapıyorum ama ortamlarımız aynı yani birbirimizle hep konuşmak zorundayız.çok yargılayıcısınız zaten üzülüyorum.

Sevgili olmayacaksaniz birak cocugu gitsin görüsme bu sartlarda seninle gorusenem de...arkadas kalmak muhabbetine inanmıyorum ben de..

İyi de size aşık olan birini neden arkadaşı gibi davranması konusunda zorluyorsunuz. İlerde bir gün bir ilişkiniz olduğunda bu çocuğa dış kapının dış mandalı muamelesi yapmak mı yoksa sevgilinizle yakın dostum sıfatıyla tanıştırmak mi akıl karı? Taraflardan birinin karşısındakine hissi varsa ya sevgili olunur ya uzak durulur bence.

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
O yüzden uzaklaşın, acı çektirmeyin.

Böyle yakın bir arkadaşım bana aşık olduğunu söylemişti bende kendi duygularımın arkadaşlıktan öte olamayacağını açıklamıştım. Bu durum seni rahatsız edecekse uzaklaşabilirsin sorun değil dedim, uzaklaşmak istemedi. Bu süreçte daha bir depresyonvari aşık modeline büründü. Öyle olunca da ben mesafeyi koydum. Belli bir süre sonra kendi geldi, artık o hislerim yok, arkadaşın olmaya devam etmek istiyorum. O zamanlar yalnız kaldığım için üzülmüştüm ama sen ikimiz için de doğru bir karar vermişsin bir daha arkadaşlığımızı tehlikeye atacak bir şey yapmayacağım dedi.
O gündem beri de sorunsuz devam ediyoruz, kendisi başkasına aşık oldu sonradan, ufak bir ilişki yaşadılar vs vs.

Arkadaş kalalım diyen bendim çünkü biz beraber çok şey atlattık ve arkadaşlık kolay bulunan bir şey değil. Ama sonra yaptığım hatayı fark edince ben uzak kalalım istedim ve şuan öyle yapıyorum ama ortamlarımız aynı yani birbirimizle hep konuşmak zorundayız.çok yargılayıcısınız zaten üzülüyorum.
Aynı konu senin başına gelse senden yana olurduk.
Konu nerden tutsan elinde kalıyor.
Yargılayıcı değilde abla ya da arkadaş tavsiyeleri de diyebiliriz.

Böyle yakın bir arkadaşım bana aşık olduğunu söylemişti bende kendi duygularımın arkadaşlıktan öte olamayacağını açıklamıştım. Bu durum seni rahatsız edecekse uzaklaşabilirsin sorun değil dedim, uzaklaşmak istemedi. Bu süreçte daha bir depresyonvari aşık modeline büründü. Öyle olunca da ben mesafeyi koydum. Belli bir süre sonra kendi geldi, artık o hislerim yok, arkadaşın olmaya devam etmek istiyorum. O zamanlar yalnız kaldığım için üzülmüştüm ama sen ikimiz için de doğru bir karar vermişsin bir daha arkadaşlığımızı tehlikeye atacak bir şey yapmayacağım dedi.
O gündem beri de sorunsuz devam ediyoruz, kendisi başkasına aşık oldu sonradan, ufak bir ilişki yaşadılar vs vs.
Tam olarak olmasını istediğim sonucu anlatmışsınız. Aynı ortamda uzak durmak nasıl olacak bilmiyorum ama elimden geleni yapmam gerek.Umarım anlattığınız gibi olur aksi takdirde de ben çok üzüleceğim

Tam olarak olmasını istediğim sonucu anlatmışsınız. Aynı ortamda uzak durmak nasıl olacak bilmiyorum ama elimden geleni yapmam gerek.Umarım anlattığınız gibi olur aksi takdirde de ben çok üzüleceğim
Başkası üzülmezse siz üzüleceksiniz. Gerekirse suratınız kapı duvar modunda olacak, selam verip nezaket göstermeyi hala bir yerlere bağlamaya çalışırsa.
Boşanıp da aynı iş yerinde çalışan insanlar var. Şu aynı ortam işini abartmayalım çok imkansızmış gibi.

Yazık ya bence tamamen irtibatı kesin o da unutup yoluna baksın. Seninle irtibatta oldugu her gun hep bir umutla uyanacak. Hiç oluru yoksa konuşmayın ben öyle yapmıştım.

Malesef cozumu yok. Ben de bu nedenden oturu en sevdigim arkadasimi kaybettim. Gitmeyi tercih etti ve ben de saygi duydum. Yillar gecti ama hala dusununce uzulurum. Size de saygi duymanizi oneririm..

Back