- 30 Mart 2023
- 7
- 4
- 44
- Konu Sahibi hayatzor34
herkese merhaba yeni bir üyeyim hep takip ediyordum zaten bu siteyi, hanımlar,12 yıllık evliyim 37 yaşındayım esimle aynı yaştayız,ben çalışmıyorum eşim serbest meslekle uğraşıyor,benim sorunum şu,eşimin iş yeri apartmanımızın altında o yüzden eşim sürekli eve gelip gidiyor,yan tarafındaki dukkanlarda arkadaşları var,kendi arkadaşlarıda sürekli bizim dükkanda,apartmanın hemen karşısında elketronik eşa aksesuar tarzı eşya satan bir dükkan var oraya bir bayan çalışan aldılar bizim yaşlarımızda ama parmağında yüzük yok 6 ay kadar oldu,benim sürekli gittiğim bir yer telefona kılıf fln alıyorum,ben penecereden dışarı bakarken eşim ve arkadaşı aşağıdaydı eşimin arkası dönüktü o bayan dışarı çıkınca arkadaşı eşime birşey söyledi eşimde dönüp baktı diğer herkes işine döndü muhabbet ediyorlar bir tek eşim bakıyor kadına,ama baya bariz bakıyor buda benim canımı sıktı belliki daha öncede olmuşki arakadaşı söyleyince baktı ama kadın hiç bakmadı,sonrasındada bakışlarını yakaladım kadın dükkandayken arada yokluyor gibi,şimdi benim size sorum ben aldatılıyormuyum aldatılsam nasıl anlarım hayatımızda bir değişiklik yok yada benmi anlamadım bilmiyorumki telefonundada birşey görmedim,özel hayatımızda normal rutininde,ama arkadaşlarına bile söyleyecek kadar birşeymi hissediyor kadına anlamadım,aldatılınca fark edersiniz diyorlar ama illaki cinselliklemi alakalı ilgisi varsa nasıl anlarım vallahi kafayı yiyecem cok uzun oldu kusura bakmayın