- 15 Ocak 2024
- 997
- 481
- Konu Sahibi Merve Aycan
Merhaba çalıştığım yerde bazı sorunlar yaşadım herkes gibi kimine göre daha çok daha az. Son yaşadığım olay kalbimi paramparça etti. Sadece sustum ama bilmiyorum iyi mi yaptım. 8 aylık gebeyim. Neyse sohbet muhabbet çalışıyoruz orada çay içiliyor midem bulanıyor diye çok çay içmiyorum çok nadir neyse dedim bende yıkayayım yıkıyordum aradı. En son gene öyle yıkamak istedim normal yıkadığımız yer kilitliydi bulamadım normal tolete götürdüm leğen vardı oranın içinde neyse köpükledim bende bardakları elimle tuttum tepsi olmadığı için lavaboda 2 elimle suyu açıp duruladım o sırada yanımda çalışan kişi geldi kolay gelsin dedi gitti tolet pis kokuyordu toplu kullanılan yer ama yıkayacak yer yoktu kız yanlış gördü galiba bardakları lavaboda el yıkanan yere koydum sandı bence. Neyse içeri geldim 3 4 kişi hemen biri dedi bir kadın varmış evi pismiş falan ben neyse anladım sustum. Şunu da söyleyim evime asla gelmediler kıyafetlerim kişisel hijyene dikkat eden biriyim günlük duş alır ütüsüz çıkmam onlar lada gidip gelmem yani evlere. Hemen kız gidip millete ne dediyse pasaklı ilan edildim laf sokmalar gülerek ama anlamadığımı sanıyorlar aralarında gülüyorlar aa Merve buna dokundu mu aa Merve oturdu temizleyelim vebalıyım gibi.Her gelene hemen anlamalar çok önemli bilgi gibi. Çok yumuşak yüzlü olduğumu söylüyorlar sanırım güçleri bana yetti ben bunlardan daha yükseğim işte onu da söyleyim. Sustum yüzüme canım balım ama imalar her gelene anlatması çok zoruma gitti hiç bir şey belli etmedim zaten yakında doğuma ayrılcam Allah a bırakayım dedim ama bilmiyorum sizce doğru mu yaptım. Asla iftira atmak istemiyorum ama bu kişi 7 yıllık evli çocuğu yok kıskançlık yaptığını düşünüyorum bazen içimden yumuşak da olduğum için zaten ücretsiz izne gidecek ya da bilmiyorum sizce ne yapmalıyım konuşayım mı ya da sorumluya mı söyleyim susup boşvereyim mi 1 ay sonra zaten çalışma hayatına ara verecem.