bu dovmeyi yaptırmayı dusunuyorum

bildiğim kadarıyla bu pentagram işareti. pek tavsiye etmem. bence yaptırma. önce iyice araştır bence. o yıldızın ters -dz oluşuyla ilgili anlamları falan var

güzelmiş beğendim ben :)

ama her işaretten anlam aranıyor,bu işaretli bi tişört olsun,bi yapıştırma olsun hemen satanist matanist ya da saçma sapan şeyler söylüyorlar bizim milletimiz :)

gayet hoş durur bence bu dövme..

Son düzenleme:
ben çok beğendim.mistik ve gizemli geldi bana ..tarz duruyo severim böyle şeyleri:nazar:

ıçinde ruh, ateş, hava, toprak ve suyu simgeleyen pentagram var; aslında bu elementlerin uyumunu gösteren bu simge; toplumda farklı anlamları çağrıştırıyor bildiğim kadarıyla cadılar için de kutsalmış=))) Fakat bana elementlerin yıldızın 5 köşesini oluşturması hep güzel gelmiştir, sanıldığı gibi kötü bir anlamı da yok bence.

Eğer çevreden gelecek tepkileri bertaraf edebilecek gücü kendinde buluyorsan tabi ki yaptırabilirsin. =)))Senin yaptıracağın desenin tam anlamını ve işaret ettiği manayı bilmiyorum( diziyi de izlemedim) ama görsel olarak hoş duruyor.

epilasyon makinesinin ağrısıyla eşdeğer acısı var yani dayanılmaz değil:KK66:
şekle gelince bana çekici gelmedi. İlerisini de düşünerek yaptır derim. sürekli gözünün önünde olursa çabuk sıkılırsın benim sırtımda dövmem var şimdide ayak bileğime yaptırmayı düşündüğüm bir model var.

Bende fena haLde süpernaturaL (samm) fanıyım :KK70: onlarda bu döwme harika duruyo !:-)

bnce bu dövme erkeğe yakışır faLan diye bişey yok gayette hoş durur bayanlarda da :):)

bencede durur yani ben peri melek yapan erkek gordumsempatiksalakcinni onlar kadar abes durmas bile:)
suan 2 tane dovme yaptırmayı dusunuyorum zaten ama bunda kararlıyım

5 tanesi dovmesı olan biri olarak sunu soylemeliyim ki bu dovmeyi yaptırma.İki nedenim var.Birinici bu Yahudi Yıldızı , anlamını bilenler hoş karsılamayabılır.İkinici cok erkeksi.Kadınlar biraz daha dişi birsey yaptırmalı:))))))))

hastayımmm dean^e yaaaaa aklinialirimsmile :nazar:
yaptır bence canım çok hoş dururr yerimseniben

Ben de beğenmedim.
Dövme yaptırmayı düşünmem ama yaptıranlara da karşı değilimdir.
İyi düşünmek lazım.
Şeklinin ,renginin ,anlamının ve uygulanacak yerin önemli olduğunu düşünüyorum.
Doğru kararı vermek lazım.
Önyargılara neden olabilir...

satanist isareti degil aslında anlamı farklıda insanlar farklı tarafa cekmis ben insanların ne diyecegini dusunmem yaptırmak istesemde en fazla yolda gorup satanist bu derler onlarda cok tın yani

Canım bu dövme biraz fazla erkeksi geldi bana, özellikle de göğsünde.. Üstelik de içindeki yıldız kısmı bana satanist simge çağrışımı yaptı ilk anda. Emin ol bu hep böyle yorumlanacaktır başkaları tarafından da.. Bir de göğüs çok riskli bi bölge. Şöyleki yarın öbür gün ciddi, resmi bi ortamda hoş dekoltesi olan bi bluz giyeceksin yaşın belki ilerlemiş olacak, farklı bi pozisyonda olacaksın ve o dövme orada göz önünde sırıtacak. Çünkü göğüsteki dövme biraz cinselliği çağrıştırıyor gibi. Bunun dışında senin için bir anlamı, çağrışımı olmayan bir dövme yaptırmaktan kaçın. Dövme basit bir aksesuar değil, sıkıldın mı çıkarıp atana kadar başını ağrıtır. Bunun yerine daha sana özel,daha dişi, daha mahrem bişey seç istersen. Tabi karar elbet senin, nasıl mutlu olacaksan..

Dövmeyi ben de çok ama çok severim, özellikle de bayanlarda bilek içinde, kulak arkasında (bakınız Rihanna'nın o bölgedeki minicik yıldızları), ensede veya omuz arkasında olunca.. Ben de birgün yaptırıcam biliyorum ama bir türlü cesaret edemedim. Beni tek endişelendiren kısmı da işin dini yönü. Yoksa çoktan tablo gibi donatmıştım kendimi :KK70:

X