bu dovmeyi yaptırmayı dusunuyorum

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45

bu dovmeyi yaptırmayı dusunuyorum..gogsumun ust tarafına supernaturalde samle deanin gogsunde var izleyen bilir kaydirigubbakcemile3 seytandan korunmak icin yapılırmıs benim amacım bu degil de:) sekli hosuma gitti

canım ben beğenmedim açıkçası,yaşlı bir nine olduğunda bunu taşımak çok kötü olur.
daha çok hayatının dönüm noktalarını simgeleyen yada senin için özel birşeyi hatırlatan,böyle şekilli değilde daha değişik şeyler yap bence,ne biliim mesela david beckhamdı sanırım melek resmi yapıp kanatlarına çocuklarının ismini yazdırmış ya onun gibi.

bende beğenmedim geçici heveslere kapılıp kalıcı dövmeler ileride sildirmek oldukça zor ve maliyetli ve sürekli aynı şekili görmek açıkcası beni sıkardı sanki hani hergün aynı eteği giyinirsin ya :1no2:

dövme yaptırmaya kesinlikle karşı değilim ki 6 tane dövmem var vücudumda ama biraz daha farklı bi şey yaptırırsan daha iyi olur bence bu biraz erkeksi bi dövme gibi geldi. ama tabi senin için güzel bi anlam şafde ediyosa neden olmasın:1closedeyes:

ben oyle melek falan sevmiyorum ya bu tarz sekiller beni cekiyor bana gore daha cekici duruyor

gecici heves degil:) bir tane dovmem var zaten bu ikinci olucak yaptıranlar bilir ya bambaska birsey sıkılmıyor insan hic

bilmem mi:KK43: takıntı oldu valla ileride pişman olucam diye korkuyorum ama sanmam çok abartılı bi şey yaptırmadıktan sonra

Kızlar bende koluma Atatürk'ün imzasını yaptırmak istiyorum. Hayatımda gördüğüm en güzel imzadır onunkisi.boshayallersmile Acıyor mu çok?

cok buyuk yaptırmak iyi degil oyusden ufak ufak vucudun belli yerlerine yaptırmak daha gusel:)

ince dokularda acıyor. ben de yaptırdım geçen yaz koluma atatürk imzası. asla pişman olmayacağım tek dövmemdir o :lepi:

bencede başka bi model bulun hoş değil çok itici bence ama eğer siz beğensiyseniz pişman olacağınız bir model değilse yaptırın. Bende sol bileğime atatürk imzası yaptırmak istiyorum acaba acır mı diye korkuyorumohaoldumsmile

Sen kararlıysan iyi, ne güzel.. ben dövme yaptırmaya karar versem asla bu şekil olmaz o da ayrı :)

anımsatan seyin ne oldugunu biliyorum sanki:) ama o anlamda degil bu zaten benimle aynı fikirde olan yokmuu yaaa begenen kaydirigubbakcemile3

hhhhhhhm bana farklı seyleri cagrıştırdı ben olsam bunu yaptırmazdım yani çember içinde yıldız ...

pentagramı anımsatmıstır:) ama onunda anlamı kotu degil aslında bası toplumlarda sans getirdigine inanılıyor..hatta Mezopotamya ve Sümerliler'de bu sembolde kullanılmıs Babillilerde bu sembol beş yönü gösteriyomus Ön, Arka, Sağ, Sol ve Üst..ama simdilerde farklı geliyor insanlara

evet pentagramı anımsattı ve birseyi işte üf anladınız ya ...belki senin gibi begenenen cıkar ama bana sempatik gelmedi cnm...
ben tribal seviyorum anlamsız desenleri :asigim:

bende aslında tribal seviyorum veya bu tarz semboller olucak suan icin dusunuyorum bakalım bu olmazsa baska bir sembol bulurum..

X