Dövme bu dövme hakkındaki görüşleriniz(bakarsanız sevinirim)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
sizce bu dövme bir bayanda nasıl durur aynı yere yaptırmak istiyorum farklı bir dövme olucak tabi ama kalp şeklinde gene nasıl görünür ya da sizin fikirleriniz nedir??? bu dövme çok tepede biraz daha aşağısı olabilir tabii

bacakta yaptırırsan sonra pişman olursun.pek farklı birşey değil.bence omzunun arkasında hoş olur.

öncelikle görüşleriniz için teşekkürler omuz arkasında pek sevmiyorum ya göbeğimin yanına ya da bu resimdeki şekilde yaptırmak istiyorum pek karar veremedim açıkcası

bende düşündüm bacağıma yaptırmaya karar verdim 1 2 ay içinde yaptırırım resimlerini koyarım

bacakta yaptırmamanı tavsiye ederim....
1- çok dikkat çeken bir yerde cinsel istek çağrıştırmayan bir yerde olması daha iyi olur..
2- kalpli dövme senin çok duygusal olduğun çağrıştırımı yaparak , insanların direk kişisel olarak zayıf olduğun noktaları öğrenme isteği doğurursun..
tabiyki sen bilirsin ama ben bacağıma asla yaptırmazdım:)
iyi bayramlar:)

bacağınızın o kısmına yaptırırsanız ileride pişman olabilirsiniz. hem oraya yaptırıyorsanız daha kışkırtıcı bir şey yaptırmalısınız sanki, kalp duygusal olur.
göbek,bacağa oranla daha iyi bir tercih bence.
bi de dip not, kalp biraz sıradan dövmede,temel reisin kolunda bile kalp var :)

pişman olabilirmiyim pek bilmiyorum açıkcası zaten çok gözükmeyen bir yer.ben görebilirim tabi ama giyindiğimde falan ortaya çıkmaz bikini giydiğimde ancak.evet haklısınız kalp biraz sıradan kaçabilir ama daha dediğim gibi diğer dövme figürlerine baktım pek içime sinmedi açıkcası ama yine araştırıyorum genellikle kalp hoşuma gitti.
piyano; bacağın o bölgesine dövme yaptırmak evet biraz fazla cinsel açıdan istek çağrıştırabilir ama bilmiyorum belkide pek fazla orayı tercih etmediği için hoşuma gitmiştir modeline tam olarak karar veremedim hala bakıyorum zaten yaptırdığımda foruma koymayı düşünüyorum... iyi bayramlar.

ben sırtıma 3 yıl önce kedi dövmesi yaptırdım şirinmi şirin kediciğim:)))) çokda memnunum önemli olan senin br ömür taşıyabilecek olman bence güzel ,

canım ne olur ne olmaz ileriyi düşündüğümüzde
bacak hakikaten benim için en önemli yer..ayrıca çıkartmayı düşünebilirsin hiç yaptırmam dediğimiz şeyi yaptırıyoruz belkide birgün silmek zorunda kaldığında inanılmaz iz kalıyor ...
kol bölgene sırt omuz bölgene düşün..bacağın hiçbir yerine dövmenin yakışacağını düşünmüyorum baya düşündüm çünkü nereye yapılabilir diye ama bulamadım

biraz daha düşüneyim o sırada modellere falan bakarım evet haklısınız sonradan sildirmeside zor iyice düşünmeliyim...

oraya degilde tam çamaşırınn üst kısmına hoş durabilir..bikininden hafif çıkcak mesela kalp süperr seksi durur..ama oraya yaptrmakta cesaret ister...
ben yaptrmam tabi her 2 seeneği de,benm favorim kuyruk sokumu :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…