Bu devlet bize cevap vermek zorunda: Yalan söyleyen kim?

işte tamda bu sebepten hassas bakıyoruz bu konuya, o yüzden bu örgütün bu derece güzellenmesi midemi bulandırıyor.

işte tamda bu sebepten hassas bakıyoruz bu konuya, o yüzden bu örgütün bu derece güzellenmesi midemi bulandırıyor.
pkk terör örgutudur amacına ulaşmak için hiç bir pislikten kaçınmaz,kendi halkına en büyük zararı kendi vermıştir,doğudaki masumların tek suçu orada doğmuş olmak bizde orada o çetrefilin içinde doğmuş olabilirdik

Putlara dokundurmak lazımdır belki de. Mesela Atatürk zamanı olaylarını söylesen gık diyemeyeceklerdir... halbuki aynı, hatta daha bir enteresanı, daha bol ölüm var. Ama ben bu olaylarla Atatürk'ü ya da o ilk dönemi hınca hınç eleştirecek degilim, ''nerdeydi devlet? katil tece'' diyecek degilim. Dönemin sivil ölümlerini aklayan bir kanun bile vardı 30 lu yıllarda galiba, hatırlamasam da tam olarak... Gazete manşetlerini de unutmamak lazım o dönemdeki.

Atatürk düşmanları bile bu konular üzerinde hınca hınç yazmazlar bak, azdır sayıları... Ama bugüne gelindiginde develti vurmak içn ellerinden geleni ardına koymuyorlar. peesssss

Atatürk zamanındada öldürülenler oldu şimdi de mi demek istiyorsun

Benim orada abim görev yapıyor. Her hafta catismalarda . Yengem 2 aydır konya da gidemiyor bir türlü . Ve biz ailecek hala soğuk kanliyiz ! Yeter ki bu pkk denen illet bitsin tukensin. . S

Benim orada abim görev yapıyor. Her hafta catismalarda . Yengem 2 aydır konya da gidemiyor bir türlü . Ve biz ailecek hala soğuk kanliyiz ! Yeter ki bu pkk denen illet bitsin tukensin. . S
bitsin tabii bitsin ama suçsuz insanlar ölmesin,ramazanda filistin olayları patlak verir arkadaşlar elhamdülillah burada toplu dualara başlar,aynı duyarlılığı bekliyorum,masumlar için

Ben bahsettim , bir işe yaramadı . Kanunu da yazdım 30 larda çıkan . Sırf 15000 kişinin ölümü yasada meşru kılınsın diye çıkan .Cumhuriyet gazetesinin o dönemdeki manşetleri , az biraz tarih araştıran siyasetle ilgili kişiler için bilinmez ve ulaşılmaz kaynaklar değil.

O dönem yaşananlar için üzerinden geçmiş 90 sene , Şimdi çıkıp ahkam kesecek değilim . Sadece bir noktaya değinmek için dile getiriyorum zaman zaman .

Gerçekten devletin terör politikasını mı eleştiriyoruz yoksa bizati devletin yönetiminde şuan bulunan şahsı mı ? Yaşanan olaylar mı tepki çekiyor , kimin yaşattığı mı ?

Sorularımın cevabına göre kendi içimde bir samimiyet anketi yapmak istiyorum ama .

Yok .

Yıl olmuş 2016 , artık hümanizm var

bitsin tabii bitsin ama suçsuz insanlar ölmesin,ramazanda filistin olayları patlak verir arkadaşlar elhamdülillah burada toplu dualara başlar,aynı duyarlılığı bekliyorum,masumlar için

Oradaki masum insanlar için emin ol ki . Herkes bir fatiha okuyordur. Ama orada tüm ölenlere toplu dua yapılmaz yapılmaması da gerek . Çünkü pkk denen örgüt önce halka hendeklerini kazdiriyorlar tuplerini ,T encetelerini veriyor lar sizi koruycaz diyorlar aaaa bide bakıyorsunuz o insanlara döndürüyorlar silahlarını! Önce bizim kurt halkımız bir aklını başına almalı ve devletin askerini dinlemeli . Gitme yanımızda durum kardeşim biz sizi koruycaz dediler mi guvenmeliler . Başlarına buyruk hareket etmemeliler. Çünkü milletçe zor zamanlar yaşıyoruz Herkes bir elini yorganın altına sokacak ..

O samimiyeti ben de aradım ve sonuç fıs çıktı. AKP'nin uluslararası hukuka uymadıgı edebiyatı yapılmıştı 1 kasım seçimleri zamanında ve ben cumhuriyet dönemi uyuşturucu üretimi ve ticaretinden bahsetmiştim de ıııh. Ondan bahsedince uluslararası hukuk edebiyatını birden bırakmışlardı.

Aynısı burada da geçerli. Ne yapıldıgından çok kimin yaptıgına bakıyorlar. Sevmedikleri biriyse agzıyla kuş tutsa da yaranamaz. Misal ben hahaaa

Atatürk zamanındada öldürülenler oldu şimdi de mi demek istiyorsun

Evet tabi ki oldu. Ama bence yanlış kişiler öldürüldü. Kürt tarikat şeyhleri ile agalarını aileleriyle birlikte öldürseler yeterli olurdu. Onların topraklarını da bölgedeki Kürtlere dagıtacaklardı, bitti gitti... Bugün kimse sorun yaşamıyor olurdu.

oradaki insanları kandırıyorlar,pkk size getirdikleri doğum kontrol yöntemleriyle sizi kısırlaştıracak diye kandırmış daha neler neler,şu an biz farklıyız orada o ortamın içinde değiliz,iş bu hale gelmemeliydi,yılanın başı küçükken ezilecekti,pkk akp nin suçu değil,40 seneyi aşkındır pkk var,halk içinde çatışma olmaz,ya insanların ordan kaçıcak 5 kuruş paraları yoksa ölümemi mahkum olacaklar?

emin ol dünyada hümanizm hiç varolmadı,birilerinin yaşaması için birilerinin olmasi gerekir

Siz görüyor musunuz? Ben istanbuldayım görebileceğim kadarı belli. Amerikadaki da aynı şeyleri görüyor muhtemel. O zaman ben de susayım. Siz çatışma bölgesindesiniz galiba? Anlatır mısınız bize biraz, neler oluyor orada? Bilerek konuşalım dimi.

Son düzenleme:
yahu askerin ne suçu var emir eri onlar,silah sıkmaya yada ölmeye meraklı değiller herhalde

ee bu nedemek oluyor mukemmel yönetim diye bir şey yokmuş demekki

ee bu nedemek oluyor mukemmel yönetim diye bir şey yokmuş demekki

Yahu tabi ki yok. Biz de onu diyoruz zaten. Mükemmel kelimesinin bir anlamı bile yok ki, mükemmel yönetim bir şey ifade ediyor olsun... Herkesi aynı anda memnun edemezsin.

Yahu tabi ki yok. Biz de onu diyoruz zaten. Mükemmel kelimesinin bir anlamı bile yok ki, mükemmel yönetim bir şey ifade ediyor olsun... Herkesi aynı anda memnun edemezsin.
Atatürk yurdumuzu düşmanlardan kurtarmak için liderlik yapmış,muteşekkiriz,neden sürekli şimdiki yönetimle mukayese ediliyor garip mutlaka yapılan yanlışlar olmuştur fanatikliğin anlamı yok,hümanist olmak için hayvanlar aleminemi bakmamız gerek merve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…