Bu Demir deeri ok mu dk?

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
41
mrb,yaptırdığım test sonucu hemoglobimim 12,5 demirim 6 çıktı,bilgisi olanlar paylaşabilirmi acaba bu demir seviyesi çokmu düşük???

değil bildiğim kadarıyla ben serumla tedavi oldum da ancak 6 olmuştu ama kişiden kişiye değişebilirCADIARZU

senin demir dediğin ferritin yani depolanmış hali galiba 6 çok düşük sınır 10

saç sağlığı için 30 -40 bazı doktorlar 70-80 olması gerekio dio.sen saç dökülmesi için soruosun galiba

zarifecik senin dediğinin bilmiorum ben sedaantalya ferritin değeri için söledim yanlışlık olmasına.s.

evet benim saç dökülme sorunum var 4 gündür demir ilacını kullanıyorum sanki azaldı gibi ya yada ben kendimi teselli ediyorum bu demir eksikliği bende çok yorgunluk halsizlik uyku hali yapıyo napacam bilmiyorum ya ilaç kullananlardada çok fazla bişey farketmiyomuş galiba....

valla ben de yan etki yapmıyor benim hedef 70-80 bu aralığa ulaşana kadar bırakmıyacağım .aslında yorgunluk halsizlik demir eksikliğinden olur yani ilacın yapcağını sanmıyorum .

saç için konuşmak gerekirse benim en fazla 24 e çıkıo ferritin doktorlar bıraktırıyo sonraki ay gittiğimde 9 oluyo.bazı doktorlar demir eksikliği saç dökmez bazıları döker dio.en azından yükselsin de içimde ukte kalmasın .

bende de ilaç yanetki yapmıyo demir eksikliği yapıyo halsizliği ama kullananlar pek bişey değişmediğinisöylüyo yinede kullanmaya devam edecem

pardon yanlış anlamışım kullan devam et zaten hemen göremezsin etkisini

mrb,yaptırdığım test sonucu hemoglobimim 12,5 demirim 6 çıktı,bilgisi olanlar paylaşabilirmi acaba bu demir seviyesi çokmu düşük???

Benim hemolgobimim 8,1 di. mafoldumben Vücudum uyuşuyodu gözlerim kararıyodu bayılıyodum. Çok düşük diil canım bence sen yinede doktoruna danış tabiki.

dosyama baktım şimdi.benim de demir 6 olmuş bazen

normalde olması gereken 25-145 arasıymış
:icecream::icecream:

X