Ciğere laf yokta diğerleri? Aygghh
Anlayamadım şimdi canın mı çekti şoka mı uğradın?
Ama olmadı şimdi bu gecem mahfolduİlk kez gördüğümde benimde surat aynen böyleydi. :))
Buna şok demek hafif kalır . Görmek bile tüylerimi diken diken yapıyorBunun arkadaşlarını da sevmem , kelle paça ,işkembe, beyin ...
Yalnız yemeye cesaret edenler tadının müthiş olduğunu söylüyorlar. Bilemiyorum tatmadım tatmayı da düşünmüyorum.Buna şok demek hafif kalır . Görmek bile tüylerimi diken diken yapıyorBunun arkadaşlarını da sevmem , kelle paça ,işkembe, beyin ...
Yalnız yemeye cesaret edenler tadının müthiş olduğunu söylüyorlar. Bilemiyorum tatmadım tatmayı da düşünmüyorum.
Hepsine birden karşıyımHer türlü teknolojiyi donanıp hayvana hiçbir şans sunmadan ölüme götürmek bana göre cinayet. Gereksinim var evet, buna karşı çıkacak değilim. Ama "avımıza" hiçbir kaçma veya kendini savunma imkanı vermiyorsak bu ne derece adil?
Adamın biri köpeğini öldürüp yese bu cinayet olmaz mı mesela?
Tavşana niye karşısınız?
Tavşanın koyundan ne farkı var?
Tavşan da kolayca üretilebiliyor, dolayısıyla neslini tehdit eden bir şey yok. Eti zararlı değil. Düzgün şekilde üretilip düzgün şekilde öldürülebilir. Neden tavşan yenmesin?
Chess besin zincirinin tepesinde değiliz aslında bana göre. Öyle görünüyoruz çünkü her türlü teknolojik imkanımız var. İnsanı koy doğaya ne avlanabilir ne bir şey yapabilir.
Besin zincirinin tepesinde görünüyoruz çünkü biz kendimizi oraya koyduk. Besin zincirinin tepesinde köpekbalığı var mesela, timsah var mesela. İnsan köpekbalığından üstün müdür?
bizimkiler taşak derdi ben de çocukken taşak ne demek bilmezdim.Sakatattan bir tek işkembe çorbası severim, o da mümkün olduğunca etsiz. Küçükken beyin, kelle paça, böbrek her şeyi yermişim.
Koç yumurtasını çok severmişim. Biraz büyüyüp hayvanın neresi olduğunu öğrenince tövbe ettim
Bir mumbar birde şırdan... Sanırım hiçbir zaman yiyemeyeceğim yemekler.
Offf gece gece aklıma kele paça sokturdunuz... Bebisim de kocaman kelle lekesi çıkacak
Dövme havası verir. İçime sindi şimdiminik bi kuru kafa izi çıksa havalı olur aslında
İstanbul Aksaray'da Günaydın kelle paça var tavsiye ederim.amaan arkadaşlar çorbacılarda işini biliyor artık, nerde o eski kelle paça, yalandan kelle paça yapıyorlar
Valla bn geçen sene diyarbakır çamlıca da içtim. Offfff.. Sırf o lezzet için tekrar gidebilirim orayaamaan arkadaşlar çorbacılarda işini biliyor artık, nerde o eski kelle paça, yalandan kelle paça yapıyorlar
Kumkapı da Kör Agop varamaan arkadaşlar çorbacılarda işini biliyor artık, nerde o eski kelle paça, yalandan kelle paça yapıyorlar
İstanbul Aksaray'da Günaydın kelle paça var tavsiye ederim.
Dolapdere ve Mecidiyeköy'de ünlülerin gittiği iki yer var ama pahalıdır.Apik ve Şayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?