• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da veganların ‘Noel’ eylemi

Yalnız yemeye cesaret edenler tadının müthiş olduğunu söylüyorlar. Bilemiyorum tatmadım tatmayı da düşünmüyorum. :KK45::KK45:

Kelle paça işkembe üçlüsü güzelmiş çok , ama cıks o kadar cesur değilim .

Ama bu mumbar mıdır nedir onun görüntüde ofsayt yahu .

2.fotodaki veganı yemişler mi yok orada :KK59:

d vitaminini ilaçlar ile alıyorlarmış bu ilaçları nasıl test ettiriyorlar ?

Her türlü teknolojiyi donanıp hayvana hiçbir şans sunmadan ölüme götürmek bana göre cinayet. Gereksinim var evet, buna karşı çıkacak değilim. Ama "avımıza" hiçbir kaçma veya kendini savunma imkanı vermiyorsak bu ne derece adil?

Adamın biri köpeğini öldürüp yese bu cinayet olmaz mı mesela?

Tavşana niye karşısınız?
Tavşanın koyundan ne farkı var?
Tavşan da kolayca üretilebiliyor, dolayısıyla neslini tehdit eden bir şey yok. Eti zararlı değil. Düzgün şekilde üretilip düzgün şekilde öldürülebilir. Neden tavşan yenmesin?

Chess besin zincirinin tepesinde değiliz aslında bana göre. Öyle görünüyoruz çünkü her türlü teknolojik imkanımız var. İnsanı koy doğaya ne avlanabilir ne bir şey yapabilir.

Besin zincirinin tepesinde görünüyoruz çünkü biz kendimizi oraya koyduk. Besin zincirinin tepesinde köpekbalığı var mesela, timsah var mesela. İnsan köpekbalığından üstün müdür?
Hepsine birden karşıyım:KK34:
Hayatımda hiç et yemedim gayetde yaşanıyor :KK52:
Sebze candır:21:

Sakatattan bir tek işkembe çorbası severim, o da mümkün olduğunca etsiz. Küçükken beyin, kelle paça, böbrek her şeyi yermişim.

Koç yumurtasını çok severmişim. Biraz büyüyüp hayvanın neresi olduğunu öğrenince tövbe ettim :KK70:
bizimkiler taşak derdi ben de çocukken taşak ne demek bilmezdim.
neçe sonra öğrenince ben de yemedim artık.

Bir mumbar birde şırdan... Sanırım hiçbir zaman yiyemeyeceğim yemekler. :KK45:

Sirdan.jpg
:confused::confused::confused::confused: o ney ya, açlıktan ölmek üzereysem yerim anca:KK53::KK53:

Kafa çektikten sonra içilen bol sarımsaklı işkembe çorbası şifadır.
Doktorlar da aynı şekilde düşünüyorlar.
İçindeki baharatlar ,sarımsak,sirke ve şırdan birleşince hayata dönüyorsunuz.
Veganlar ne anlar

amaan arkadaşlar çorbacılarda işini biliyor artık, nerde o eski kelle paça, yalandan kelle paça yapıyorlar

amaan arkadaşlar çorbacılarda işini biliyor artık, nerde o eski kelle paça, yalandan kelle paça yapıyorlar
İstanbul Aksaray'da Günaydın kelle paça var tavsiye ederim.
Dolapdere ve Mecidiyeköy'de ünlülerin gittiği iki yer var ama pahalıdır.Apik ve Şayan

Back