• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Bu da DİDEM'İN gelin ayakkabısı kızlar:)))

çok şıkmış canım güle güle giy
ben hiç topuklu giyemiyorum ya
hala kara kara düşünüyorum babet giysem olmaz mı diye

çok teşekkür ederim canım çok sağol:9: ayrıca tabi düz babetlerde var çok şık benim düğünüm yemekli olduğu için ben tercih etmedim ama bol bol oynanacak bi düğünse bence çok mantıklı yada ilk başta topuklu giyersin cnm daha sonra babetlerini:16: mutluluklar diliyorum....

Son düzenleme:
selam kızlar aslında daha farklı bi model beğenmiştim ama malesef sadece siyahı vardı bunlarıda geçen yaz ayakkabı dünyası 'beyaz düşler' koleksiyonundan çok beğenmiştim sizlerde görün istedim:9:
yakından çok daha fazla beğendim:16:
renk sedefli beyaz

üzrine tıklayın kızlar daha net görürsünüz ;)

canım çok şık ama ben de denedim ama rahat değildi..

selam kızlar aslında daha farklı bi model beğenmiştim ama malesef sadece siyahı vardı bunlarıda geçen yaz ayakkabı dünyası 'beyaz düşler' koleksiyonundan çok beğenmiştim sizlerde görün istedim:9:
Yakından çok daha fazla beğendim:16:
Renk sedefli beyaz

üzrine tıklayın kızlar daha net görürsünüz ;)

o taşlar düşmez inşallah..çok hoş görünüyorlar..

ayakkabılar gerçekten çok hoş, güle güle giyin. Ben de bu sıralar bakıyorum ayakkabıya, darısı bana olsun:)))

çok şık bir ayakkabıymış ayakkabın buysa gelinliğini çok merak ettim :) güle güle giy canım :))

hos görünüyo ama ben bu aralar nedense dantelli ayakkabilara taktim :3:

o taşlar düşmez inşallah..çok hoş görünüyorlar..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar çok sağolun daha güzelleri sizin olsun inşaallah hem gelinliğimde bi okadar taşlıydı:16:

sade zarıf model sıkmıs gule gule gıyersın ıns cnm .umarım boyun uzundur cnm ,gelınlııgn hem yogun kuyruklu olup da boyunda bıraz kısaysa bu topuk kaldırmayabılr dıye dusunuyorum .ama boyun en az 170 ıse yeterlı bu topuk .sahsen ben 165 oldugumdan kuyruklu elbıse gıydıgımde olabıldıgınce platform ayakkabı secıyorum kı elbıseyı kaldırması acısından

sade zarıf model sıkmıs gule gule gıyersın ıns cnm .umarım boyun uzundur cnm ,gelınlııgn hem yogun kuyruklu olup da boyunda bıraz kısaysa bu topuk kaldırmayabılr dıye dusunuyorum .ama boyun en az 170 ıse yeterlı bu topuk .sahsen ben 165 oldugumdan kuyruklu elbıse gıydıgımde olabıldıgınce platform ayakkabı secıyorum kı elbıseyı kaldırması acısından

çok hoş .. gelinlikle beraber görmeyi isterdim tabi ama eminim güzel durur :61:

Çoook beğendim. Çok şık bir gelin ayakkabısı :)

teşekkür ederim suzancım boyum topuklularla 180 e yakındı sanırım:9: bi sorun olmadı çok şükür canım

ayşegülcüm sağol beğenmene sevindim

eliffilizcim sanada çok teşekkür ederim canım

kızlar daha güzelleri sizin olsun inşaallah çoooook teşekkürler:16:

diycek laf yok valla harika ayakkabıların

Back