duzenli cilt bakimi ve kaliteli kremlerevet hanımlar dert mi demeyin valla dert benim için
benim T bölgemde gözenekler aldı başını gidiyor aşırı genişlediler yaşdan dolayımı bilemiyorum... ya doğal yolla ya kozmetik yada başka yolla çözüm bilen varmı? iyice pskolojimi bozdu bunlar...birde 30 yaşından sonra sivilcelenmeye başladım (ama sivilceler maskeden dolayı diyorum) ...sivilceyi çok dert etmesemde bu gözeneklere bir hal çare bulmam gerek bilenler yardımcı olursa bin yetime sadaka vermiş gibi olurgoogle sor demeyin buraya daha çok güvendim
Okulda ilk sivilce bende çıkmıştı, 11 yaşındaydım, şuan 21 yaşındayım hala geçmedi, gözenekler de mariana çukuru gibi, bir tavsiye olursa ben de buradayımevet hanımlar dert mi demeyin valla dert benim için
benim T bölgemde gözenekler aldı başını gidiyor aşırı genişlediler yaşdan dolayımı bilemiyorum... ya doğal yolla ya kozmetik yada başka yolla çözüm bilen varmı? iyice pskolojimi bozdu bunlar...birde 30 yaşından sonra sivilcelenmeye başladım (ama sivilceler maskeden dolayı diyorum) ...sivilceyi çok dert etmesemde bu gözeneklere bir hal çare bulmam gerek bilenler yardımcı olursa bin yetime sadaka vermiş gibi olurgoogle sor demeyin buraya daha çok güvendim
Parça parça yazdım ama gözeneklerin artmaması için sabah akşam yıkadıktan sonra toniklemek şartevet hanımlar dert mi demeyin valla dert benim için
Medikal cilt bakimina gidin.evet hanımlar dert mi demeyin valla dert benim için
Jelini bende kullanıyorum ben pek bi değişiklik göremedim ama.Benim kardeşim laroche-posay effacler jel tonik Duo krem setini kullanıyor çok memnun biraz pahallı ama ürünler büyükmüş bende almayı düşünüyorum.Yağlı ciltler için kullanılıyor.
+1Sivilceler PCO dan kaynaklı da olabiliyor gerçi olmasına bir çok neden var ama benimkiler ondanmis mesela
Zaten ilk seferde bir kaç gün sivilce yapıyormuş sonra kurutuyormuş.Jelini bende kullanıyorum ben pek bi değişiklik göremedim ama.
Losyonunu kullanamadım bende sivilce yaptı kardeşime verdim