Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Canım süpürge çok yoruyor insanı. Belini ağrıtırsın dikkat et. Hafta sonu açar eşin, olmadı hafta içi akşam da eşine açtırırsın. Sen hafif işleri yap...

Bende kadın gelmeden evi toparlıyorum ama temizlik değil, sadece düzenleme

hayırdır bana hiç pas vermiyosun...smilem..

Off bazen ev öyle dağılıyordu ki anlatamam rezillik yani..Hoş şimdi de her zaman çok toplu diyemem

:83::83::83::83::83::83::83::83:

Dövücemm seni

dövemezsinki sen beni...
kıyamazsın sen bana...

sevdiğimi kıskanıyom napayım

senide kıskanıyom bazee......
:

Ah canım beniiiiiiiim kıyamam tabi..Hem biz de seni seviyoruz... Ama Hayat gibi oldun heee :))) Di mi Hayat? Siz beni sormuyorsunuz? Küstüm..Merak etmiyorsunuzz....

kızlar esra ne zaman doğum yapcaktı hiç haber yok dimi esradan

Eylül de olması lazım..

ne bileyim...
öyle hissettim...

Kıskannnnççç kıııııııııskanççççççççç

Kıskanç cadı bu kız Özlemcim...

Nasılda hissediyor burdan, anlamadım yani. Halbuki sabah ne güzel konuşmuştuk. Azıcık çalıştım ilgi göstermedim ya, küsük oldu...

Hakikaten ya esrayla görüşemedik bir türlü...

Ah canım beniiiiiiiim kıyamam tabi..Hem biz de seni seviyoruz... Ama Hayat gibi oldun heee :))) Di mi Hayat? Siz beni sormuyorsunuz? Küstüm..Merak etmiyorsunuzz....

evet bende çok alınganım..
napiim yanii..

istemiyorsanız gideyimm....

Ben Esrayla hiiiç görüşmedik burdan gittiğinden beri.

evet bende çok alınganım..
napiim yanii..

Ne yap biliyor musun alıngan olma

Yalnız Hayat bu sefer gerçekten küstü galiba.Hayaaaaaaaaat kızdın mı?

Günaydın kızlar...

Bakıyorum dün ben çıktıktan sonra hiç konuşmamışsıınız. Benimde acil çıkmam gerekiyordu. Projede işler karıştı birazcık. Ara ara açtım topiği, okuyorken yine kapatmak zorunda kaldım...

Berrecim sen iyimisin?

günaydın canım..
iyiyim çok şükür sen nasılsın..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…