tabiiki buyur canım
hoşgeldin..
kısaca birazcık tanımak isteriz seni...
ben anlatayım benim adım berree...
23 yaşındayım 11,5aylık evliyim ...
bebek istiyorum ...bu kadar...
kızlar merhabalar nasılsınızz bugun bizim evlilik yıldönümüz ve çok heycanlıyımmmmm:18::18::18:
tatlım size de hayırlı seneler mutluluklarrrrhadi hayırlısı cnm benim
benimde geçen hafta salı günüydü benim 2 yıl oldu
ne güzel herkesler gelmiş..
slm arkadaşlar bende gelebılırmıyım aranıza...
sinirli ebe ninem benim..
bi arkadaşım söyledi oda oyüzden bırakmıştı doktor söylemiş..
yuhhh diyorum sana gülcan. Abartma lütfen. Hadi hergün bi tane iç ama günde 3 tane olmaz şekerim
canım ya vipdükkandan hiç alışveriş yaptınmı çok güzel gömlekler var hemde çok uygun alıp almamakta kararsız kaldımm:26:
neden ki smile
smile tahminince sence benim bu ay hamile kalma ihtimalim ne kadar ben kendime %51 şans veriyom
ama tabiki herseye hazırım ay sonu sonucu gösterecek
valla ilk defa duyuyorum. Hemen bu akşam al bitane canım. Içmeye başla...
Ayyy elli kere mi söyliycezz....aaaaaaaaaa valla kızıyorum heee
kızlar bişe dicem ben size ama sakın selin kendi kendine kuruntu yapıyosun demeyinçünkü iki üçgündür olan bişe dün öğlen saatlerinde çok midem bulandı yattım akşam gece yatarken kustum ve şimdi inanılmaz midem bulanıyor yine reglime 4gün var olabilirmi böle mide bulantısı hani belki
bende alayım mı smile
canım ilk denemede olma ihtimali düşük derler ama belli olmaz. Ben hep ilk denemelerde tutturdum diyebilirim. Hele 3 yıl korunduktan sonra ilk ay denemizde hamile kalmıştım. Gerçi mutsuz sonla karşılaştık ama ondan sonraki ilk denemede de oldu...
Sen şimdi unut çalışma yaptığınızı ama hamile olabileceğini de düşünerek davran...
Bazıları bu işi ciddiye almıyor, sen ciddiye al bari
tatlım al tabi....
Geç bile kaldın...
Selincim büyük ihtimalle 4 gün kala mide bulantısı olmaz canım. Mide bulantıları regl geçtikten sonra başlar.
Sen daha doktora da gitmedin dimi?
kızlar bişe dicem ben size ama sakın selin kendi kendine kuruntu yapıyosun demeyinçünkü iki üçgündür olan bişe dün öğlen saatlerinde çok midem bulandı yattım akşam gece yatarken kustum ve şimdi inanılmaz midem bulanıyor yine reglime 4gün var olabilirmi böle mide bulantısı hani belki
okey alacağım adı ne demiştin sen
yok canım gitmedim artk regli günüm yaklaştı olayım öle gidiyim bari:26:
slm
selin ve seastrie
Aferin sana