Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlışşşş
Günaydın kızlar.....
Nasılsınız bakim???
Bugün acayip yağmur yağdı burda...
günaydın kızlar
hadi hepimiz toplanalımmm mıı
ben bugün çoookk mutluyum sevdiğimle buluşucam 3 haftadır görüşmüyoruz eskişehşire gitti iş için sonra ordan istanbula dün geldi afyona bugünde yüzünü görücem inşallah
günaydın hayat naber..
ohh hadi gözün aydın Allah kavuştursun..
sevgilin askerlik yapmışmıydı..:26:
yaptı canım şubatta geldi askerden
hmm ii bari....
mululuğun beli oluyo hee..
dün nerdeydin bakem..
ya burlardaydım aslında ama arada bi kapatıyorum işler yoğunlaşınca sonra geri giriyorum selin falan vardı dün sohbet ediyodunuz ama katılamadım sadece okuyabildim,,,
bide benim iş yerindekiler laf ediyolar taktın şu kadınlar kulübüne diye yani işimi gücümü aksatmadıktan sonra onlara neyse
anlatmasaydın tatlım girdiğini..
sonra sorun yapmasınlar...:26:
günaydın kızlar
hadi hepimiz toplanalımmm mıı
ben iyiyim çok şükür canım...
sen nasılsın..?
burdada sabaha karşı yağmış..
biraz serindi sabah iyi oldu...
anlatmama gerek yok ki görüyolar sayfanın açık olduğunu aman kendileride face den başını alamıyolarrr
İyiyim canımcım. Sabah karışık tost istedi canım, yedim, midem bir garip oldu...
Dün yandım sıcaktan berrecim ya, bütün akşam balkonda oturdum. Napıcam bilmem:26:
Hafta sonu klima bakıcaz...
neden ki canım ağırmı geldi sabah sabah acaba..:26:
bizim ev yanıyo geçen sene dayanamadık aldık canım biz akşam yandım açtım dünya varmış diyosun vallahi..
ama sabah kaktığımda tutulmuşum..
gerçi yatak odasında değil ama kilma karşısında oturunca bile iyi gelmiyo..
valla kızlar allah sabır versin bu sıcaklarda napıcaz bilmem bu sene ramazanda çok zorlanıcaz allah güç versin artık
Canım geçen sene alamadık biz, amcamın vefat ettiği dönemdi, hiç vaktimiz olmadı.
Ama bu sene almamız şart artık. Dayanılır gibi değil. Bizim işyerinde bütün gün çalışıyor klima. Alışkınım ben, bi yerim tutulmaz. Yeterki sıcak olmasın
Tost ya ağır geldi, yada sucuk midemi ağırttı..Midem bulanıyor şimdi....
ben hep tutuluyorum ya...
ahh kıyamam ben sana ...miden bulanmsın diye çubuk ye tatlışım..
Ben geçen sene oruç tutamadım, bu sene de tutamıycam...
Reaktif hipoglisemi var bende. Bu sene tespit edildi...Şekerim düşüyor, bayılıyorum sonrasında...
Azıcık aç kalsam ellerim titremeye başlıyor hemen...
Galeta yiyorum tatlm. Birde meyve yedim. Bakalım geçer umarım:26: