- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
canım o hazır bişey.. Hamileler için oluyor. Hergün büyüyor bebek...
Sadece yazı yazılmıyor yani. Bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteriyor
yaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o hazır bişey.. Hamileler için oluyor. Hergün büyüyor bebek...
Sadece yazı yazılmıyor yani. Bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteriyor
Hımmm....:44:
iyiyim bende nolsun... Hediyeyi naptın? Karar verdin mi?
iyiyim tatlım sen nasılsınn oldum reglimi canım
[ı]yok canım hediyeye karar veremedim...
Ne yapıcam bilmiyorum...:44:[/ı]
yok canım hediyeye karar veremedim...
ne yapıcam bilmiyorum...:44:
Evet canım mutlaka doktora git...
Bebiş çalışmalarına başladınız mı??
kızlar bişe sorucam size 13 haziran evlilik yıldönümüz eşimle ilk 1.senemiz kafamda bi hediye düşündüm sizlerle paylaşmak istiyorum çok güzel bi süpriz sitesi var uzun süredir bildiğim bi site ordan buldum berrecim sende eşine hediye konusunda kararsızsan bu site işine çok yarıcak
Zippo resimli akmak bu linkdeki ürün kızlar
sağol tatlımm benimmmyok tatlım regl değil boğazlarım acıyo diyordun ya..
ama hastalanmışsın geçmiş olsun dikkat et kendine tamamı...
aaaa güzelmiş canım...
Eşin sigara kullanıyor olmalı:26:
evet canımm malesef kullanıyor süreklide bir çakmak gazabına uğruyor bende bu olabilir die düşündüm birde yanında bir resim yaptım photosopla onu afiş şeklinde büyütücem odamıza asıcam ogün odaya girdiğinde güzel bi süpriz olsun diee
Aklıma değişik bişey gelirse yazarım. 10 Hazirandı dimi?
evet canımm malesef kullanıyor süreklide bir çakmak gazabına uğruyor bende bu olabilir die düşündüm birde yanında bir resim yaptım photosopla onu afiş şeklinde büyütücem odamıza asıcam ogün odaya girdiğinde güzel bi süpriz olsun diee
müthiş olmuş yaa..
bu sizsiniz demi selinim...
yaaaa benim canımm inanılmazzzzzzzzzzzzzz karpuz istiyorrrrrrrrrr
kızlar dün ne oldu biliyormusunuz milupaya üye olmuştum bundan 2 3 ay önce ufak paket yollamışlar içinde 10lu paket bebek bezi ıslak mendil hamile çayı kitapçıklar bebeğimi büyütüyorumla ilgili cdler bi iki tane daha bişe vardı unuttum ama çok acaip oldummmmmmmmm görünceeeee