Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

2 ay kalmış hemen hemen senin doğuma panik yapma olur gider inşallah kıyafetleri paylaşmak istiyorum ama nasıl ekleniyor bilmiyorum:KK50:

Canım mesaj yazarken aşağıda eklenti ekleye giriyorsun.. Dosya ekleyi seçiyorsun oradanda dosyaları seçi tıklıyorsun. Resimleri tek tek seçip ekliyorsun...

Sen dene, sorun olursa hemen destek veririrz:KK66:

Selinnnnn bereeeeeeeeeeeeee

napıyosunuz ??

Gitmeyin sakın bi yere, görüşemiyoruz hiç?

canım mesaj yazarken aşağıda eklenti ekleye giriyorsun.. Dosya ekleyi seçiyorsun oradanda dosyaları seçi tıklıyorsun. Resimleri tek tek seçip ekliyorsun...

Sen dene, sorun olursa hemen destek veririrz:KK66:

smile bende bişey sorucam

sen her mesaj yazdığında altta çıkan tabllo nası yapılıyo:KK69:

canım yaa hastayım günlerdir inanılmaz derecede boğazlarım şiş ilaçlarla yaşıyorum:2::2::2::2: bugun biraz iyi gibi hissettim geldimvalla:81: sen nasılsın canım

Canım sen ne çok hasta oluyorsun yaaa...

İmmün sistemin çok zayıf, bu konuyla ilgili doktora gitmelisin bence... Kan testleri filan yaptır. Belkide çok kan kaybettn, kansızlık oluştu..

Ben iyiyim canım, şimdilik bi yaramazlık yok. Bugün doktorumun hastaneden ayrıldığı haberi geldi. O canımı sıktı biraz.. Erkek doktora devam edicem artık:KK17:

geldim burlardayım nasılsın smile canım...
sen nasılsın selincim nasıl oldun hasta olucam sanki diyordun..?
hayat canım hoşgeldin..?
gülcancım sanada geçmiş olsun...
ela hoşgeldin...

geldim burlardayım nasılsın smile canım...
sen nasılsın selincim nasıl oldun hasta olucam sanki diyordun..?
hayat canım hoşgeldin..?
gülcancım sanada geçmiş olsun...
ela hoşgeldin...

İyiyim tatlış. Hiç gelmiyosun topiğe.. Bakıyorum hiç yazmamışsın:26:

Canım sen ne çok hasta oluyorsun yaaa...

İmmün sistemin çok zayıf, bu konuyla ilgili doktora gitmelisin bence... Kan testleri filan yaptır. Belkide çok kan kaybettn, kansızlık oluştu..

Ben iyiyim canım, şimdilik bi yaramazlık yok. Bugün doktorumun hastaneden ayrıldığı haberi geldi. O canımı sıktı biraz.. Erkek doktora devam edicem artık:KK17:

evet canım budurum beni çok rahatsız ediyor araştırıcam biraz iyileşince check up girmek istiyorum baştan aşağı bi kontrolden geçicem..

olsun canım doktorun iyi olsunda bayan erkek farketmez bence:KK1:

yua mesela sen min:26:ik kelebeğim büyüyor demişsin ya bende içimden gelen bi şey yazıp eklemek isityorum ama nası oluyo bilmiyorum

Canım o hazır bişey.. Hamileler için oluyor. Hergün büyüyor bebek...

Sadece yazı yazılmıyor yani. Bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteriyor:KK34:

evet canım budurum beni çok rahatsız ediyor araştırıcam biraz iyileşince check up girmek istiyorum baştan aşağı bi kontrolden geçicem..

olsun canım doktorun iyi olsunda bayan erkek farketmez bence:KK1:

Evet canım mutlaka doktora git...

Bebiş çalışmalarına başladınız mı??:KK69:

X