Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Seliinnnnn,aşureyi yaptın mı:KK76:
Allah kabul etsin canım sizin aşurenizi de..

Bugün yemek menüzlerinizde neler var kızlar:KK61:

akşam kayınvalideme gittim canım hastaydım ya yemek yapmadım bu akşamda oraya gitcem sanırım...:)
ama senin gelmediğin gün hangisiydi çok fazla kalamamıştın ben o gün kabak mücveri yapıcaktım sende yoktun soramadım da netten baktım tadı güzel oldu ama yandı sanki fazla kızardı:KK1:

Seliinnnnn,aşureyi yaptın mı:KK76:
Allah kabul etsin canım sizin aşurenizi de..

Bugün yemek menüzlerinizde neler var kızlar:KK61:
yaptımm canımmm yapmazmıyım:)
AMİN. canım cümlemizinkini...
bende bugun krepli meşamel soslu kıymalı börek yapmayı düşünüyorum börekdense daha çok yemek gibi oluyo aslında yanınada kabak patlıcan patates kızartıyım bide dometes sos yapım diorum şimdilik kafamda bunlar var:)

bende bugun krepli meşamel soslu kıymalı börek yapmayı düşünüyorum börekdense daha çok yemek gibi oluyo aslında yanınada kabak patlıcan patates kızartıyım bide dometes sos yapım diorum şimdilik kafamda bunlar var:)

maşallah ne kadar hamaratsınız ya...:KK56:

akşam kayınvalideme gittim canım hastaydım ya yemek yapmadım bu akşamda oraya gitcem sanırım...:)
ama senin gelmediğin gün hangisiydi çok fazla kalamamıştın ben o gün kabak mücveri yapıcaktım sende yoktun soramadım da netten baktım tadı güzel oldu ama yandı sanki fazla kızardı:KK1:

Hımm anladım canım..
Biz de bugün akşam kayınvalidemlere gideceğiz ama eşim 12'de geleceği için
öğlen de yemek yapayım diyorum.
etli kuru fasulye yapacağım birazdan.:KK56:

kızlarrr ben bıraz kaçıyımm kahvaltı edicem sonra dışarda banka işlerim var birazzz çook öpüorumm siziiii:KK71::KK71::KK71::KK54::KK54:

kızlarrr ben bıraz kaçıyımm kahvaltı edicem sonra dışarda banka işlerim var birazzz çook öpüorumm siziiii:KK71::KK71::KK71::KK54::KK54:

ooohhhh süperrr,ellerine sağlık:KK56:

Hımm anladım canım..
Biz de bugün akşam kayınvalidemlere gideceğiz ama eşim 12'de geleceği için
öğlen de yemek yapayım diyorum.
etli kuru fasulye yapacağım birazdan.:KK56:

ohh ne güzel valla ellerine sağlık canım...
bu arada eşim cumartesi çalışıyo tatlım...doğum günü ya ben kolayca süprizimi hazırlıyabilirim...:):KK69:
çok kolay bi pasta tarifi öğrendim ve çok kolay...:KK56:

ohh ne güzel valla ellerine sağlık canım...
bu arada eşim cumartesi çalışıyo tatlım...doğum günü ya ben kolayca süprizimi hazırlıyabilirim...:):KK69:
çok kolay bi pasta tarifi öğrendim ve çok kolay...:KK56:

Sağol canım:KK61:
Hımm süper,ne güzel denk gelmiş,harika olacak :KK17:
Nasılmış pasta tarifi,ben de merak ettim:KK68:

Çamaşırlar yıkandı,asacağım..
Bulaşıklar yıkandı,yerleştireceğim..
Etrafı toparlayacağım..
Yemek yapacağım,bir de yanına tatlı..
Hımm eşim için de sigara böreği yapayım..

uuvvvv:KK55:
Ne çok işim var bugün:KK25:
Ben yavaştan kaçayım,yoksa bitmez bu işler..
Berree öpüyorum canım görüşürüz sonra..

Sağol canım:KK61:
Hımm süper,ne güzel denk gelmiş,harika olacak :KK17:
Nasılmış pasta tarifi,ben de merak ettim:KK68:

evet canım çok güzel oldu benim için...tarifi vereyim
MALZEMELER:
- 1 tane beyaz pandispanya,
- 1 paket pasta kreması,
- 1 paket kremşanti,
- 3-4 tane kivi,
- 1 çay bardağı kadar çikolata parçası ( damla)
- 1 çay bardağı kadar kırık fındık,
- 2 su bardağı soğuk süt,

HAZIRLANIŞI:
2 parçaya ayrılmış pandispanyanın taban kısmını ayırıp diğer kısmını küp küp doğrayın. Kremşantiyi ve pasta kremasını ölçüsü kadar süt ile çırpın. Krema ve kremşanti karışımına küp doğranmış pasta kekini, fındığı, çikolata parçasını karıştırın. Diğer taraftan yuvarlak tabanlı bir kabı streçfilmle kaplayın. İnce dilimlenmiş kivi dilimlerini dikkatlıce tabana döşeyin. Hazırladığınız krema karışımını kivileri bozmadan kivilerin üzerine döküp yayın. Pasta kekin taban kısmını krema karışımının üstüne kapattıktan sonra streçfilmle tamamen sarın ve dolaba kaldırın. En az 2-3 saat sonra servis tabağına pastayı dikkatlice ters çevirin. Kivileri bozmadan streçfilmi alın. Pastanın kenarlarına şanti sikabilirsiniz.

$images.jpg

böyle oluyor bak pasta canım...
bende bu akşam deniyeceğim...

Çamaşırlar yıkandı,asacağım..
Bulaşıklar yıkandı,yerleştireceğim..
Etrafı toparlayacağım..
Yemek yapacağım,bir de yanına tatlı..
Hımm eşim için de sigara böreği yapayım..

uuvvvv:KK55:
Ne çok işim var bugün:KK25:
Ben yavaştan kaçayım,yoksa bitmez bu işler..
Berree öpüyorum canım görüşürüz sonra..

ne çok işin var canım...
hadi öptüm seni kolay gelsin...:KK54:

Günaydıııın..NAsılsın Canım? bu arada pastanın yapılışı kolay gözüküyor ve sonuç da güzel gözüküyor ben de mi denesem acaba :)

Günaydıııın..NAsılsın Canım? bu arada pastanın yapılışı kolay gözüküyor ve sonuç da güzel gözüküyor ben de mi denesem acaba :)

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın..?
evet çok kolay ve çok güzel gözüküyo lezzetli olduğunu söyledi arkadaşım denemiş...
bende yapıcam inşallah bu akşam..:KK56:

evet canım çok güzel oldu benim için...tarifi vereyim
MALZEMELER:
- 1 tane beyaz pandispanya,
- 1 paket pasta kreması,
- 1 paket kremşanti,
- 3-4 tane kivi,
- 1 çay bardağı kadar çikolata parçası ( damla)
- 1 çay bardağı kadar kırık fındık,
- 2 su bardağı soğuk süt,

HAZIRLANIŞI:
2 parçaya ayrılmış pandispanyanın taban kısmını ayırıp diğer kısmını küp küp doğrayın. Kremşantiyi ve pasta kremasını ölçüsü kadar süt ile çırpın. Krema ve kremşanti karışımına küp doğranmış pasta kekini, fındığı, çikolata parçasını karıştırın. Diğer taraftan yuvarlak tabanlı bir kabı streçfilmle kaplayın. İnce dilimlenmiş kivi dilimlerini dikkatlıce tabana döşeyin. Hazırladığınız krema karışımını kivileri bozmadan kivilerin üzerine döküp yayın. Pasta kekin taban kısmını krema karışımının üstüne kapattıktan sonra streçfilmle tamamen sarın ve dolaba kaldırın. En az 2-3 saat sonra servis tabağına pastayı dikkatlice ters çevirin. Kivileri bozmadan streçfilmi alın. Pastanın kenarlarına şanti sikabilirsiniz.

Tarifi biliyordum fakat denememiştim..
Çok güzel görünüyor,yapmak lazım en kısa zamanda:KK56:
Sağol canım tarif için..

X