Kızlar merhabaaaa...Nasılsınız? Özledim sizi yaa..Ama bu hafta görüşemeyiz çok çünkü kocişim izinli...
Berrem tahliller iyi çıkmış çok çok sevindim....
Smileım tansiyonun yükselmiş.Belki normalde de hep öyledir hiç dikkat ettin mi?mesela benim babannemin hep öyle.biraz normale inince kötü oluyor tam tersine. Korkma ama ben inanıyorum ki hiç bir şey olmaz..Arada bazen olur böyle bugünlük bir şeydir.Çok dikkat et kendine bebişimize.
Hayat gülcan sizler nasılsınız kızlar?
evde olduğumda girmeye çalışırım.hepiniz çok çok öpüyorum..Kendinize dikkat edin..
smile nasılsın cnm biraz daha iii misin tatlım
Canım daha iyiyim. Düştü biraz tansiyonum. 16:00 gibi tekrar ölçtürücem...Sağol canım..
ohhh kuzum sen keyfine bak ne güzel zaman geçirirsin kim bilir kocişin ve minikle
tadını çıkarmaya bak valla ama ara sıra da uğra çok özletme kendini,,
Özlemcim bir görüşemedik canım seninle. Umarım iyisindir, herşey yolundadır.
Bebişimiz nasıl?Yeni isimler var mı?
Canım tansiyonum düştü sayılır, 1 saat önce 128-85 çıktı. Ayaklarımı uzattım dinleniyorum. Bebişimde kıpır kıpır çok şükür. İnsan çok korkuyor minişine bişey olcak diye..
Normalde tansiyonum yüksek değildir de, burdan birisine çok sinirlendim sabah sabah.O yüzden oldu sanırım.
Teşekkür ederim hayatçım. İnşallah hava güzel olur da gezeriz. Arada gelirim özlerim sizi..
Canımcım evet görüşemedik. Seni merek ettim bir bakayım yine dedim. Çok sevindim düşmesine. Aman tatlım kimse için canını sıkma. Sonra kendini de,bebişi de, bizi de üzme...
Biz iyiyiz çok şükür.Bebiş de iyi maşallah.. Biliyor musun dün ilk kez hareketini hissettim. Sanırım bu sefer oyduYatakta yatıyorduk sabah. Sırt üstü yattım bişey oldu gibi geldi, sonra elimi karnıma götürdüm yine oldu ve avucumla bile hissettim. Belki miniğim değildir ama ben öyle olduğunu umuyorum. Annesine mesaj verdi seneye annler gününde yanındayım diye Bu arada smilecım henüz anne sayılmayız daha adayız ama yine de Anneler Günün kutlu olsun..
Umarım seneye sen,ben,berrem,esramız,gülcanımız,selinimiz (bir arkadaşımız daha vardı yeni gelen adını unuttum seastire dı galiba) ve diğer tüm dileyen arkadaşlarımıza bebekleri ile anneler günü kutlamak nasip olur inşallah..Hayatçım sende bir dahaki seneye inşallah..1 senede hem evlenip hem çocuğa karışmak olmaz
günaydın kızlar nasılsınız gününüz çok güzel olsun
güzellikler sizinle olsun kötülükler sizden uzak olsun
smile şimdi nasılsın cnm iii misin
berreee eşin nasıl oldu cnm sen nasılsın
hayat sen nasılsın cnm
zekiye sen nasılısn cnm
merry sen nasılsın cnm
merhaba arkadaşlar iyiyim gülcancım saol cnm sen nasılsın sen nasıl oldun smile cim iyimisin bugün cnm
Smile beni unuttun sen,,,,
Bende iyiyim:85:
ayyy canım, unutmadımmm...unuturmuyum seni hiç??
Nasılsın şekercim?
iyiyim canım senin de iyi olmana sevindim,,,koca göbekli smilemm
ayyy daha koca göbek olmadım canımcım yaaa
daha kaç aylıksın kız
İyiyim canım bugün ama yine de yüksek sayılır tansiyonum. Kontrol edilmesi gerekiyor. Takip edicez artık...
Sen nasılsın?
Çalışıyormuydun canım?