Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Özlemcim bir görüşemedik canım seninle. Umarım iyisindir, herşey yolundadır.

Bebişimiz nasıl?Yeni isimler var mı?

Canım tansiyonum düştü sayılır, 1 saat önce 128-85 çıktı. Ayaklarımı uzattım dinleniyorum. Bebişimde kıpır kıpır çok şükür. İnsan çok korkuyor minişine bişey olcak diye..
Normalde tansiyonum yüksek değildir de, burdan birisine çok sinirlendim sabah sabah.O yüzden oldu sanırım.

ohhh kuzum sen keyfine bak ne güzel zaman geçirirsin kim bilir kocişin ve minikle

tadını çıkarmaya bak valla ama ara sıra da uğra çok özletme kendini,,

Teşekkür ederim hayatçım. İnşallah hava güzel olur da gezeriz. Arada gelirim özlerim sizi..

Canımcım evet görüşemedik. Seni merek ettim bir bakayım yine dedim. Çok sevindim düşmesine. Aman tatlım kimse için canını sıkma. Sonra kendini de,bebişi de, bizi de üzme...
Biz iyiyiz çok şükür.Bebiş de iyi maşallah.. Biliyor musun dün ilk kez hareketini hissettim. Sanırım bu sefer oydu Yatakta yatıyorduk sabah. Sırt üstü yattım bişey oldu gibi geldi, sonra elimi karnıma götürdüm yine oldu ve avucumla bile hissettim. Belki miniğim değildir ama ben öyle olduğunu umuyorum. Annesine mesaj verdi seneye annler gününde yanındayım diye Bu arada smilecım henüz anne sayılmayız daha adayız ama yine de Anneler Günün kutlu olsun..

Umarım seneye sen,ben,berrem,esramız,gülcanımız,selinimiz (bir arkadaşımız daha vardı yeni gelen adını unuttum seastire dı galiba) ve diğer tüm dileyen arkadaşlarımıza bebekleri ile anneler günü kutlamak nasip olur inşallah..Hayatçım sende bir dahaki seneye inşallah..1 senede hem evlenip hem çocuğa karışmak olmaz

amin cnm saol duaların için tşkrlr

günaydın kızlar nasılsınız gününüz çok güzel olsun

güzellikler sizinle olsun kötülükler sizden uzak olsun

smile şimdi nasılsın cnm iii misin

berreee eşin nasıl oldu cnm sen nasılsın

hayat sen nasılsın cnm

zekiye sen nasılısn cnm

merry sen nasılsın cnm

Son düzenleme:

tatlım günaydın çok iyiyim sağo ama biraz ders çalışmam lazım aöf sınav ları var ya ona

günaydınnn...

Nasılsınız kızlar...
Ben iyiyim çok şükür sadece uykum var biraz...:93:

Gülcancım eşim iyi çok şükür sağolasın...sen nasılsın..?
Smilem nasıl oldun merak ediyorum seni..:26:
Selinim sen nerdesin...:26:
özlemim çok öpüyorum seni ..
Esramm...
Hayatcım sen nasılsın..?
Seastire merhaba...:80:

[/b]

Kızlar merhaba,

Özlemcim; çok sevindim hareketlerini hissetmene. Daha da serteleşecek tekmeler. Çok mutlu ediyor insanı... Doğumdan sonra en çok bunu özleyeceğiz sanırım...
Henüz anne olmadık ama yarım da olsa sayılırız. Annelik duygusu şimdiden başladı. Eşimle konuşuyoruz bazen, daha doğmadan acayip bir sevgisi var.Doğunca kimbilir nasıl olacak?? İnsan canını bile verir, hayatta böyle bir sevgi başka hiçbir canlıda olamaz.

Berrecim, canım... İyiyim ben tatlım. Bu sabah ölçtürdüm tansiyonumu 134-94 çıktı. Yine de yüksek sayılır. Her an çıkacak gibi duruyor dedi doktor. Sinirlenmek, gerilmek yok dedi...Öğleden sonra tekrar ölçtürücem. Doktorumu da arayıp söyleyeceğim. Sen nasılsın canım?

Gülcancım; iyiyim ben canım, ama tansiyon biraz başıma bela olacak gibi:26:

merhaba arkadaşlar iyiyim gülcancım saol cnm sen nasılsın sen nasıl oldun smile cim iyimisin bugün cnm

merhaba arkadaşlar iyiyim gülcancım saol cnm sen nasılsın sen nasıl oldun smile cim iyimisin bugün cnm

İyiyim canım bugün ama yine de yüksek sayılır tansiyonum. Kontrol edilmesi gerekiyor. Takip edicez artık...

Sen nasılsın?

Çalışıyormuydun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…