Günaydınlar....
Herkese günaydın
Nasılsın canımm...?
Canım iyiyim,sen nasılsın? Regl tarihine az kaldı:) Belirtiler ne alemde...
Ya ben burda çok vakit geçirince rüyalarıma girdi,eşim sayıkladığımı söylüyor.
regl belirtilerim başladı canım zaten gögüslerim ağrıyodu bi kaç öncede...
kasıklarım ağırmaya başladı hafiften aynı regdeki gibi...
günüm yaklaşınca olur böyle...sivilce olmazdı normalde şimdi sivilcelerim çıkmaya başladı yüzümde 2 tane1 tanede sırtımda çıkmıştı acıdı 2 gün sonra geçti...yağlıda yemem fazla ama...:26:
Canım regl belirtileri hamile olsanda oluyor :) 6 Ocak mıydı canım regl tarihin?
evet canım ben fazla belirtilere takılmıyorum bu ay umudum yok çünkü...:26:
ama benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz...çok kötü oldu yaa...
Canım bak sana ne önericem. Çay ağacı yağı. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum... Gece yatmadan önce sürüyorum, çok iyi geliyor cilde.Sivilceyi engelliyor, lekeleri yok ediyor, pürüzsüzleştiriyor. Tavsiye ederim canım.. Extra bir nemlendiriciye ihtiyacın yok..
çok sağol canım alayım ben onu aktardan...
bazı insanlarda regl döneminde çıkıyomuş...bende hiç çıkmazdı:26:
Canım ben aktardan almadım. Awecemre diye bir firma var ordan aldım...
HHMMM:26:...Bursada nerde vardır acaba..?
aktarda bulunmazmı:26:
Canım web sitesine bakabilirsin.Şubeler yazar orda...
Canım bugün itibariyle 6+1 oldum, çok garip oluyorum ben yaaa... Hamilelik ve ben diye düşünüyorum. Aslında hermen hemen herkeste oluyormuş.
Bakalım sen nasıl olcan...
Bugün kimse yok , esra naptı acaba?
Günaydın fıstıklar nasılsınız bakayım? bugün misafirim var giremicem bi bakayım dedim.Akşama da kayınvalidemlere gidicez artık yarın görüşürüz..kocaman öpüyorum hepinizi
günaydın fıstıklar nasılsınız bakayım? Bugün misafirim var giremicem bi bakayım dedim.akşama da kayınvalidemlere gidicez artık yarın görüşürüz..kocaman öpüyorum hepinizi