Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Canım iyiyim,sen nasılsın? Regl tarihine az kaldı:) Belirtiler ne alemde...
Ya ben burda çok vakit geçirince rüyalarıma girdi,eşim sayıkladığımı söylüyor.

regl belirtilerim başladı canım zaten gögüslerim ağrıyodu bi kaç öncede...
kasıklarım ağırmaya başladı hafiften aynı regdeki gibi...
günüm yaklaşınca olur böyle...sivilce olmazdı normalde şimdi sivilcelerim çıkmaya başladı yüzümde 2 tane 1 tanede sırtımda çıkmıştı acıdı 2 gün sonra geçti...yağlıda yemem fazla ama...:26:

Canım regl belirtileri hamile olsanda oluyor :) 6 Ocak mıydı canım regl tarihin?

Canım regl belirtileri hamile olsanda oluyor :) 6 Ocak mıydı canım regl tarihin?

evet canım ben fazla belirtilere takılmıyorum bu ay umudum yok çünkü...:26:
ama benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz...çok kötü oldu yaa...

evet canım ben fazla belirtilere takılmıyorum bu ay umudum yok çünkü...:26:
ama benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz...çok kötü oldu yaa...

Canım bak sana ne önericem. Çay ağacı yağı. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum... Gece yatmadan önce sürüyorum, çok iyi geliyor cilde.Sivilceyi engelliyor, lekeleri yok ediyor, pürüzsüzleştiriyor. Tavsiye ederim canım.. Extra bir nemlendiriciye ihtiyacın yok..

çok sağol canım alayım ben onu aktardan...
bazı insanlarda regl döneminde çıkıyomuş...bende hiç çıkmazdı:26:

HHMMM:26:...Bursada nerde vardır acaba..?
aktarda bulunmazmı:26:

Canım web sitesine bakabilirsin.Şubeler yazar orda...
Canım bugün itibariyle 6+1 oldum, çok garip oluyorum ben yaaa... Hamilelik ve ben diye düşünüyorum. Aslında hermen hemen herkeste oluyormuş.
Bakalım sen nasıl olcan...

sağol tatlım ben bakayım...
büyüdü bile yaa ...canım benim 6 haftalık bilem olmuş...
bilmem ki çok istiyorum ama kendimi öyle hayal edemiyorum...:26:
o gün ne zaman onuda bilmiyorum ben şubat ayını bekliyom artıkın

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar nasılsınız bakayım? bugün misafirim var giremicem bi bakayım dedim.Akşama da kayınvalidemlere gidicez artık yarın görüşürüz..kocaman öpüyorum hepinizi

Günaydın fıstıklar nasılsınız bakayım? bugün misafirim var giremicem bi bakayım dedim.Akşama da kayınvalidemlere gidicez artık yarın görüşürüz..kocaman öpüyorum hepinizi

Günaydın canım.. Misafir demek, kekler, börekler kısırlar ohh ohhhh....

Yiyin için, keyfini çıkarın, biz çalışalım:26: Adalet mi bu yaaa

Canım yarın görüşürüz, öptüm...Afiyetler olsun..

günaydın fıstıklar nasılsınız bakayım? Bugün misafirim var giremicem bi bakayım dedim.akşama da kayınvalidemlere gidicez artık yarın görüşürüz..kocaman öpüyorum hepinizi

hoşgeldin tatlım ...güle güle canım:80:
Görüşürüz...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…