- 10 Kasım 2010
- 1.447
- 298
berremm bilion kan testinde 6 gün önce 1.90 civarında çıkmıştı negatif olsa bişee çıkardı diyorum bendee acaba ogünden sonra hergün ilişkimiz oldu bişemi oldu acaba diom:) bilmiomki bende hiçbişe yaa hastalıkdan hiçbişe anlayamıyorum ama eşim demin papatya çayı almış içim die bide yanında gebelik testi getirmiş:) olmadı hiçbişe yemeden bi yapım diomcanım kadındoğumamı gitsen...?
yada tekrar test yaptırsanmı canım...:26:
berremm bilion kan testinde 6 gün önce 1.90 civarında çıkmıştı negatif olsa bişee çıkardı diyorum bendee acaba ogünden sonra hergün ilişkimiz oldu bişemi oldu acaba diom:) bilmiomki bende hiçbişe yaa hastalıkdan hiçbişe anlayamıyorum ama eşim demin papatya çayı almış içim die bide yanında gebelik testi getirmiş:) olmadı hiçbişe yemeden bi yapım diom
hı hı aynen tatlımmm sen nasılsın iyimisin buay hadi ver sendee bi esra gibi bi bebiş haberiii :)yap bari canım en azından aklında soru işareti kalmaz...:26:
merhabaaa berrecim bi girip bakıyım dedim ama ben malesef kötüyümm iyileşemedimm bugun tüm gün dr.daydım apandis den şüphelendi iğne oldumm bilmiyorum öle dedi iice kötü etti beni ve çok rahatsızım giremiyorum kendinize çok iyi bakın canım inş iyi olucam tek isteğim bu şimdi rabbimdenve reglide olamadım bunun yanındada
hı hı aynen tatlımmm sen nasılsın iyimisin buay hadi ver sendee bi esra gibi bi bebiş haberiii :)
sağoll tatlımm yaaa valla ediyorumm bol bol yatıorumm zatennn kalkıcak halde yokkii düşüncen için çok mersii canımm:) ya senin haberleri unuttum ben ama çift çizgi gören sendin dimi tatlım?geçmiş olsun selin dikkat et kendine..
okadarr dualarr ettimki sizin için buay rabbimm dilerim kabul eylerde bebişler gelir esraaaya şok oldummmm:) zatiibende iyiyim çok şükür canım ...
valla bilmiyom ki umudum yok ama esra'yı görünce şimdi ...acaba diyorum bende
hani bende çok rahatım bakalım...daha reglime 8 gün var...
süperrrrrrrrrr TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRPozitiiiiiiffffffffff pozitiiiffffffffff
Kızlar şimdi test yaptım.
Birkaç saniye içinde iki çizgi de belirgin olarak çıktı
okadarr dualarr ettimki sizin için buay rabbimm dilerim kabul eylerde bebişler gelir esraaaya şok oldummmm:) zatii
okadarr dualarr ettimki sizin için buay rabbimm dilerim kabul eylerde bebişler gelir esraaaya şok oldummmm:) zatii
sağoll tatlımm yaaa valla ediyorumm bol bol yatıorumm zatennn kalkıcak halde yokkii düşüncen için çok mersii canımm:) ya senin haberleri unuttum ben ama çift çizgi gören sendin dimi tatlım?
süperrrrrrrrrr TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHAYIRLI UĞURLU OLSUNNNN TATLIMMM ALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNN
bebişinn seni bekletmediii canım benim okadar mutlu oldumki adınaaaa doya doyaaaa yaşa sevinciniiiiTatlım sen bir de bendeki şaşkınlığı,şoku düşün
bebişinn seni bekletmediii canım benim okadar mutlu oldumki adınaaaa doya doyaaaa yaşa sevinciniiii
ohhhhhh negüzelll bide bak buat hiç ii değildi çalışmalar demiştinn rabbim ama gönlüne göre verdii ohhhhhhhhhhhhhhh bundan büyük müjdemi var yaaaŞimdi eşime mesaj gönderdim..
"tebrikler,baba oluyorsun" yazdım
Biraz da o yaşasın bu heyecanı,dünden beri sevinemiyor bile
Pozitiiiiiiffffffffff pozitiiiffffffffff
Kızlar şimdi test yaptım.
Birkaç saniye içinde iki çizgi de belirgin olarak çıktı