Bu da bizim kulubemiz

canım benim salonda koltuklarla halılar ve perdeler renk olarak uyumsuz gibi..
nacizane fikrim..ama oturma odandaki çiçekli halıya bayıldım (mor-lila koltugun önündeki) hangi markanın modeli bu

teşekürler kızlarr daha güzelleri sin oldun inşallahhhh
sodi -certila canımm solonumda derken sanıım gül kurusu koltularımın olduğu odayı söylüyorsunn beşikli oda demııı.oturma odamdakı koltularla perde uyumsuz ama rengı yanlış seçmişizz koltuğa göre acıkk benım hatam oldu perdeci de koltularımı pembe olarak hatırladım nedensee düğün heyecanı sanırım ınşalalh ilerde değiştircem canım şimdilik idare edıyoruımmm oylee sendende bişi kaçmıyorr heeee :))).
çiçeklı halı dedığın sanırım fortmantonun olduğu yerdekıı orada merdıven olduğu içinnn çok fazla eşye koymadık beşiği alınca koltuğu oraya atmak zorunda kaldıkk:)alt kattakı tüm halılarımmm aynı marka canımm kaşmirin modellerıı hepsıı istersen modelınede bakıp yazarıımm canımm

bacım bebek yürütecinin oldugu yerdeki halı baskülde var odada kocaman çiçekli odamı kaşmirin valla çok beğendimmmm

bacım bebek yürütecinin oldugu yerdeki halı baskülde var odada kocaman çiçekli odamı kaşmirin valla çok beğendimmmm

evet canım oda kaşmırınn bend eçok beğenerek almıştımiçindekı renkler oturma odama da uyuyor bazıları değiştirmelı olrak kullanıyorumm saol canımsss..2,5 yılm önce almıştımmm ...a.s.

velved teşekkürler canımmm..
turtimami ne demek ısdeğinini anlamadımmm ama oynamada aralık olmasından yada havaya kalkmasından bahsedıyorsann 2.5 yıldır kullanıyorum bişi olmadı ...markadan markaya fark eder ıstersen başka bıryerde aç başlık burdaa soruna cevap alamayabılırsınnn:))))))

saol tatlım teşklerrr canikommm bana göre kulube severım kulubelerııı çocukken hep kulube yapar ıçinde otururduk köydee oradan aklıma geldııı canım mujukss

çok teşekkürler kızlarr...allah tum isteyenlere huzurluuu mutluu güzel bir yuva nasıp etsın ınşallahh amınnnnn

rabbım agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ve guzelmıs tam ıstedgm gıbı bı eve benzyıyo ıcındekı ebbegıde opdum ...

Rabbim ağız tadı versin
huzurla oturun inşallah a.s.

Son düzenleme:
Back
X