Bu da bizim kulubemiz

cok guzel bır ev bızede nasıp olur umarım :)) yalnız ust kattakı halılar hıc uymamış.. bırazda dekorasyonda evın döşenmesınde uyumsuzluklar gordum bıraz duzenle harkulade olucak bır evın var

bende böle bi kulübe istiyomlaelaelaelaelae

daha güzelleri senı oldun inşalalhh canımmm teşekkürlerr

:kedi: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cok guzel bır ev bızede nasıp olur umarım :)) yalnız ust kattakı halılar hıc uymamış.. bırazda dekorasyonda evın döşenmesınde uyumsuzluklar gordum bıraz duzenle harkulade olucak bır evın var

saol canımm..evet üst katta uyumsuzluklar var :kedi: oğluşum biraz daha büyüsünn bılgısayarların olduğu bölümm onun odası olacak ozaman değiştiricemm hepsını onlar oraya alınmış halılar değil elımızde onlar vardı vve geçici bır süre için koyduk ınşalah zamanı geldığınde daha güzelleri ile yer değiştiriceklerr..teşekkür ederım yorumun içinnn

Çok güzelmiş. :nazar:
Huzurla mutlulukla oturun

(aamin)teşekkürler canımmm kaydirigubbakcemile3

bu kulubeden bende istiyorum:)
allah huzuru eksik etmesin güle güle oturun :nazar:

allahıma dua ederken kulube mi istesek acaba?? şaka bir yana kulube derken alçak gönüllülük yaptın heral. güle güle otur ailelenle

allahıma dua ederken kulube mi istesek acaba?? şaka bir yana kulube derken alçak gönüllülük yaptın heral. güle güle otur ailelenle

CANIM RABBIME DUA EDERKEN ELBETTE HAYIRLISINI ISTEMEK EN DOĞRUSUNU TABII ...İÇİNDE HUZUR OLDUKTAN SONRAA GERİSİ BOŞŞŞ...
ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM EVIMI BEĞENMEDE SEVINDIJM CANIMMM

sağlıklı günlerde oturun
çok cici bir eviniz varmış

ÇOK TEŞEKKÜRLERR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
''kulubeniz'' çok güzelmiş :) güle güle oturun ailece
BEĞENMENIZE SEVINDIM TEŞEKKÜRLERR zemuszemus

tam istediğim ev tarzı işte bu

ALLAH SANA VE TÜM DİLEYENLEREDE NASIP ETSIN İNŞALAH CANIMMM a.s.

yatak odan benimkinden ama senin dolabın sürgülü galiba benimki kapaklı. genel anlamda memnunum ama komidinlerin aydınlatma kısımları beni sinir ediyoraz değdin mi düşüyorlar...........

Back
X