Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

bence her cuma saat 22:00 den sonra olsun haftasonu geldiğinden keyfimiz yerinde relax takılırız topicde

bende bi hevesle başladım baş parmağımın tırnağı çok acıyor çekmekten olsun değer ama

amansi allah bi nefesde kurtarsın inşAllah

hoosgeldın geceyelı.

duydum kahvekolık..bayılırım bazıları sarımsaklı kofte der..
ama anneme yaptırırım hep..onun elınden yemek daha guzel.

hoosgeldın geceyelı.

duydum kahvekolık..bayılırım bazıları sarımsaklı kofte der..
ama anneme yaptırırım hep..onun elınden yemek daha guzel.
ben bi yerde yemiştim sonra kızlar tarif verdi deneyeceğim bi dağılmaz inş. anne eli başka yaaaaa..

teşekkür ederim nasılsınız hepiniz
iyiyiz tskler sen?

ben bi yerde yemiştim sonra kızlar tarif verdi deneyeceğim bi dağılmaz inş. anne eli başka yaaaaa..

iyiyiz tskler sen?

bende iyiyim kahvekolik evdeyim pc başında gezeyim dedim kk da burayı gördüm dalayım bi abakayım dedim hoşuma gitti muhabbet katılmak istedm aranıza:92:

bende iyiyim kahvekolik evdeyim pc başında gezeyim dedim kk da burayı gördüm dalayım bi abakayım dedim hoşuma gitti muhabbet katılmak istedm aranıza:92:

kızlar ya burnumun üzerinde minnacık minnacık siyah noktalar var demin sirkeli suyu denedim anammmm kokusuna dayanamadım simdi limon seker sürüyorum yarın için bakım yapıyorum bişi önerirmisiniz su bacınıza

hoşgeldin geceyeli

hoşbuldum pijema benim hiç bi bilgim yok şu siyah noktalara ne iyi gelir diye inş halledrsin bi şekilde canım

71 dı sanıırm bakmadım cnım..ben cıkıyorum kızlar..basım agrıyor.optüm hepınızı

sık gitsin pijema. sonra da dove la yıka ve krem sür mis gibi olur.

canım zaten doğurmam bekleniyo..
kızım çoktan hazır bekliyo aşağılarda suyumun gelmesini bekliyoruz..

Ergenlik dönemimi bile tek-tük sivilcelerle atlatmış olan ben! Şimdi yüzümün hali içler acısı.. Alnımda birsürü sivilce var ve moralimi bozuyolaar! Onlardan kurtulmak istiyorumm :84:

canım zaten doğurmam bekleniyo..
kızım çoktan hazır bekliyo aşağılarda suyumun gelmesini bekliyoruz..

aaa daha 100 günün falan olunca ben sandım sen öyle düşünüyosun.
doğum çantan hazır mı? yanında annenler var mı? aman evde yalnız kalma ha. heyecanlandım şimdi :)

Ergenlik dönemimi bile tek-tük sivilcelerle atlatmış olan ben! Şimdi yüzümün hali içler acısı.. Alnımda birsürü sivilce var ve moralimi bozuyolaar! Onlardan kurtulmak istiyorumm :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…