bence her cuma saat 22:00 den sonra olsun haftasonu geldiğinden keyfimiz yerinde relax takılırız topicdeoyy reyyanım yavrum benim bi sen çığırmışın zati gördüm
gene toplaşırık sen meraklanma
düğün dernek bitti dimim şükür
pc bozuk eşimden otlanıyom
bak napalım hadi günü başlatalım
en azından haftada bi gün herkes aynı anda toplaşsın
benim pc bozuk olduğundan yapılana kadar anca akşam gelebilirim
yani kısa bi süreliğine
herkes uygun olan gün ve saati yazsın
ortak bi noktada buluşalım
bu da bizim sanal günümüz olsun
nası fikir:82:
bende bi hevesle başladım baş parmağımın tırnağı çok acıyor çekmekten olsun değer amaleylekcım gelmıs hosgelmıs
derıns gelmıssssssssss,ıns gecenız guzel gecıyodur canm:)
sumakcım hemen oy vermeye gıdıcem,buarada evde yaptıgın hamaratlıklardan tebrık edıyorum senı cnm
kahvecım ıns tutmustr duamdasın
laylaycımm kocaman opuldun
dımı cık özlu söz beklıyorum,klasör bos kaldı,:)
amansıı cok sabırsızım hep aklımdasın,
pijemam bekardasım ıgne oyası ogrenıom bende ,cok zevklı geldı bana ama daha pek beceremıorum
sarişim banada oglun olcak gıbı gelıo,hayrlı ve saglıklı olsunda ıns
bu ara pek vaktım olmuyo kk ya grmeye
bayram yaklastı,ve kardesım askere gıdıcek muhtemelen bayram haftası
temıslık alısverıs mevlut eglence derken
bıde kursa gıdıorum cok yogunum,hele suan oyle yorgunumkı kelımelerle anlatılmaz:)
gecmısı okurkende cok yoruldum,ramazan da hıssettım kendımı
:98:
ayy bu smiley i beğendim haa
ne demiş ünlü düşünür
"sarılmandan belli
kırıcanmı belimi
çok canımı acıttın çeksene elini"
bu sözü hiç unutmam hayat felsefem budur
bide şu söz yaşam tarzımı değiştirmiştir
"bahçelerde maydonoz
gel bize bazı bazı
ben annemi çok severim
yaşasın 23 nisan"
ahhh ahhh
tabiki, hoşgeldin.kızlar benide aranıza alırmısınız
katılıyorum. popomu kaldırabilirsem yeni bi yemek deneyeceğim. fellah köftesi duydun mu hiç adana yöresine ait.çokk sıkıcı bır gun
tabiki, hoşgeldin.
katılıyorum. popomu kaldırabilirsem yeni bi yemek deneyeceğim. fellah köftesi duydun mu hiç adana yöresine ait.
ben bi yerde yemiştim sonra kızlar tarif verdi deneyeceğim bi dağılmaz inş. anne eli başka yaaaaa..hoosgeldın geceyelı.
duydum kahvekolık..bayılırım bazıları sarımsaklı kofte der..
ama anneme yaptırırım hep..onun elınden yemek daha guzel.
iyiyiz tskler sen?teşekkür ederim nasılsınız hepiniz
ben bi yerde yemiştim sonra kızlar tarif verdi deneyeceğim bi dağılmaz inş. anne eli başka yaaaaa..
iyiyiz tskler sen?
bende iyiyim kahvekolik evdeyim pc başında gezeyim dedim kk da burayı gördüm dalayım bi abakayım dedim hoşuma gitti muhabbet katılmak istedm aranıza:92:
saol canım ya çok gözüme batıyorlar tenimde orta yağlı gibi kurtulmam imkansız yanihoşbuldum pijema benim hiç bi bilgim yokşu siyah noktalara ne iyi gelir diye inş halledrsin bi şekilde canım
71 dı sanıırm bakmadım cnım..ben cıkıyorum kızlar..basım agrıyor.optüm hepınızı
sık gitsin pijema. sonra da dove la yıka ve krem sür mis gibi olur.kızlar ya burnumun üzerinde minnacık minnacık siyah noktalar var demin sirkeli suyu denedim anammmm kokusuna dayanamadım simdi limon seker sürüyorum yarın için bakım yapıyorum bişi önerirmisiniz su bacınıza
hoşgeldin geceyeli
dimiiiiiii senden tıpa ile ilgili ünlü bir söz bekliyoruz, okumadın heralde.
canım günaydın sen kontrole gitmiyormusun? aşağıya inip inmediğini söylemiyor mu doktor? her an doğurcam diye düşünüyorsun?
canım zaten doğurmam bekleniyo..
kızım çoktan hazır bekliyo aşağılarda suyumun gelmesini bekliyoruz..
Ergenlik dönemimi bile tek-tük sivilcelerle atlatmış olan ben! Şimdi yüzümün hali içler acısı.. Alnımda birsürü sivilce var ve moralimi bozuyolaar! Onlardan kurtulmak istiyorumm :84: