Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

günaydın

ne o etrafta insan yoktu galiba
sariş hayrola canım yaw canın mı sıkkın senin?

evet leyloş sıkkındı
bayram ve öncesi memleketteydik ya
ayline bakan bir sürü kişi vardı:))
şimdi bir haftadır baş başayız, hafta sonu da eşim sabah 7 de gidip akşam 6 da eve geldi
çok bunalmıştım ama şimdi iyiyim.
akşam biraz dışarı çıktık kendime geldim.

kızlarrr gelınlıgım muhteşeeemmmmm
ama catlayın dugunden once olmaz

çok ayıp piji önce bizim görmemiz gerekiyordu
içine sinmesine sevindim,düğünde en önemlisi gelinlik sanki.
o içine sinince ayrıntılara çok takılmıyor insan.

çok ayıp piji önce bizim görmemiz gerekiyordu
içine sinmesine sevindim,düğünde en önemlisi gelinlik sanki.
o içine sinince ayrıntılara çok takılmıyor insan.

evet canım ya her bır yerı ayrı hosuma gıottı kadın ısının ehlıymıs sansıma
dugunde makyaj falan da olcak ya oyle daha guzel gormenız

selam kuzular ,

sınavlarım normal vize veya final olsaydı onlarar yetecek kafar iyi geçti ama hepsi sıfır olunca bütte işler karışıyor yetmiyor ,
ama bir iki dersi veririm inş..sadece sınav sorularına bakarak girdim bu arada konu felan çaışamadım,

sizlerde ne var ne yok ,derinss seninde iyidir sınav umarım,

leylek valla misafir sezonunu açmışsın kolay gelsin yafrum,

sarişş daralmakta haklsın kalabalıkta çocuk bakımı kolaydı ee yalnız kalınca zor olmuştur zamanla daha iyi olur,

sumak ben de göremedim albüm istiyorum litfennn

dimii çocuklar büyüdkçe sıkıntı artıyor der annem bak hepsi sırayla okullu oldukça maddi olarak sorunlar da artıyor
ama Allah sağlık versin size ..

piciii göstert şu gelinliği yaff bize göstermiycende kime göstercen

marji,jean sizde ne var ne yok...

ee hadi buluşun....kafama esssin bende atlayıp geliyim akşama döneyim vardır öle delüülüklerim şöyle bir kaç saat olsa şimdiye
gelmiştim bile:86:

Selam herkeseeeee.Bi iş görüşmesine gittim bugun ve ilk defa bu sefer olmasını istiyorum sanırım bu işin. Huzurlu bi iş ortamı, eve yakın ve uluslararası bir dernek.Yerine alınacagım kişi 25 yıldır orada çalışıyormuş, emekli olacakmış.Nasıl güzel bir işse artık

Pijicim gelinliğini ben de çok merak ettim, anlat bakalım azcık da kafamızda hayal edelim.

Others, hadi gelin de 5 çayı içelim şurada.

hadi hayırlısı marjiii istediğin gibi bir işmiş ,ben de çok pis gaza geldim ama iş yok geçen hafta görüşmelere gittim biri içime sinmedi diğerinden ses çıkar mı bakalım,

çayın yanına bişiler isterim hacı kek ,kurabiye

Bilmiyorum ki , bu iş konularında ben biraz sevdim sevilmedim, seveni sevemedim durumundayım. Bu sefer de ben sevdim ama bakalım onlar ne diyecek.

Dostum migrostan selanik gevreği diye birşey aldım eve gelirken, çok süpermiş, çayın yanına ondan koyuyorum. İyi mi? Tadını bilmiyosan yolun düştüğünde bi bak tadına.Ben beğendim.Üstünde antep fıstığı ve fındık olan ince etimek gibi birşey düşün.

:) ayy hep öyle olur bende de genelde ama bu sefer şeytanın bacağını kırarsın belli mi olur ,

süpermiş gervek olayı adı zaten müthiş selanik gevreği hiç denemedim işin içine antep fıstığı felan giriyorsa iyidir çayla iyi gider konya gevreği de meşhurdur bilirsin belki bende de ondan var getireyim özeldir her yerden alınmaz sürekli aldığımız bir yer var oradan alıp göndermişler kardeşimle,

KOnya gevreği mi? Yok valla bilmiyorum. Küflü peynirini hayretle yiyorum her seferinde ama gevreğinden haberim yok. Bi de adı tulum peyniri olan ama kendisi taze peynir gibi olan bi konya firmasının peynirini aldım, ondan da koyuyorum tabağa. Gürsüt de mi konyanındı? Koyun keçi çok mu acabayahu, ankarada yaz izmir ya konyalı peynir firmaları görüyorum .

çok şey kaçırmışsın marji hem yağlısı hem yağsızı olur gevreğin içinde kenevir tohumlu üzeri susam veya çörek otluu konyay gidişinde sorup al bak beğenirsin özellikle de mevlana tarafında demirel gevrekçsi var oradan al garantisi benden ...
küflü peyniri severim ama kokusuz olanına denk gelmedim kokmasa hergün yerim de şimdi kırk yılda bir,
gürsüt konyanın değil hiç duymadım:44: keçi ,koyunda yiyemem peynir konusunda gıcık bir tipim koku olmayacak
aylardır sütaşın süzme penirine taktım nasıl güzel yahu dolapta uzun süre dursun ne sararıyor ne koku oluyor .

gürsüt izmirdi sanırım. karıştırdım mı ne. Tamamdır, dediğin yerden gevrek aldırtcam benim boğaya bi dahaki sefere.

Bu peynirin de hiç bozulmayanı kokmayanı bana saçma geliyor yahu. O zaman içinde ya süt yoktur, ya da zararlı bakteri üremesin diye basıyorlar antibakteriyeli, faydalılar da ölüyor. Peynir cansız birşeye dönüşüyor sanki.:26: Ben o yüzden herşeyin son kullanma tarihi süresi kısa olanını alıyorum. Yani aylarca dayanabilen şeyler yerine bir kaç hafta dayanabilenlerini alıyorum.Tadı da farkediyor gerçekten.

Son düzenleme:

aldırt bi deneyin ,haklısın ama bazı peynirler varki ilk alındığı gün bile kokuyor sanki onları kastettim ağzıma aldığımda o kokuyu hissederim bir de peynirin gıramajı az olan alma taraftarıyım bende bu dediğim az gramajda çabuk tüketilen tarz bi peynir aylarca dayanabileni tabiki tercih etmiyorum hem tadı fark ediyor hem de sağlıklı olmuyor.

Marjinal sevindim gönlüne göre olmasına
Bakıyorum da boğaz işleri peşindesin keyfin yerinde

Laylayım merhaba canım,nasılsın ?

daha olmadı ki derinss, haftaya belli olacak. ama artık sıkılmaya başladım, olsa iyi olur sanki.sen napıyosun? kursun ne zaman başlıyor? çoğu ekimde sanki di mi ?

Marjinal sevindim gönlüne göre olmasına
Bakıyorum da boğaz işleri peşindesin keyfin yerinde

Laylayım merhaba canım,nasılsın ?

amannın iş kadınımız derinssimizde gelmiş hoş geldin balım mesain bitti mi,yoksa net turu rahat mı iş yerinde...
iyiyim idare ederim marjiyle beş çayı muhabbetine kaptırdık gevrek,peynirler sorma

Bi peynir yedim, marketten alma. Keçi-manda-inek sütünden üretilmiştir diyordu. Nasıl güzel bi peynirdi yahu. Hiç de koku yoktu. Adını sanını cinsini hiçbirşeyini hatırlamıyorum. Gidip tek tek bakıp bulcam.

daha olmadı ki derinss, haftaya belli olacak. ama artık sıkılmaya başladım, olsa iyi olur sanki.sen napıyosun? kursun ne zaman başlıyor? çoğu ekimde sanki di mi ?

Evet çoğu ekimde.
Ama sanırım ben ocakta başlayacağım.
ders sayısı aynı olacak ama işte süre kısa olacak.
ekimde başlarsam sıkılır bırakır mıyım diye düşünüyorum açıkcası..

Hayırlısı olsun iş için,ne bizim için en iyisi biz dışardan bilemiyoruz çoğu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…