Arka sokaklarda neler oluyor?
Varsa bir olay açıkça konuşulsun. İşte reel hayatta olan burada da oluyor. Kİmse birbirinin yüzüne birşey demeyip, içinde biriktiriyor ya da özelden paylaşmayı tercih ediyor. Sonunda da belki küçücük ve kolayca hallolacak olaylar büyüyor, büyüyor. Gerçek hayattaki kadınlar arasındaki ilişkilerde en sevmediğim şey bu, n'olur bari burada yapmayalım
. Varsa rahatsızlık duyulan şeyler, hiçbir şey yokmuş gibi davranılmasın, alınan alındığını zamanında söylesin, bir sorun varsa küçükken çözülsün. Mesela şahsen söylemek gerekirse bu hamilelik olayı abartılmasın. Buluttan nem kapmaya mazeret olmasın.Hamilelik görünürdeki bir hassasiyet sebebi olabilir ama kim bilebilir ki bazılarımız 9 ay * 12345678 zamandır derin depresyonda değil?Kahve senle ilgili daha önce böyle düşündüğüm için söylemiyorum, son yazında bu meseleyi çok ön planda tutmuşsun, o yüzden düşüncelerimi dürüstçe söyledim, umarım kırmamışımdır.
Burası geyik topiği değil mi? Hepimiz gülmeye, eğlenmeye, geyiğe geliyoruz bu konuya. gerçek hayatta karşılaştığımız önyargılara, alınganlıklara, gereksiz ve sahte nezaketlere başvurulmaması gereken bir yer diye düşünüyorum.
Hepinizi seviyorum.
Geyiğimiz ölmesin.