Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

iyiyim bacım da çat pat anladığıma göre bişeyler olmuş buralarda,çok çok üzüldüm gerçekten

valla yazılanlara yarın gündüz cevap yazıcam inşallah
adet oldum şimdi azıcık sancım var
halim yok bu yüzden
millet tekrardan şenlendirmeye çalışıyor en azından uğraşmışlar resmen oldukça belli oluyor
en azından bunun için içim rahatladı
ben de senden farklı değilim yani çat pat anlıyorum herşeyi ben de:KK50:
iyiyim bacım da çat pat anladığıma göre bişeyler olmuş buralarda,çok çok üzüldüm gerçekten

iyi bayramlar :KK69:

pardon ama kim kime ne iftira atmış? ben sizin gibi olamadım ne yazık ki burada açık açık yaptım geyiğimi, özel mesajlarla kimseyi dolduruşa getirmedim.. iftira atılan şu anda benim farkındaysan iftira attı diyosun ne demiş atmışım, bütün geçmiş ortada, evet geyiğimi yaptım hamileyim alınganım diyerek ama ne iftira atmışım?
yine hamileliğin arkasına sığınıyosun, ben senden özrümü de diledim büyüklük gösterip cevap verme zahmetinde dahi bulunmadın. annem ölümlerden döndü bi geçmiş olsun bile demeyerek bana olan düşmanlığını yansıttın zaten. sen hamilesin ve ben 2 çocuğumla yapayalnızım şu hayatta öz babaları bile yanımızda değil. hiç beni anlamaya çalıştın mı madem öyle merhametli annesin?
yaptığım bi şey olduğunu düşünmediğim için evet rabbime havale etmen çok isabetli olmuş, allah razı olsun.

sizin? kimiz biz?
özel mesajlarla doldurduğum bir kişi gelsin ve yazsın buraya. bugün 3-4 destek mesajı aldım cevap yazdım hepsi bu. daha önce bir kişiyi senle ilgili doldurmuşsam ben üyeliğimi toptan sildirip gidiyorum. leyleğe sor bakalım onunla bile konuşmuyum? bunu da kanıtlarım kimseye bakacak yüzün kalmaz. bunu çok iyi biliyorsun. daha önce yaptın kazeni çağırdım diye hırsından 2.iftiranı attın. bu ne cesaret? çocuğumu diline dolamaktan da seni men ederim. bana hamilelik kullanma diyen, kimsesizim diye acite etmiyor mu şimdi? seni son kez uyarıyorum amancia, KANITLAYAMAYACAĞIN İDDİALARDA BULUNMA. bundan sonra adım burda geçmesin.

:KK30: Arka sokaklarda neler oluyor? :KK50:

Varsa bir olay açıkça konuşulsun. İşte reel hayatta olan burada da oluyor. Kİmse birbirinin yüzüne birşey demeyip, içinde biriktiriyor ya da özelden paylaşmayı tercih ediyor. Sonunda da belki küçücük ve kolayca hallolacak olaylar büyüyor, büyüyor. Gerçek hayattaki kadınlar arasındaki ilişkilerde en sevmediğim şey bu, n'olur bari burada yapmayalım :KK70: . Varsa rahatsızlık duyulan şeyler, hiçbir şey yokmuş gibi davranılmasın, alınan alındığını zamanında söylesin, bir sorun varsa küçükken çözülsün. Mesela şahsen söylemek gerekirse bu hamilelik olayı abartılmasın. Buluttan nem kapmaya mazeret olmasın.Hamilelik görünürdeki bir hassasiyet sebebi olabilir ama kim bilebilir ki bazılarımız 9 ay * 12345678 zamandır derin depresyonda değil?Kahve senle ilgili daha önce böyle düşündüğüm için söylemiyorum, son yazında bu meseleyi çok ön planda tutmuşsun, o yüzden düşüncelerimi dürüstçe söyledim, umarım kırmamışımdır.

Burası geyik topiği değil mi? Hepimiz gülmeye, eğlenmeye, geyiğe geliyoruz bu konuya. gerçek hayatta karşılaştığımız önyargılara, alınganlıklara, gereksiz ve sahte nezaketlere başvurulmaması gereken bir yer diye düşünüyorum.

Hepinizi seviyorum.:KK71: Geyiğimiz ölmesin.

sen kimsin? bu zamana kadar nerdeydin? ramazanda olanları okudun mu? yada kadir gecesindekileri? şu an burda olma sebebin nedir?

marji nasıl üzüldüm dün anlatamam inan
burası sığınacak bi liman gibiydi benim için(çok ormantik oldu bu)
ama öyle yani gerçekten.gerektiğinde dertleşiyoruz,gerektiğinde dertleştiğimiz şeyleri geyiğe vuruyoruz,eğleniyoruz işte
bak ne kadar oldu?bunca zamandır birbirimizle şakalaşıcak yakınlığı sağladığımızı umuyorum.yani eğer burda da her lafın altında birşey arıycaksak,herkesten şüphe ediceksek,arkalardan iş çevirceksek ne anlamı kaldıki
bi gizemdir gidiyor anlamıyorum gerçekten
evet o gün hatta derinse de takıldım ben
en son ikiz hamilesi vardı burda hem de boşanan ,üçüze hamile kal söz seni de yaylıycam dedim hatta
derins de çok güzel pasladı bunu bana
yani ne var bunda?ha sonradan yapılan bir şakayı gerginliğe dökmenin ben hamileyim hassasım demenin..
ya nasıl korktum biliyor musun ?kim kimi şikayet ediyor acaba ?dedim o gün.nasıl ilerledi bu kadar mesele diye düşündüm durdum
bi de ne olduğunu da anlamıyorum şaşırdım kaldım.meğer adamcağız bayram mesajına girmiş,millet de geyiğe vurmuş burda onu görünce ,iş büyümüş gitmiş,nasılsa sonradan gene hamilelik hassasiyetine şakasına falan bağlandı durum
bişey anladıysam arap olayım marji
ben herkesi ayrı ayrı seviyorum hepsi bilir bunu
hepsinin yeri ayrıdır, hepsinde takıldığım şey,hepsinin bana verdiği tat ayrı ayrıdır yaw işte
bu yüzden en ufak bi sorun hissettiğimde de özelden sorarım neden gelmiyorsun?nerdesin? diye
ama inan ortadaki durum çok çocukça birşey
tamam hamilelik hormon değişimi falan filan bence bunlar işin bahanesi.herkes için demekki zaten huylanılan bi durum vardı ve bu da bahanesi oldu
bak son yazıdan beri derins de uğramadı ve buna da çok üzüldüm ayrıca.girmiş yani buraya eminim okudu da
madem böyle işleri iyice kötüye çevirmeden adam gibi vedalaşıp bitirelim gitsin bitsin
bunca gizeme hiç gerek kalmaz o zaman
piciyle pambığı da uğurlamış oluruz böylelikle hem
güzel bitirelim güzel hatırlayalım hiç değilse
gerçekten çok üzgünüm çok ben çok eksiklik hissediyorum burada dünden beri:KK50:

leylek sen ne yaptın hacı yaa?
yerim hamileliği de, hormonları da...
kızgınsın anladım, ama derinsle ben yanlış kişileriz.
ya sen ramazanda hergün burdaydın nasıl yazılanları görmezsin?
olanları anlamıyorum dediğinde taraf olmamak için yazdın sandım, sen gerçekten anlamamışsın :KK53: yada benim bilmediğim şeyler var. o ikiz üçüz meselesini yemin ederim anlamadım mesela.
tekrar okumanı rica ediyorum senden. ben senin topiğinin huzuru kaçmasın diye çok sustum leyloşum. ama bardak taştı.
bu arada kendisi de yazmış ama derinsle benim olayım farklı. ama malesef derins gelmeden kendisi açıklama yapmadan bilmeden konuşanlar olmuş.
ben herkes farkındadır diyordum ama bilinmeyen, benim de bilmediğim şeyler varmış.
öyle oluyor ki yorgun oluyoruz yada bir an evvel muhabbete dahil olmak için geçmişi okumuyoruz ve herşeyi bilemiyoruz.
topiği kesinlikle kapama, ben sadece üzerime atılı olanşeyden kurtuldum ve sağlığım için bi daha gelmeyeceğimi açıkladım. manyak mıyım ben beni geren şeyleri okuyup durayım?
bu başkalarının keyfini bozmayı gerektirmez. sakın kapatma topiği. ben kimler beni anladı kimler yanımda çok iyi biliyorum onlarla başka şekilde de görüşürüm. zaten yakında nete girecek fazla vaktim olmayacak :)

yahu nereye gıdıyorsun sen ..kım kı o 4 kısı hem..

hayır gıtme ..benı sen cagırdın topiğe ,neden bır kısı ıcın gıdıp dıgerlerını yakıyorsun dıye ..sımdı bırakıp gıdıcek mısın ..:63:

..

kapatma topiği leylek.yanı bende cok farklı anlamlar yuklemısım sanal arkadaslarıma bunu ılk o tartısmada anladım.
ama herkes aynı degıl demek kı kımı aman sanal ıste dıyerek goruyor kımı de bız gıbı baglanıyor.

hamılelık konusunda bırsey demek ıstemıyorum zamanında cınsıyet muhabbetını ben cok yaptıgım ıcın bır ton laf işitmiştim..
benım ıcın kapandı gıttı ..

oww yeah! seninle ilgili bir mesaj bende de var. acaba nasıl ikram etsem? sonunda bunu da söylemek zorunda kaldım. ama sustukça tepene biniliyormuş, haksız duruma düşüyormuşsun.

Leylekcik..
Kırılmana kırıldım :)
Bana kırıldıysan yani ...
Şimdi şöyle bir açıklama getirelim Kahve konusuyla alakalı değil benim durumum.
Kahve gider gelir kalır konuşur konuşmaz bilemem.
Açıkcası topiği çok sevdiği insanlara kıymet verdiğini ortamımızın aslında çok güzel olduğundan bahsetti.
Onun amacı kendini aklamaktı galiba,onun ki uzun mesele,kendi anlatmak isterse anlatır.
Kazenin topiğe bayram mesajı için geldiğini düşünmüyorum gelseydi mesajını yazar giderdi öyle değil mi?
o sadece gelip kahveyi aklamak istedi kahve aklanmak istediği için..
gerçi ona bile gerek yoktu da kahve hassas davrandı.

Ben çocuk değilim. 27 yaşındayım.Ama maalesef yetiştirilme tarzım yüzünden 37 bile sayılabilirim.
Aptal değilim,ergen değilim,YALANCI değilim,hayalgücüyle sohbet eden biri değilim,ilgi çekmek için ilginç hikayeler uyduran biri değilim,insanların yazılarını çalıp buraya yapıştıran biri değilim,her tarafım ayrı oynamıyor,netim..
Evet biraz gergin olabilirim ama asla saygısız değilim.Geyiği yaparım en ağırına bile küsmem,şakayı kaldırırım..
Kimseye terbiyesizlik yapmam..
Amma.....
Biri arkadamdan iş çevirirse adamın aklını alırım.
Şükürler olsun ki güvendiğim,sevdiğim saydığım kimse yapmadı böyle birşey.
Burada tüm samimiyetimle sohbet ediyorum,sizin bir şekilde dolu hayatlarınız kardeşleriniz ne bileyim yakınızda akrabalarınız var.
bende o da yok,burada yalnızlığımı paylaşıyorum.
benim için burası gerçekten önemli ve asla sanal değil.
gidip asla başka bir topikte başka insanlarla birşey konuşamam..
umrumda bile değil ben size kıymet veriyorum beni ilgilendiren sizin hayatlarınız.
sizi sadece geyik için KULLANMIYORUM ,anlatabildim mi acaba ? bir hayatı da paylaşıyoruz.
Kızgınım ve kırgınım..
Beni yanlış anlarsanız da çok üzülürüm ben buradayım sizi seviyorum ne zaman ses etseniz burada da olurum.
Bu sayfa temiz olacaksa ben burada olabilirim.Yoksa biri arkadamdan iş çevirecekse burada bulunmam şık olmaz değil mi?
Sizde aynısını yapmaz mıydınız ?
Ben fazla mı abartıyorum ? Böyle mi düşünüyorsunuz..
Mesela Leylek senin arkadan kuyunu kazsam sende öğrensen ?
Hala burada yazmak ister miydin,ben de burada yazıyorken ?
İşte hepsi bu.. Sizi seviyorum.. Bunun bir kanıt yolu yok,seviyorum..
Hissettirebildiysem bu bana yetecektir..

:KK71::KK71::KK71:

arkadaşlar, buraya gelmeyecektim ama şuna cevap yaz, kötü içeriğe bas diyen olduğu için geldim.
burda adımın ve hamileliğimin saçma sapan yorumlarla bi daha geçmesini istemiyorum.
bundan sonra yine yapmadığım bişey üzerime atılırsa lütfen bana özelden bildirir misiniz?artık çok sıkıldım ve buraya girmek istemiyorum.
bunu sizden Allah rızası için istiyorum.
hepiniz bilirsiniz ''haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir''

ramazanda aramızda aktif olmayan arkadaşlar, yani yazılan herşeyi okumayanlar alehimde yorum yapmazsa çok sevinirim. sarişim sana tsk ediyorum. küçük bebeğin varken sürekli burda olman beklenemezdi. geldin bu olayı gördün ama beni kıracak tek şey yazmamışsın. sen delikanlı kızsın çünkü okumadığın şey hakkında yorum yapmazsın.

leylek bu senin için canım iyice okursan defalarca adımın geçtiğini, hormonlarla alakası olmadığını görürsün. ondan önceki sayfalarda yine 2-3 kere sokulmuş laflar ve cevapsızlığım var. bulamazsan yine bakarız. tekrar diyorum bu topiği kapatma. ben kendimi akladım bitti. topiğinin huzurunu derins ve ben kaçırmış değiliz. geçmişi okursan anlarsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/392055-geyik-topigimiz-olsunhaydi-muhabbete-376.html#post20694962

Son düzenleme:

sen kimsin? bu zamana kadar nerdeydin? ramazanda olanları okudun mu? yada kadir gecesindekileri? şu an burda olma sebebin nedir?

ramazanda aramızda aktif olmayan arkadaşlar, yani yazılan herşeyi okumayanlar alehimde yorum yapmazsa çok sevinirim. sarişim sana tsk ediyorum. küçük bebeğin varken sürekli burda olman beklenemezdi. geldin bu olayı gördün ama beni kıracak tek şey yazmamışsın. sen delikanlı kızsın çünkü okumadığın şey hakkında yorum yapmazsın.

leylek bu senin için canım iyice okursan defalarca adımın geçtiğini, hormonlarla alakası olmadığını görürsün. ondan önceki sayfalarda yine 2-3 kere sokulmuş laflar ve cevapsızlığım var. bulamazsan yine bakarız. tekrar diyorum bu topiği kapatma. ben kendimi akladım bitti. topiğinin huzurunu derins ve ben kaçırmış değiliz. geçmişi okursan anlarsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/392055-geyik-topigimiz-olsunhaydi-muhabbete-376.html#post20694962

Sevgili kahve, bu topiğe ilk geldiğimden beri senin bir üslup sorunun olduğunu farkettim. Gereksiz sert bu üslubunu yumuşatmanı tavsiye ederim. Sen kimsin derken ne demek istedin acaba? Dünkü çocuk sen sus mu demek istedin? Bu zamana kadar nerdeydin öyle mi? Ramazanda siz sahurda muhabbet ettiniz, bense çoğu zaman oruç tutmadığım için her sabah geldim ve yazılan onlarca sayfayı sektirmeden okudum canım. İnternetteki kayıtlı yazıları okumak için yazıldığı anda orada olmak gerekmiyor, 5 yıl sonra da geldiğinde okuyabilirsin, bilmem yazının icadından haberin var mı :KK57:Ayrıca kimilerinin 1 senede görebildiklerini bazıları 1 ayda anlayıp idrak edebilir :KK51:

Şu an burada olma sebebim nedir öyle mi? Burada senin gibileri görmezden gelmek çok kolay da umarım 3 boyutlu hayatımda senin gibilerle karşılaştırmasın Allah beni. Senden daha düzeyli bir savunma beklerdim açıkçası.Hep kalite, mert, açıksözlü bir hava takınmaya çalışıyorsun ya hani, işte sen onu abartıp patavatsızlık, kabalık ve kırıcılığa kadar vardırmışsın açıkçası. Kendi üslupsuzluğunun karşılığında benden ve birkaç kişiden daha aldığın tepki seni sinirden çılgına çevirmiş belli ki. Sokulmuş laflar da sokulmuş laflar. Kopyaladığın sayfalarda sana ne laf sokulmuş inan ki anlamadım. Emin ol en yeni olarak herkese eşit mesafemden dolayı bu olayı değerlendirebilecek en tarafsız kişiydim.Senle ilgili ettiğim tek kelimede beni daladın.

Kusura bakma ama en alakasız geyik konusunda vatan, millet, sakarya muhabbeti gibi, yavrum, savunmasız bebeğim, hamileliğim muhabbeti çektin, allah kocana ve bilimum akrabana yardım etsin diyorum şu yazdıklarından sonra. Sandım ki karnına tekme attık, çocuguna laf ettik. Ne oldu allah aşkına, sana ne denildi burada? Kazenin geldiği gün bile kimse kimseyi suçlamadı ki, herkes neler oluyor havasındaydı.

Benim kimseyle bir alıp veremediğim yoktu bu topicte. Ama dön de şu yazdıklarına bi bak. Ben tarafsız bir şekilde ortamı yatıştırmaya ve gördüğüm tek yanlış üslubu belirtip yeniden geyiğe sardırmaya çalıştım. Yani bana bile ilk duyduğun eleştiride üslubun bu oluyorsa ne diyeyim ki sana? Çok kırıcısın kahve çok. Allah senin gibilere güç, kıdem, mevki vermesin. Altındakilere, senden yenilere, senden zayıflara sorarsın yoksa "sen kimsin?" diye.:63:

evet kahve aynen doğru tahmin etmişsin
tarfsız olmamak için dedim gerçekten
daha doğrusu konuyu anlıyana kadar kimin tarafında olacağımı bilmdiğimden öyle dedim
tamam kızgınsın anladım ama derinsle ben yanlış kişileriz ne demek?ne demek istedin burda anlamadım
ne biliyim o gün hamilelik şakasında ben de olduğumdan derinse takıldım falan, bi an heralde ona da bozuldun sandım
ki amanciyle aranızdaki hamilelik mevzusunu dahi çözebilmiş değilim daha
özürler dilenmiş sonra konu uzatılmış,ikinizin arasındaki mevzuya dahil olmak istemedi kimse
bak kopyaladığın kısmı okuyunca inan hiç bişey anlamadım.kazen mevzusunu da anlamadım
benim hiç yazım yok bu yüzden saf saf ekrana girmiş derinsle amancinin diyologlarını okuyorum çünkü orada
şikayet edenin amanci mi sen mi olduğunu anlamaya çalışıyorum çünkü
dün de derins yazdı kahve kendini aklamak için yaptı açıklamak isterse uzun uzun yazar açıklar falan
arkadan diyologlar dönüyorsa sahte hayatlar varsa bilmem ne noluyoruz ya?
gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum şu an.kim bunlar kim konuşuyor
işte ben bunlardan çok sıkıldım tamam mı?
yani kırıldığım nokta da buydu benim aslında
derins ,sen ,amanci falan hiçbiriniz değil !yani şahıs değil!!!
benim kırıldığım, bana çıkın deyinki amanci bana şunu dedi,ya da amnci burda bunu kasdetti
ben de bu yüzden ona bunları dedim
şu mevzuya kırıldım ya da işte vs.. vs...
elimizde somut bi delil olsun dimi?
derins seni anladığına göre demekki mevzunun derinini ona anlattın
ha şu kadarcık şeyle anlamıyorsam ve sen bir fırtınayla çıkıp yerim hormonunu falan diye bi çıkış yapıyorsan benim nasıl anlamamı beklersin kahve
şu kopyaladığın kısımdan ne çıkardıysan eğer girip o anda savunsaydın kendini ben de yanlış olan neymiş anlar bi yorum yapardım sanırım.amancinin mesajında bi gizem,seninkinde öyle,derinsinkinde öyle..
neyse...
ben gene fikrimde sabitim tamam mı?ben hepinizi ayrı ayrı seviyorum alıştım bi kere.herkesin ortak fikri kapatmayalım diyorlar ,tamam kapatmayalım o halde
ama bu şekilde olmaz ki
amanci gitti
sen gidiyosun
herkes eski tad kalmıycak diyor o da ayrı tad kaçıran bi durum
noldu şimdi bak yağmurlukdan uyarı geldi
biz neden bu kadar kötü olduk ya:KK50::KK50:
keşke gerçekten ama gerçekten kimin kime başından beri neden kırıldığını neden aklamaya çalıştığını açıklayabilseydi herkes
yani o gün açık bir şekilde kahve beni şikayet etti de kazen ondan burdaydı diye bi yazı okumadım ben.sen neyi akladınki valla anlamadım yaa
ha amancinin o an bizi işlettiğini falan da düşündüm inanki.bi esrarengiz mesajlar ,noluyo lan diyorum:44: ben birşey yazmadan derins soruyor zaten aman iyi ,du bakalım ne çıkacak diye bekliyorum
bak burda kimse benim babamın kızı değil.bu yüzden ben kimseyi tutmuyorum.mümkün olduğunca olayların dışında kalmaya çalıştım bu yüzden ama işin gerçekten tadı kaçtı
bu arada marjiye neden bu çıkışı yaptın kahve?marji sana direkt bi şey yazmadıki.o an o burdaydı benle konuştu ve beni rahatlatmaya falan çalıştı
yani direkt sana yazılan birşey yokki burada:KK53::KK53::KK53:
yok ben gerçekten çok salağım herhalde
herşeye pozitif yönden bakıp imaları anlamıyorum demekki ya da sanal olduğundan ses tonu ve ifade olmadığından bu kadar kafam basıyor benim ya da
keşke hiç yaşanmasaydı bunlar keşke:KK50::KK50::KK50: gerçekten hala çok üzgünüm ben:KK59::KK59::KK59:

sizin? kimiz biz?
özel mesajlarla doldurduğum bir kişi gelsin ve yazsın buraya. bugün 3-4 destek mesajı aldım cevap yazdım hepsi bu. daha önce bir kişiyi senle ilgili doldurmuşsam ben üyeliğimi toptan sildirip gidiyorum. leyleğe sor bakalım onunla bile konuşmuyum? bunu da kanıtlarım kimseye bakacak yüzün kalmaz. bunu çok iyi biliyorsun. daha önce yaptın kazeni çağırdım diye hırsından 2.iftiranı attın. bu ne cesaret? çocuğumu diline dolamaktan da seni men ederim. bana hamilelik kullanma diyen, kimsesizim diye acite etmiyor mu şimdi? seni son kez uyarıyorum amancia, KANITLAYAMAYACAĞIN İDDİALARDA BULUNMA. bundan sonra adım burda geçmesin.

leylek sen ne yaptın hacı yaa?
yerim hamileliği de, hormonları da...
kızgınsın anladım, ama derinsle ben yanlış kişileriz.
ya sen ramazanda hergün burdaydın nasıl yazılanları görmezsin?
olanları anlamıyorum dediğinde taraf olmamak için yazdın sandım, sen gerçekten anlamamışsın :KK53: yada benim bilmediğim şeyler var. o ikiz üçüz meselesini yemin ederim anlamadım mesela.
tekrar okumanı rica ediyorum senden. ben senin topiğinin huzuru kaçmasın diye çok sustum leyloşum. ama bardak taştı.
bu arada kendisi de yazmış ama derinsle benim olayım farklı. ama malesef derins gelmeden kendisi açıklama yapmadan bilmeden konuşanlar olmuş.
ben herkes farkındadır diyordum ama bilinmeyen, benim de bilmediğim şeyler varmış.
öyle oluyor ki yorgun oluyoruz yada bir an evvel muhabbete dahil olmak için geçmişi okumuyoruz ve herşeyi bilemiyoruz.
topiği kesinlikle kapama, ben sadece üzerime atılı olanşeyden kurtuldum ve sağlığım için bi daha gelmeyeceğimi açıkladım. manyak mıyım ben beni geren şeyleri okuyup durayım?
bu başkalarının keyfini bozmayı gerektirmez. sakın kapatma topiği. ben kimler beni anladı kimler yanımda çok iyi biliyorum onlarla başka şekilde de görüşürüm. zaten yakında nete girecek fazla vaktim olmayacak :)

oww yeah! seninle ilgili bir mesaj bende de var. acaba nasıl ikram etsem? sonunda bunu da söylemek zorunda kaldım. ama sustukça tepene biniliyormuş, haksız duruma düşüyormuşsun.

:KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:
hey Allahım ya
neden burada konuşmayı başaramıyoruzki
çok sancım var ve bi,razdan misafir gelicekmiş
şimdilik çıkıyorum
herşeyi bulan tıp bi gün inşallah sancısız adeti de bulur
pkolu olduğumdan inanılmaz sancım oluyor
bu yüzden şimdilik çıkıyorum
inşallah herşey düzelir
marji görüşmek üzere canım
Sanırım tahminin doğru çünkü ben minik bi uyarı aldım :KK3:

ben hala ne olduğunu anlamak için salak salak bakınıyorum.
en azından yalnız olmadığımı anladım, leyloş da bendenmiş.

kahveciğim senin ya da başka herhangi birinin yazdıkları hakkında yorum yapmadım çünkü hala olayı çözmeye çalışıyorum. verdiğin linki de okudum valla bu kadar kızmana sebep ne hala anlayamadım. o nedenle şimdi ne desem boş. sadece şunu söyleyebilirim USLUBUN ÇOK SERT olmuş. bu kadar zaman birlikte vakit geçirdiğimiz kişilere karşı bu kadar sert çıkışlar yapmamalıydın. böyle fevri davranırsan emin ol bebeğine en çok zarar verecek kişi sen olursun. konuşularak halledilebilecek şeyleri gereksiz yere büyütmüşsünüz. sadece bunu anlıyorum.

hey Allahım ya
neden burada konuşmayı başaramıyoruzki
çok sancım var ve bi,razdan misafir gelicekmiş
şimdilik çıkıyorum
herşeyi bulan tıp bi gün inşallah sancısız adeti de bulur
pkolu olduğumdan inanılmaz sancım oluyor
bu yüzden şimdilik çıkıyorum
inşallah herşey düzelir
marji görüşmek üzere canım

Leylekcim tıp değil ama kocakarı teyzelerimiz bulmuş .Ben de pkoluyum ve çok feci sancım olurdu. Ama civanperçemiyle tanıştım ve bana tavsiye edene her adet dönemimde dua ediyorum :KK71: Civan perçeminden bi tutam at kaynamış suya, bi kaç dakika demle iç. Bunu adetin başlamaya yakın bi kaç gün yapsan çok faydasını görürsün. Ben çoğu zaman ağrı kesici bile içmeden atlatıyorum artık.

leyloş, marji selam :KK3:

Selam sarissa:KK71:

kızlar albüm oluşturdum.
aptal bilgisayar yeni fotoları kaydetmemiş nedense.
biraz eski fotolar oldu. eski dediğim en eskisi 15-20 gün önce filan çekilmiştir.

selam kızlarr

leyloşcum gelmiş sarişciğim bize yiğenimizi getirmiş

leyloş ve marji dediklerinize katılıyorum
sariş senle de aynı fikirdeyim
mahalle kavgasına döndü resmen ne gerek var buna
marji haksız yere uyarı almış yazdıklarında çok haklıydın
ve çok doğru şeyleri sorgulamışsın
bir az düşünmek gerek :KK34:

sarişcim ne çok büyümüş yavrucak :nazar:
büyüyünce sana daha çok benzeyecek gibi :26:
ayrıca kendine de haksızlık etme
çok güzel gözüküyorsun taze anne öğretmenim :KK16:

Sarissa kızın çok tatlı :) Hani eskiden böyle saçını sevip dilek dilerdik, oyuncak bebekler vardı, onlara benziyor saçları.Maaşallah :) Sen de hiç kilolu görünmüyorsun, fotoğrafın adı değişmeli bence :KK23:

selam kızlarr

leyloşcum gelmiş sarişciğim bize yiğenimizi getirmiş

leyloş ve marji dediklerinize katılıyorum
sariş senle de aynı fikirdeyim
mahalle kavgasına döndü resmen ne gerek var buna
marji haksız yere uyarı almış yazdıklarında çok haklıydın
ve çok doğru şeyleri sorgulamışsın
bir az düşünmek gerek :KK34:

Selam cin. bÖYLE Okumak daha hoşuma gitti bu sefer, jean giyen cin gibi bi kız geldi gözümün önüne :KK1:

Bilmiyorum işte ben de bi kamyon çarpmış masum yayaya döndüm, neye uğradığımı şaşırdım :KK1: Bi kaç sıyrıkla atlatmışım, kırık çıkık yok.

X