- 1 Haziran 2009
- 5.851
- 26
16 benim canım..
hıımm oketo sırayla gidiyosunuz bakalım,
hmm bakıyım bii :26: nirde ki
iyi geceler kızlar (gene metreslerime geldim "derins çok sevdim bu benzetmeni siz benim her biriniz ayrı ayrı metresimsiniz)
amanci ayakkabını çok sevdim tam benim tarzım bende olsa o ayakkabı bi yazı onla geçirirdim
ama düğün için biraz daha düşün daha şık olmalı o gün farklı bi gün donundan ikizlrine takkene kadar çok şık ve kusursuz olmalı
nan bişi daha yazacaktım unuttum haaa
hııı ya gizlar ben burayı açtım facei açtım diyiki güvenlik sertifikası hatalı açamik yapamik deyii başka zaman gel deyiii ondan sonracımaa deyi nan git başka yere bu pc i kafayımı yedi ne demek istiii
yeri sultanbeylide de ben çamlıcadayken taa oraya veriyodum amanci
heryere geliyolar
ama fabrikasını falan gezdiler bizimkiler güvenli
makinalarla yıkıyorlar halıya göre ipek halı falan ayarlıyorlar
yani gönül rahatlığıyla verebilirsin
bu arada yarın kayınvalidemler gelicekti iftara
şu fırsat şeylerinde güzel biyerden kupon aldım 125 tl ye bitti bu iş
evde et de yoktu zaten e özenicem haliyle
valla market bile daha çok tutardı yani
halim de yok gene bu aralar yoruldum ya
şükür halletmiş oldum yaa
bakalım inşallah çok güzele benziyor
metreslerine hoş geldin dimii :) saz ekibini de alsaydın yanına
face olaylarına yabancıyım da bu sorun senin pc ile alakalı kanımca güvenlik sertifikası dediğine göre ,
güncelleştirmeleri felan yaptınmı ,
cici şık bi ayakkabı aldım zaten ama bunu da yanımda bulundurucam canım :44: rahatsız olursam diye..
napıyo kız oğlanlardan daha bahsetmiyosun
minnaklarımı düğüne götürmemeyi düşünüyorum.. hem onların hem de kendi rahatım için ne dersiniz?
ayy nihayet kupon yakaladın leylek ama baya avantajlı cidden et,şu bu derken marketten o paraya çıkmazdın
nasıl oluyor ya tam olarak ???
sen akıllanmaya başladın kız önceden olsa hasta hasta uğraşırdın aferin tebrik ediyorum hep böyle ol :82:
hoşbulduk canım metresim benim
ge bi dadına bakam yamacıma otur
güya bu bilgisayar yeni geldi tamirhanadan
yeri sultanbeylide de ben çamlıcadayken taa oraya veriyodum amanci
heryere geliyolar
ama fabrikasını falan gezdiler bizimkiler güvenli
makinalarla yıkıyorlar halıya göre ipek halı falan ayarlıyorlar
yani gönül rahatlığıyla verebilirsin
bu arada yarın kayınvalidemler gelicekti iftara
şu fırsat şeylerinde güzel biyerden kupon aldım 125 tl ye bitti bu iş
evde et de yoktu zaten e özenicem haliyle
valla market bile daha çok tutardı yani
halim de yok gene bu aralar yoruldum ya
şükür halletmiş oldum yaa
bakalım inşallah çok güzele benziyor
iyi geceler kızlar (gene metreslerime geldim "derins çok sevdim bu benzetmeni siz benim her biriniz ayrı ayrı metresimsiniz)
amanci ayakkabını çok sevdim tam benim tarzım bende olsa o ayakkabı bi yazı onla geçirirdim
ama düğün için biraz daha düşün daha şık olmalı o gün farklı bi gün donundan ikizlrine takkene kadar çok şık ve kusursuz olmalı
nan bişi daha yazacaktım unuttum haaa
hııı ya gizlar ben burayı açtım facei açtım diyiki güvenlik sertifikası hatalı açamik yapamik deyii başka zaman gel deyiii ondan sonracımaa deyi nan git başka yere bu pc i kafayımı yedi ne demek istiii
kuşumm benide götürr bu iftara güzelmiş cidden fiyatı da çok iyi
peki bu kupon zımpırtısı her şehirde var mı?? istanbuldadır kesin sadece :97:
eee bu kızlar niye yazmıyo
leylo o yazdıklarınımı yaptın sen delüü
Merhaba kızlar..
hemen hemen herkes burada ne güzel
benim canım biraz sıkkın bir aksiyon yaşadık yelkenciyle,sebebi anlatmak bile istemiyorum.
o kadar gerildim yani,ama yelkenci güzel idae etti ilk 10 dk dışında beni anladı galiba mevzunun sonunda
evlilik aşamasında olan arkadaşlara tekrar tekrar dikkat! diyorum eşin ailesi açısından ..
lütfen mesafeyi koruyun lütfen lütfen ...
yarın uyandığımız gibi yola çıkacağız ist boşalmış zaten trafik vs olmaz gibime geliyor
iftara da bizimkilerin yanında olacağız inşallah ve tatil başlayacak..
bende durumlar böyle
şimdiden bayramınızı kutlamak istiyorum vınnn götüreceğiz ama olur da giremem diye.
sizi seviyorum,hayırlı bayramlar diliyorum hepinize