Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

Anamm reyyanım gelmişşşş olumunekankayizsmile ben niye seni her gördüğümde böle anne sıcaklığını hissediyorum bilmem yasın da o kadar yok die tahmin ediyorum

oyy kuzum(kızım) benim ne tatlısın sen,yaşım var ama, ondandıropuyorumnanaktan

oyy kuzum(kızım) benim ne tatlısın sen,yaşım var ama, ondandıropuyorumnanaktan

şımardım simdik :kedi: yok ya gerçekten acaba eğitimci olduğun içinmi bilmem seni sanki tanıyomusum gibi böle ailemdeki büyüklerim gibi hissediyorum

ben çalışıom annem bilionmuumafoldumben

şımardım simdik :kedi: yok ya gerçekten acaba eğitimci olduğun içinmi bilmem seni sanki tanıyomusum gibi böle ailemdeki büyüklerim gibi hissediyorum

ben çalışıom annem bilionmuumafoldumben

oyy canım benim sanal hüsnü zanlar ediyoruz ne güzel...
ben senin bir yazını okumuştum kreşler konusundaydı,bir ara çalışmışsın herhalde,memnun olmadığın durumlar vardı sanki,yanlış hatırlamıyorsam kızçem

çalıştığını biliyorum canım

oyy canım benim sanal hüsnü zanlar ediyoruz ne güzel...
ben senin bir yazını okumuştum kreşler konusundaydı,bir ara çalışmışsın herhalde,memnun olmadığın durumlar vardı sanki,yanlış hatırlamıyorsam kızçem

çalıştığını biliyorum canım

Evet canım onu lise döneminde yazmıstım o zaman stajyer öğretmenlik yaptım zaten olan ondan sonra oldu o acımasız kadın yüzünden birdaha çalışmadım anaokullarında yoksa çok basarılı bi öğrenciydim ben üniversite okumadım yoksa 2 yıllık falan kesin geçiş vardı benim için
kendimi geliştirdim şimdi başka bi iş yapıyorum bankalarla çalışıyorum çok rahat bi yer patronlarım hem patron hem abi baba gibiler anaolkulu eğimimi de göstermek ancak kendi çocuklarıma kaldı :emir_bebek:

Evet canım onu lise döneminde yazmıstım o zaman stajyer öğretmenlik yaptım zaten olan ondan sonra oldu o acımasız kadın yüzünden birdaha çalışmadım anaokullarında yoksa çok basarılı bi öğrenciydim ben üniversite okumadım yoksa 2 yıllık falan kesin geçiş vardı benim için
kendimi geliştirdim şimdi başka bi iş yapıyorum bankalarla çalışıyorum çok rahat bi yer patronlarım hem patron hem abi baba gibiler anaolkulu eğimimi de göstermek ancak kendi çocuklarıma kaldı :emir_bebek:

inşallah canım kendi çocuklarına güzel bir anne olacaksın inşallah,iş konusunda da iyiymişsin ,daha iyi olsun inşallah

leyloşa üzüldüm ya inşallah önemli değildir yanığı
ben yanıktan çok korkarım heleki çocuklarımda
allah şifalar versin leyloşumun oğluşuna

leyloşa üzüldüm ya inşallah önemli değildir yanığı
ben yanıktan çok korkarım heleki çocuklarımda
allah şifalar versin leyloşumun oğluşuna

aynen canım ya bende çok üzüldüm inşaallah çok kötü değildir bilirim yanık acısını 7 yasında benimde kolum ve bacağım yandı dün gibi hatırlarım iz var ama manevi acısı kaldı bende o günleri hatırladıkça tüylerim diken diken oluyo

pijema, reyyan,sarissa radara yakalanmışsınız burdasınız!
bayramımız kutlu olsunn!
ne var ne yok?

Cumhuriyet Bayrmınız kutlu olsun.
Ama benimki hiç kutlu olmadı.
Sinir oldum yaaa bu kadar aptallık, mantıksızlık olabilir mi?
Günlerdir sağanak yağış uyarısı olmasına rağmen gerizekalılar meydandaki töreni iptal etmediler.
Ben de görevliydim. şakır şakır yağmur yağdı.
Öğrenciler de biz de rezil olduk.
Aptallar hala akıllınmadılar, yürüyüş yarına ertelendi.
Hava yine yağışlı gösteriyor.
Yürüyüş yapmayınca cumhuriyete zarar geliyor ya ısrarla yapıyorlar yürüyüşü :eek:klava:
Yağmur altında sırılsıklam olmuş öğrencilerden kaç tanesinde cumhuriyet sevgisi uyandı merak ediyorum :eek:klava:

Son düzenleme:
Sinirim geçince iyi olacağım inşallah canım.
Sen nasılsın?

sakin ol canım :) olan olmuş..
bende tartıya çıkma hatasında bulundum, korkup indim! şimdide doğumdan sonra napacağımı düşünüyorum kara kara :/
hamilelik nasıl gidiyo? bulantın falan var mı?

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 hi hi tartı senin kilonu ölçebildi mi ki kaydirigubbakcemile3
o kadar rakam var mıymış üstünde :roflol:
Bulantılarım geçti çok şükür.
Son sürat yiyorum:))
Yakında ben de kilolarımdan korkmaya başlarım.
Benimkini de ölçemeyecek tartılar.:roflol:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 hi hi tartı senin kilonu ölçebildi mi ki kaydirigubbakcemile3
o kadar rakam var mıymış üstünde :roflol:
Bulantılarım geçti çok şükür.
Son sürat yiyorum:))
Yakında ben de kilolarımdan korkmaya başlarım.
Benimkini de ölçemeyecek tartılar.:roflol:

daha 80 bile olmadım sarissaaa!
bi hamile bi hamileye bunları mı söyler kuzum ya :KK70: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

X