Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

selam,birkaç gündür siteye girme isteğim gitti pcimde hiçbir problem yok ,diğer siteler çok iyi ama
burada cevap yazmaya korkar oldum yazıyorum ya iki kere kaydediyor ya da kaç dakika bekliyor...
genelde konu okuyorum ya da oyun oynuyorum sitede ,sorunu yazacaktım sitedeki sorunlar kısmına
baktım böyle dertten muzdarip olanlarda var konu açılmış ama açıklama yok ...
şimdide smileyler çıkmıyor hay Allahım ya ,

yok asermedım ..olsa da yemezdım tutardım kendımı :)

ben temmuzda oyle aldım ..doktordan da ebeden de fırca yedım ..
ama tatıl dönüşüydü napalım..
sonr akendı doktorum gordu benı ,gel bakalım dedı artık göbek baya baya cıkmıs dedı..
dedım cok kılo aldım o yuzdendır yok yok kılodan degıl gayet ıyısın dedı

ama bu ay dıkkat etmeye claısıyorum bakalım ama bu hafta ıpın ucu kactı pızzaydı ,pideydi,börektı ,gözlemeydı ..
bayram sekerı cıkolatasıydı derken
kılo almadım hala sadece gramdayım ama olsun :)

ben de kardesımın düğünün de abıyelere sıgmam dıye korkuyorum ,kaldı 11 gun ..ama bayram da napıcaz bılmıyorum :KK1:

yok ya cok dalga gectım ben de ama sarılıp aglamamıslar..kım sundu o fılmı cok merak ettım valla..
esıme ızleyelım gel dedıgımde aman demıstı :KK37:
hamile dediğin tontiş olur bee :KK69: ben apartmanın giriş kapısından yan dönüp geçiyodum :KK53: way anasını ne günlerdi :KK52::KK52:
masal kilo alıyo sen değil heem :KK69: ben çok merak ediyorum masalı nedense :KK69:
aldın mı abiyeni? dikkat et o gece kendine de nazara gelme canımcım :nazar:
yarın da incir reçeli izlesinler söyle :KK53:

konuşmamakla o konuyu çözmüş oluyoruz sanırım konu açılmadıkça kafam rahat amanci,
aman ya ramazanın şu son günlerini de kafamı yorarak geçiremem ,

hamile dediğin tontiş olur bee :KK69: ben apartmanın giriş kapısından yan dönüp geçiyodum :KK53: way anasını ne günlerdi :KK52::KK52:
masal kilo alıyo sen değil heem :KK69: ben çok merak ediyorum masalı nedense :KK69:
aldın mı abiyeni? dikkat et o gece kendine de nazara gelme canımcım :nazar:
yarın da incir reçeli izlesinler söyle :KK53:

bana göre tontişim ama benı ılkez goren aa dıyor nasıl hamılesın sen sadece gobegın var
erkek mı baska hıc bır yerınde bırsey yok cart curt ..aldıgım kılolar nerede bılmıyorum :KK1:
ama sen ıkız annesıydın yaa o yuzdendır bkaalım son aylarda bne naısl olacagım :)
almadım baktım ama aklımda ıkı model var..
pazar gunu alacagım artık ..şişicegim kadar sısmısımdır herhalde :)

dedım zaten demem mı ..yarın incir recelini izleyin dedım o daha guzel :KK37:

konuşmamakla o konuyu çözmüş oluyoruz sanırım konu açılmadıkça kafam rahat amanci,
aman ya ramazanın şu son günlerini de kafamı yorarak geçiremem ,

ben bi bakıma aslında kızma ama eşine de hak verdim..
eşini koluna takıp mutluluğunu gösterip ele güne karşı nispet de yapmak istiyo olabilir, erkekler sever çünkü öyle şeyleri...

bana göre tontişim ama benı ılkez goren aa dıyor nasıl hamılesın sen sadece gobegın var
erkek mı baska hıc bır yerınde bırsey yok cart curt ..aldıgım kılolar nerede bılmıyorum :KK1:
ama sen ıkız annesıydın yaa o yuzdendır bkaalım son aylarda bne naısl olacagım :)

yok mu eklediğin foto falaan :26:

:nazar:ne güzel ya çok şanslısın sumak,kilo alıyorsun ama bebeğine gidiyor sadece normal olarak karnın var ,

evvet amanci benimkide sever öyle salınmayı ,gezinmeyi,iyi de benim ne suçum var gitmeyeyim diyen yoktu ki sadece onun istediği gibi üç,beş gün kalmam dedim olay oldu ,

yok mu eklediğin foto falaan :26:

yok ya ,cekmedım bu hafta yarın cekeyım de koyayım bakalım ne kadar buyumus :)

:nazar:ne güzel ya çok şanslısın sumak,kilo alıyorsun ama bebeğine gidiyor sadece normal olarak karnın var ,

yokkk aslında tek karnım yok ,ılk gorenler oyle zannedıyor yoksa göbegımde var gögüslerimde büyüdü yüzüm de bıraz aldı
zayıf hamıle kalmaktan dolayı sanslıyım bıraz :)
ama zayıflar o yuzden cok kılo alırmıs once kendı kılosunu tamamlarmıs flaan fılan dıyorlar :)
bakalım kaç ıle bıtırecegız ..

derinsin yazısını daha yeni okuyabildim nan :KK37:
aldatan erkek niye yook derins aa oldu mu şimdi, ana kuzusunu da atlamışsın :KK52::KK52:
benim puanım yine de 9 :KK51::KK51:

bebişim yazı uzun olunca okuyucu da dikkat dağılıyor.
ikinci bir yazı yazıcam.
notlarımı aldım iki madde de senden ..
dertliye soracaksı işte... :KK37:

derinss hoş geldin şeker,ayy şu aile hekimi macerana çok güldüm,tüm kamu çalışanları seni doğurtmayı bi görev bilmiş :KK1:

Sumak aşk filmi izleyen erkek profiliyle hiç karşılaşmamıştım :)
Duygusal tipler hepsi demek ki ne güzel :KK69:

derinss hoş geldin şeker,ayy şu aile hekimi macerana çok güldüm,tüm kamu çalışanları seni doğurtmayı bi görev bilmiş :KK1:

dahası var test yaptılar bana böyle bilmem kaç soruluk.
geldik soruya ;
korunurken ne kullanıyorsunuz ?
prezervatif
hemen vereyim bir iki paket
benim soru;
neli ??? :KK60: :KK60: :KK60:

Sumak aşk filmi izleyen erkek profiliyle hiç karşılaşmamıştım :)
Duygusal tipler hepsi demek ki ne güzel :KK69:

pek oyle degıller ama nereden estı bılmıyorum kı

herif dediğinn kovvbooyy filmi izler nan :KK57::KK57:

bızım kı ekşinli olsun fılan ısterdı ama sasırdım valla dıyınce..

gercı başında bunun fotografcı abısı fılan vardı ya Mehmet Turgut onu fılan gosterıyor ne bıleyım Ankara fılan dıkkatını cektı demek kı

duygusal tamam ama o tiplerle düşünemıyorum bu fılmı ya :KK1:

X