Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

pambık bana da oldu biliomusun sonra olmadı o kişi meğer adam evliymiş içindeki sesi dinle tanımadığın kimseye güvenme bu zamanda ark damadının arkadasına bi bak sen adam kelek çıkarsa damada kaynarsın aklinialirimsmile

pambık bana da oldu biliomusun sonra olmadı o kişi meğer adam evliymiş içindeki sesi dinle tanımadığın kimseye güvenme bu zamanda ark damadının arkadasına bi bak sen adam kelek çıkarsa damada kaynarsın aklinialirimsmile

yok cnm,bu gorstugum kısıyıde annemın arkadası tanıstrdı bızı
evlı cıkmaz :KK1:
aman allah korusun
en korktugum seylerden bıtanesdr
benım korkularımö baska ve fuzılı bılıorum ama anca herhalde karsımdakı ınsan benı degıstırıcekboshayallersmile

yok cnm,bu gorstugum kısıyıde annemın arkadası tanıstrdı bızı
evlı cıkmaz :KK1:
aman allah korusun
en korktugum seylerden bıtanesdr
benım korkularımö baska ve fuzılı bılıorum ama anca herhalde karsımdakı ınsan benı degıstırıcekboshayallersmile

anam baksana ben senden de evhamlıyım hemen yapıştırıyorum sıfatı kötü diye hayırlısı olsun yokki bekar kaynı alam seni

tesekkur ederım pijema. seni görmüşten gidipte giyineyim bari pijemamı :))

Son düzenleme:
hos geldın sumakım,mehmetmı babasımı hakkımı ne dersın :):)

ah pıjemam saol bıtanem :)bırıne eltı olacam sonunda:)

tesekkur ederım pijema. seni görmüşten gidipte giyineyim bari pijemamı :))
oo yavru geç kalmıssın gerçi buraya uğramadan kimse uyumuyo ya gece burdan sonra baslıo laelaelaelaelae

hos geldın sumakım,mehmetmı babasımı hakkımı ne dersın :):)

ah pıjemam saol bıtanem :)bırıne eltı olacam sonunda:)
gerçekten ne güzel olurdu topic de bize misafirliğe gelirdi başta leylek bacımcan sürekli koşuşturuyo bizde nefes alırdı biraz aman ya hayale bak kafamçokkarıştı

Selam fıstıklar.
Misafirim vardı uğrayamadım hiç.
Şöyle bir ceee yaptım kaçıyorum. :eek:
Size nazar etmişim herhalde sayfalar ilerleyememiş :KK1:
Öptüm opuyorumnanaktan

daha neler var bi bilsen ooooo ben paşama anlatıorum geçende evlendikten sonrada bu kadar konusurmusun sen dio :) baya uçuorum ben hele de mutlu olunca pambık düşünsene bi zaman sonra sen gelicen birini buldum die bende atıorum 1 ay sonra diomuşumki önümüzdeki cuma geliyolar (cuma mübarek gün:) ) istemeye :eek:

Selam fıstıklar.
Misafirim vardı uğrayamadım hiç.
Şöyle bir ceee yaptım kaçıyorum. :eek:
Size nazar etmişim herhalde sayfalar ilerleyememiş :KK1:
Öptüm opuyorumnanaktan

sarisimmmm hoşgeldin canım evet ya herkes erkenden kaçtı bu akşam sen nasılsın

ahh pıjemam ıns en tez cumada gelsınlr ıns ıns

yanlız 'evlendıkten sonrada konusurmusun sen' demesı cok hos ya :):)

ahh pıjemam ıns en tez cumada gelsınlr ıns ıns

yanlız 'evlendıkten sonrada konusurmusun sen' demesı cok hos ya :):)

senınkının ısı ne pıjema ,

kendi işi canım
uyuzzzzzzzzzzzz işte ama ben iki hafta görmemiştim onu o yüzden o kadar heyecanlıydım
ay canım benim inşaalalllaahhh sende tez zamanda hayırlı kişilerle kişiyle yani tanış rabbimin yardımı ile söz o akşam her dk hesabını vercem size hele bi gelsinler

amin ıns herseyın hayrlısı cnm,

zaten kurtulamzsın elımızden cnmcımmm
varmı bı gelısme yakın zmanda bı dusunce falan

amin ıns herseyın hayrlısı cnm,

zaten kurtulamzsın elımızden cnmcımmm
varmı bı gelısme yakın zmanda bı dusunce falan

evet para biriktirmiş baya bende 1 tane bilezik falan alıcak kadar biriktirdim bişiler simdilik bu kadar en yakın zaman bu :KK43: dua edin siz yine de rabbim ne zaman derse

X