Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

vaay burcuu hoşgeldin
kızım bu ne be biz 10.. yılı anca kutladık millet ayını kutluyo
helal olsun valla
kahve senin ne işin var nan orda höztkaydirigubbakcemile

ay dönümlerinizi mi kutluyorsunuz özgecim :)
mantııııııı bayılırım, bende geleyim mi söz sizi rahatsız etmem, bi köşede matımı yeri giderim

kaydirigubbakcemile3 gel şekercim yabancımısınnn birlikte kutlarızzzzzemuszemus
ay gelmedi hala benim heriff:hulya:
yok her zaman kutlamıyoruz. şimdi ben 20 gündür kocaelindeydim. o sırada nikah yıl dönümümüz aynı zamanda bana çıkma teklif ettiği tarihi kaçırdık çünkü ben ordaydım. tamam evlenme yıl dönümümüzü kutladık ama o gün bizim için daha önemli çünkü bana ilanı aşk yaptığı gün. şimdi ay dönümüde gelince hepsini bir aradan çıkartayım dedim kaydirigubbakcemile3 4 senedir birlikteyiz 2 senedir nikahlıyız. 15 aydır evliyizzz :teytey:
vaay burcuu hoşgeldin
kızım bu ne be biz 10.. yılı anca kutladık millet ayını kutluyo
helal olsun valla
kahve senin ne işin var nan orda höztkaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 maksat yeşilik olsun hayata renk gelsin şekercim kaydirigubbakcemile3

yani şaka maka 2 aydır beraberiz aile gibi olduk :)
picamam canım sen kayıvalidenle mi oturacaksın, leylo öyle mi demek istemiş?

he canım ya öle ama kısmet zaman ne gösterir bu arada paşam biriktirio baya baya yük yapmış ağzını yedimin bende hızlandırılmış tura girim diorum

oy oy oy canımm benm allah sağlıkla sihhatle doğmasını nasip etsin inşallah nasıl özeniorum nasıl özeniorum anlatamam size yaaa

allah nazarlardan korusun sizleri çookkkk çookkk mutlu olun inşaallah

kızlar bugün eminönü fatih gezdim durdum bi pardesü aldım kışlık süper ama kartlarra kaydı azcıcık sonrada bana resmini çekem yarın size özellikle leyloşum senin fikrini merak ediorum çok tesettürlü biliorm seni kafamçokkarıştı

hayırlı olsun picemam
koy bakarız
güzeldir elbet güzel olmaz mı ama insan illa onay bekliyor demikaydirigubbakcemile3
benim de perşembe günü misafirlerim var şöyle acık kokoşlar gelicek
fazla bişey yapmıcaz hesapta ama gene 5 çeşit olucak
şimci menü şöyle
zeytinyağlı yaprak sarma
sebzeli rulo börek
patatessli poğaça
yufkalı rulo kadayıf libyananın
bi de benim kurs yıllarından mont blanc türkçesini bilmiyorum bi öğrensem şu dertten kurtulsamkaydirigubbakcemile3
yani bi tür meyveli yaşpasta
Allah kuvvet versin
yarından itibaren bu hafta ful doluyumkafamçokkarıştı

iyidir amanciam sen ne yapıyosun
ayy valla yerini bilsek bebek görmeye geliriz sana ne güzel olur

du üşenmeyip koycam sincik

leylekim bende gelemmi misafir olasın geldi sana bu menüden sonra lülülülülülü

leylekim bak bu aldığım yalnız bunun füme olanı nasıl

Son düzenleme:
picemam bu da füme değil mi zaten
ben mi yanlış görüyorum
özellikle yakasına bayıldım çok orjinal
hayırlı olsun

iyidir canımın içi snden naber bugün bi bebeğe hediye aldım mont kışlık sanada alcam dehset süper çok tatlı minnacık teyzelerinden hediye boshayallersmile

kız bebek için mi? harika oluyo tüm bebek eşyaları zaten :)

iyidir amanciam sen ne yapıyosun
ayy valla yerini bilsek bebek görmeye geliriz sana ne güzel olur

aa beklerim canlarım kuzguncuk tayım ben :)

picemam bu da füme değil mi zaten
ben mi yanlış görüyorum
özellikle yakasına bayıldım çok orjinal
hayırlı olsun

gri gibi gördüm yoğunluk o renk ya sempatiksalakcinni
ya üzerimde çektim de ara kablo yok şirkette kalmıs bnmki tek renk gerçekten muhteşem parasıda süper ilkdefa bu kadar para verdim bi kıyafete ama değer
320

ya bide kapşonlu bi kürk aldım şeker pembesi bebek için amansiye alcam ondan da bayanssulusmile bayılırsın leyloş bayılırr ben bile bi ara yeltendim kendime almaya ilerde olursa hazır olsun simdiden die :tomato::tomato:

NEEEEEYYYYY:1shok:
kız kuzguncuk çok yakın bana
hatta bi kaç kez sıkıldıkça gelip deniz kenarı yapmışlığım var bak bilsem sana da ulaşırdım gelirdindelikafadulden
amaaaan picema bu yaşta giymiycen de ne zaman giyecen
kendi paranı kazanıyosun nasılsa
benim gibi oturup düşünecek halin yok ya
birinde veriyosam öbürümde adama inme iniyosempatiksalakcinni

adam diorki bana senin marka takıntın var eşarbın oyun buyun bi gün bi baktım üstündekileri toplasam (iç çamaşırları hariç ben aldıydım ohaoldumsmile) bi aylık maaşım yapıyor bende kıydım aldım gerçi tesettrlü olan bayanların allah yardımcısı olsun çok pahalı hersey açıkken bu kadar para harcamazdım ama değer tesettürüm herseye hem evlenince alamıcam simdi keyfimi çıkarayım guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…