Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepıcıgınızı opuyorummmm
bayramınızı kutluyorummmmm

baglantı sorunumuz vardı nese duzeldı
ozledım sızı
uzun uzun konusurz sımdılık baş baş:)

ay kızlar biraz güldüriyim sizi hamile dul kadına görücü gelebilomuş :))
dün babam ortaokul-lise-üni arkadaşıyla tesadüfen karşılaşmış uzun zamandır görüşmüyolardı adama adres vermiş bugün çıktı geldiler ailecek. kadın beni sorup durmuş anneme sonra annem geldi kızım bi gel merak ediyolar dedi (kadın beni oğluna alma planındaymış bekarım sanıyo,biz bilmiyoruz tabiii daha) ben salona bi girdim kadının boğazında kaldı yediği aaaa amancia mi bu yok olamaz inanamadılar falan.noldu hayırdır neden şaşırdınız dedim. kadın:ben sana asıl görücü niyetiyle geldim sen karnın burnunda çıktın karşıma inanmak istemiyorum yaa kaçırdığımıza. ben kibarca falan teşekkür ettim eşin nerde dedi ohooo boşandım bile dedim (daha kibar tabiiki) kadının tansiyonu düştü :))

yaaaaa biz sana demiyomuyuz adam seni kaçırdığı için yansın derdine diye yanıyordur eminim bak görücüler çfter çifter geliyo maşallah bebemmm iyimisin sen nasıl bebekler

ay amanci Allah cezanı vermesin yorgun yorgun güldürdün ya
kızım ben sana demedimmi sen artık bekar bi çıtırsın diye
o saftirik otursun da gidene yansın şimdi
he heyttt
armut

sağ olun kızlarr :)))
bide karnım inseydi hayırlısıyla :))
bayram bitti hala piyasa da yok kimse

nan buu siteye nol, anlamiim

hadi kazeen gardaş düzelt artık

anamci banada enis e hamileyken görücü çıkmıştı

5-6 aylık falan hamileyim karnım hafif vardı
teyzenin biri sordu etti muhabbet yaptı arkadaşlar bana göz etti onlar anlamış teyzenin niyetini

sonra ben hamile olduğumu (okulun bahçesindeydik) sınıfta oğlumu beklediğimi yanımdakinininde ortanca oğum olduğuu söyleyince kadın hiç bişi diyemedi

sadce küçük evlenmişsin heralde dedi ama ağzı giderken bile açıktı

Hadi bakalım bayramda bitti ne zaman toplanacak bu bacılar... Dimimmm

Amanci canım sen naptın bak bayramıda atlattık bu bebekler hepimizden inatçı çıktı yaw

sağ olun kızlarcım iyi sayılırız..
sorma pijemaam yaa sıkıntım çok artık gelsinler sabrım kalmadı bekleyemiyorum artık.. ama sancılarım çok bugün..
dimii maşallahhh yewruumm

hoşgeldin sarissam

amanci pijama muck muck

diğerlerini öpmüyorum çünkii buraya gelmiiiler

bakıyorum bakıyorum dimi amnci bide ben bekçilik yaptık resmen
sumakım da gelmiş hoşgelmiş
Sarissam senide gördüm gızz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…