Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri bu da benim yöntemim

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
ben bu sitedeki herşeyi okudum ve kafamda toparladım kaydirigubbakcemile2 kendime yöntemler belirledim ve çizelge bile yaptım yani bu günkü göğüs ölçümle 1 ay sonrakini karşılaştıracağım hihoyyyt yöntemime gelince
**sabah normal çay yerine adaçayı içiyorum
**öğlen yemekten sonra 1 bardak şerbetçiotu içiyorum
**önceden kaynatıp buzdalabında buzz gbi yaptığım şerbetçi otuyla göğüslerime masaj yapıyorum
**sporumu yapıyorum
**pc başında ya da tv başında kuru üzüm yiyorum ve maydanoz yiyorum:1closedeyes:
**akşam banyodan sonra nar çekirdeği yağıyla masaj yapıyorum ve rezene içiyorum
**yatmadan önce k.ü.ç ve harnup pekmezi yiyip yatıyorum kaydirigubbakcemile5

ben işte böyle başladım 2 gün oldu bakalım sonuç 1 ay sonra ne olacak opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
...........................................................

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Farklı bitki çaylarından bir günde birden fazla tüketiyosun ya,belki ondan demiştir

sabır isteyen bir iş ben kesinlikle unuturum yapmayı kolay gelsin canım umarım istediğin sonucu alırsın :)

Son düzenleme:

olmeye olmez ama kıllanabılır canım benden soylemesı kıllanmayı artırıyo caylar ayrıca selulıtınde artar bu kadarcık yanısırnaşık şey sahsen bende aynen boyle olduda canım malesef ama buyutmuyo degıl yanı buyuyo ama en etkılı sey masaj bence:lepi:

Son düzenleme:
pili benım bır arkadasımda maydonoz yedıgını ondan buyudugunu sandıgını soylemıstı sende yazmıssın bu maydonozun hıkmetı nedır acabasengözlerimebaksanab

maydanoz östorojen kaynağıdır o yüzden yiyorum zemuszemus

Son düzenleme:

aynen canım benimkide am tersi sağ büyük sol küçük ve bu gayet normal bendede boy 175 kilo 60 tatlım sositososito
hadi kolay gele bakalımmm:sm_cool:

canım benım alt 78 gelıo ust 87 gelıo ben caylar falan ıcdım ama bırakdım suan buz ve masaj yapıyorum sadece en etkılı ıkısı oldu bende cunkuzemuszemus

Son düzenleme:
valla inşallah işe yarar canım bende buzu deniyorum ama ben sanırım yanlışta ölçüyorum nasıl tam doğru sonuç için ölçe bilirimki bilen varmı ayrıca başka bir konuda ablalarımızın biri cinsellik demiş ilk baş olurmu dedim ama burdada yazanlara baktım genel olarak bekar kısmı şikayetçi olmuş küçük diye insanın aklına geliyor yani acaba abla doğrumu diyor diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…