ya sadece şerbetçi otu rezene ve adaçayı içiyorum kaydirigubbakcemile3 napayım ama ben 2 ayda büyüsün istiyorum :lepi: bu iş uzun ve zorlu ama 1 ay deneyeceğim kimse bu kadarcık şeyden ölmez hihoyyyt sizde deneyin faydasını görürsünüz illaki kaydirigubbakcemile5
zaten masaj yapıyorum zemuszemus büyüsün yeterki memişler hihoyyyt kıllara çözüm var yani evde reklam olmasın tüy azaltıcım var kaydirigubbakcemile2 aslında kafaya taktığım nokta sağ küçük nasıl büyücek bu :gitme: selülit çatlak falan olmaz bende çünkü 1.72 boyum var eme 50 kiloyum sırnaşık şey düşün yani nezcim zayıf bi vatandaşım :lepi:[/Q
canım selulıt zayıflarda dahı oluyo ama neyse canım kucuk olan gogsune daha fazla masaj yap bes dk daha fazla yap dıgerıne gore ona yetısır benım oyle oldu canım fark hemen hemen kapandı
ya ne biliyim benim sol 75 i dolduruo gbi boşluk pek olmuo :kedi: ama sağ taraf baya kükük gelio gözüme umarım büyür ona daha fazla masaj yapıyorum zaten kaydirigubbakcemile2 senin kaç beden şu an ve neler kullandın ?
ya ne biliyim benim sol 75 i dolduruo gbi boşluk pek olmuo :kedi: ama sağ taraf baya kükük gelio gözüme umarım büyür ona daha fazla masaj yapıyorum zaten kaydirigubbakcemile2 senin kaç beden şu an ve neler kullandın ?