Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri bu da benim yöntemim

göğsüme yaptırabilceğimi sanmıorum ben de yaaa..kol altı bile nasıl acıyo,orası fecii olur heralde.....

evt bence feci olur ve kimseye açmam ben memişlerimi kaydirigubbakcemile3

yaaa kendimm yaparım daha iyiii yanii kime açıcamm sapıkmıyızzz nen bizzz teşhirci gibiii :KK70::KK70:

Kızlar diğer yerleriniz nasılsa buda aynı inş bidaha çıkmaz memişlerden kıllar bide büyütmek için lazer olsa ne güzel olur belki çıkar teknoloji ilerliyo bi atış yaparlar füze gibi olur memişlerimizdelikafadulden ugraşmayız büyütmekle hazır büyütülmüşü war kaydirigubbakcemile3

di mi ya keşke olsa benim bi umudum var kök hücreyle göğüs büyütüleblinirmiş ama daha denenmemiş sadece ileri sürülüo gelecekte mümkün diolar delikafadulden

tatlım o kesin mümkünde yaptırabilecekmiyiz sankiparadan haber ver sen yanii en ucuzu 1800 euro yada dolar ühühühüühühüh yaaa :KK43:
bennneyaptımki

zengin koca buluruz o yaptırır delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bi kere uygulanan kür hem yanlış hem sakıncalı
bu bitkilerin karışımını tüketmen daha mantıklı bu bir ama göğüs büyümeye etksi yeterli gelirmi onu bilemem
ikincisi bu bitkiler kıllanma yapmaz çünki östrojen içeren bitkilerdir kullandığın bitkiler (adaçayı,şerbetçi otu ve maydanoz)
vücutta yağ miktarı arttıkça bazı hastalıklar beraberinde kıllanma görülür çünki kıllar yağ hücreleriyle besleniyor,yağ hücrelerini uyaran hormonların başındada androjen hormonları gelir
dikkat edin pko vb hastalarda kilo artışı ve kıllanma en çok görülen rahatsızlıklardır.
göğüs büyütme için hem oral hemde lokal uygulamadan oluşan birşeyler kullanılırsa etkili olabilir diye düşünüyorum

yalnış olan ne sorablir miyim ? yani bir çok kşi hemen hemen aynı şeyleri yapyor...

yanlış olan şu ,her bitki belli gramajlarda ve belli çözücülerle kullanılır ,sizin kullandığınız çözücü su ,tamam ama bunların etken maddelerini iyi muhafaza edebilmesi için belli kullanım hazırlanış metodları var,örneğin bazı proflar diyorya soğan kürü için kaynamakta olan suya soğanı atın 5 dk kaynatın gibi..
böbreklere ciğerlere olabilecek zararlarından dolayı dedim,daha aklıma gelmeyen başka rahatsızlıklarada yol açabilir
birde hepsi östrojen içeriyor bitkilerin,fazla östrojen salınımı gerçekleşebilir buda hormon dengesini bozabilir .
siz uygular yada uygulamazsınız bişey diyemem ,sadece uyarmak istedim,sağlığımız herşeyden değerli çünki,sevgiler

...........................................................

Son düzenleme:
1 aydır kullanıyorum ve bir sorunum yok madem o kadar çok şey bliyorsun söyle bi yöntem sağlıklı olan !!!!

hayır çok şey bilmiyorum ,bildiğimide iddia etmiyorum
ben sakıncalı olabilir diyorum ,ısrarla kullanmayın dedimmi ben şimdi
bu kategoriye bakarken tesadüfen gördüm ve kullanılan bitkiler hakkında az çok bilgiye sahip olduğumdan ,bu bitkilerin kombine şeklinde uygulanması hormon dengesini bozabilir diye düşündüm
siz memnun kalırsınız kalmazsınız bilemem,ben sağlığa etkisi üzerine birşeyler söylemek istedim ,bilimsel makale yayınlamadım sadece olabilir dedim,siz bilirsiniz
sağlıklı bir yöntem henüz bilmiyorum ama öğrenirsem muhakkak paylaşırım

evet canım tam olarak herkes ıcın aynı sey gecerlı olmasa da evlenınce hem dogum hem cınsel yasam buyumesıne yardımcı oluyo goguslerın ama yınede bunyeyle alakalı kımı dogum yapsada buyumuyo yanı.. canım ılk olarak tam gogus ucundan olc sonrada gogsun basladıgı yerden yanı altından olc sırtını yanı buyuk cıkan sayıdan kucuk olanı cıkar elde ettıgın cup olcun oluyo canımopuyorumnanaktan

çok teşekkürler tatlım az geç yazdım ama bende öpüyorum kocaman senii

hayır çok şey bilmiyorum ,bildiğimide iddia etmiyorum
ben sakıncalı olabilir diyorum ,ısrarla kullanmayın dedimmi ben şimdi
bu kategoriye bakarken tesadüfen gördüm ve kullanılan bitkiler hakkında az çok bilgiye sahip olduğumdan ,bu bitkilerin kombine şeklinde uygulanması hormon dengesini bozabilir diye düşündüm
siz memnun kalırsınız kalmazsınız bilemem,ben sağlığa etkisi üzerine birşeyler söylemek istedim ,bilimsel makale yayınlamadım sadece olabilir dedim,siz bilirsiniz
sağlıklı bir yöntem henüz bilmiyorum ama öğrenirsem muhakkak paylaşırım

birşey bilmiorsan yorum yapma bence .ayrıca başından yalnış olduğunu söyledin .bi şeyin yalnış olduğunu söylemen için doğrusunu bilmen gerekmez mi? mirmirmirmir

sophiacım çok kızmışsın sanırımm biraz sakin ol tatlım yaaa bu gögüs büyütme sinirde yapıyo insanda hakkaten :KK66:

X