Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri bu da benim yöntemim

...........................................................

Son düzenleme:
valla inşallah işe yarar canım bende buzu deniyorum ama ben sanırım yanlışta ölçüyorum nasıl tam doğru sonuç için ölçe bilirimki bilen varmı ayrıca başka bir konuda ablalarımızın biri cinsellik demiş ilk baş olurmu dedim ama burdada yazanlara baktım genel olarak bekar kısmı şikayetçi olmuş küçük diye insanın aklına geliyor yani acaba abla doğrumu diyor diye :)

evet canım tam olarak herkes ıcın aynı sey gecerlı olmasa da evlenınce hem dogum hem cınsel yasam buyumesıne yardımcı oluyo goguslerın ama yınede bunyeyle alakalı kımı dogum yapsada buyumuyo yanı.. canım ılk olarak tam gogus ucundan olc sonrada gogsun basladıgı yerden yanı altından olc sırtını yanı buyuk cıkan sayıdan kucuk olanı cıkar elde ettıgın cup olcun oluyo canımopuyorumnanaktan

arkadaşlar küçük olan göğsüme masaj yapıyodum ona dah afazla sürüodum masaj yağını sanrım ondan olsa gerek göğsümde kırmızı küçük kçük alrji oldu çok kaşınıyo ya of nasıl geçicek ne dokundu bana mafoldumben

arkadaşlar küçük olan göğsüme masaj yapıyodum ona dah afazla sürüodum masaj yağını sanrım ondan olsa gerek göğsümde kırmızı küçük kçük alrji oldu çok kaşınıyo ya of nasıl geçicek ne dokundu bana mafoldumben

Canım bir muddet o yağı kullanma dinlendir göğsünü bepanten warsa sür geçer inş canımopuyorumnanaktan

zaten bu otlardan falan tüyler arttı ya sinir oldum :sinifsinif:
acaba doum kontrol hapı mı alsam ama kısırlık yapar die korkuorrmm :1no2:

Çözümü war canım lazer a.s lazerle kıllardan urtuluyoruz bepanten kıl yapmaz lazerden sonra kullanıyorum onu ben we yara yanık kremi kullanılabilir opuyorumnanaktan

kızlaarrr göğüslerim acıyo ve ağrıyo adet olmama daha 3 hafta var şişerler inşallah kaydirigubbakcemile3

anamm anaaammm hadi hayırlısı şekerimm ama ben o acıyı kaç senedir hissedemiyorum yaaa bi 5 sene oldu heralde eee yaş kemale erdi tabe 19 oldukk
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

çok acıo bu ara adet olmamada çok var dokunamıyom bazen :kedi:

ayy ayy ayyyy kıızzzz büyüyoo vallaaaa demedi deme dokunamıyosan tamamdır zatenn
bakk hadi hayırlısıııı
:):):)

ya kızlar bu aralar benm de acıyor..adet yeni oldum belki ondandır..gerçi bende yıllardır duymuyordum bu acıyı..inş büyüyodur yaaaa:)lüüfeeen

yaşın bu acıyla alakalı ergnlikte iken acıosa ağrıyosa büyümeye işaret demektir yerimseniben

ben bi yerde lazer yaptırmıştım,göğsüme değil ama baya bi gittim yararı olmadı,bi iki arkadaşımdan da duydum işe yaramadıını.O yüzden lazerden vazgeçtim,iğneli epilasyom yaptırıyorum.Çok yararını gördüm,acaba göğsüme de yaptırsam mı ki :KK70:

walla cesaretinize hayranım kaydirigubbakcemile3 ben korkarım ya kafamçokkarıştı

X