Bu da benim usul kapı süsü

canım valla bravo bende onu söylemeye çalışmıştım aslında herşey meraktan başlıyor.. şu nasıl oluyor bunu nasıl yapıyorlar diyorsun sonradan elindekileri farklı şeylere uyarlamaya çalışıyorsun... biraz uğraşla harikalar yaratabiliyor insan
gördunmu bilmem havlu kerarları yapmıştım kumaş boyamanın b sini bile bilmezken sırf meraktan net başında öğrenmeye çalıştım, sonradan hızımı alamadım ne bulduysam boyadım :)
pantolunuda merak ettim suslemesini bitirse bizde görelim

ben 2007 de üye oldum ama uzun zamandır uğramıyordum buraya
daha çok vücut bakımı başlıklarını takip ediyordum
yaklaşık 1-2 aydr bakıyorum bu bölüme
arasıra hepsine bakıyorum elemeklerinin
gerçekten bazen çok iginç aaa bunu nasıl yapmışlar dediğim güzel çalışmalar var
senin elemeklerinde çok hoşlar
ben el sanatlarının hepsine çok ilgiliyim
küçük mini dikiş makinası aldım geçen yıl
sık sık bozulsada :)) basit dikişler yapıyorum ,dedim ya sırf merak heves ....
sözde bir bloğum var ,oraya bile eklemedim burdakilerin çoğunu kaydirigubbakcemile3

canım bende aynen el sanatlarını hepsini çok seviyorum yakından takip etmeye ucundan azıcıkta olsa yapmaya çalışıyorum. benimde blogum var ama KK dan sonra açtım yani yeniyim daha.. eklediklerimin dışında ekleyeceğim o kadar çok çalışma ve yeni projeler varki inan 24 saat bana yetmemeye başladı ve bu çok guzel bir duygu :teytey:

sersoyum harika olmuş canım ya sen ne marifetli bi hatunsun böyle nazar değmesin canım Rabbim her daim gönlüne göre versin

çok beğendim...
ne hamarat bi hatunmuşsun sen öyle:)))))))))))

waaaayyyyyy hatunnn yine yapmış yapmış asmış senin evini çok merak ettim şimdi. herşeyin el emeği göz nuru yahu nasıl bişeysin sen böyleee. ben bişeyi beceremedimmi sıkıldımmı cinnet geçirip atıveriyorum elimdekiler :1shok: ama senin yaptıklarının hepsine bayıldım şimdi bütün açtığın konulara baktım ve apzım açık kaldıı :1shok:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım aramızda kalsın ama benim eve gelenler sergi salonu gezer gibi oluyorlar senide beklerim gel misafirim ol kaydirigubbakcemile
guzel sözlerin ve ilgin için ayrıca teşekkurler hayatım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…