Bu da benim usul kapı süsü

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
45
İstanbul

Çok sevdiğim bir arkadaşımın evi için yapmıştım :)

Son düzenleme:
teşekkürler canım bişeyle kaplamadım. yuvarlağı tığla örüp içine elyaf doldurdum

elinize sağlık.peki o yuvarlağı nasıl yaptığını anlatabilir misin?tığdan pek anlamam ama anlatırsan anlayabileceğimi düşünüyorum.yani inşallah..

ne hamarat kadınsın sen yawwwwwwwwwwwkaydirigubbakcemile3
rüyandamı görüyom yaaaaaaaa:roflol:
çok hoş olmuş canısı

elinize sağlık.peki o yuvarlağı nasıl yaptığını anlatabilir misin?tığdan pek anlamam ama anlatırsan anlayabileceğimi düşünüyorum.yani inşallah..

canım teşekkürler... ben tığ işini çok sevdiğim için onla yaptım. ilk olarak 30 cm genişliğinde zincir çekip, iki ucundan birleştirdim daha sonra oluşan halkanın üzerini trabzalarla devam ettim ve halkamı oluşturdum. tığdan anlamıyorsan şişle ör hayatım o da olur. 30 cm en 70cm kadar boy örersin, sonra etraflarını dikerek halka şeklini verirsin olur biter

teşekkür ederim,anladım,yapabileceğim bişi sanırım..

Tığ işini çok seven biri olarak acaip beğendim.Emeğinize yaratıcılığınıza sağlık:)

tığ ile örülen bu tarz şeyleri çok sevmememe rağmen gerçekten çok güzel olmuş elinize ve emeğinize sağlık

keşke bende yetenekli olsaydım ya bu tarz şeylerde,ne güzel yapardım,zaten güzel bir kapı süsü arıyorum.arkadaşın dediği gibi tığla yapılan şeyleri hiç sevmem ama bu güzel.

tığ ile örülen bu tarz şeyleri çok sevmememe rağmen gerçekten çok güzel olmuş elinize ve emeğinize sağlık

çok teşekkur ederim canım beğendiğine sevindim :)

keşke bende yetenekli olsaydım ya bu tarz şeylerde,ne güzel yapardım,zaten güzel bir kapı süsü arıyorum.arkadaşın dediği gibi tığla yapılan şeyleri hiç sevmem ama bu güzel.

canım teşekkur ederim...ben bunları sizlere fikir olması için paylaşıyorum, aynısının yapılması gerekmiyorki bak yukarlarda şişle yapılışınıda tarif ettim..

kızlar bence beceriksizlik diye birşey yoktur, istek ve haves vardır hani derler ya insanın içinden gelmeli böyle şeyler diye... yapmak isteyen yaratır yapar kaydirigubbakcemile3

"kızlar bence beceriksizlik diye birşey yoktur, istek ve haves vardır hani derler ya insanın içinden gelmeli böyle şeyler diye... yapmak isteyen yaratır yapar "
gerçeten öyle,isteyip yapmak yeterli

bende bugün kızıma kadife kumaştan pantolon diktim
süslemelerim tamamlansın ekleyeceğim
sırf merakımdan ,nasıl kesilip biçiliyor diye denedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…