Sivilceli Ciltler Bu da benim sivilce savaşımın sonu! (Ağrısız ama sık sivilcesi çıkanlar baksın... )

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sebamed herkese iyi gelmiyo bıraktım jel aldım bioderma çümnkü kupkuru yaptuıı pul pul

Benim cildimi pul pul yapacak bişey yok valla... :/
Bioderma'nın da bende hiç bir etkisi olmadı oysa ne ümitlerle indirimdeydi kocaman 2 tüp aldım bioderma sebium serisinden yüz yıkama jelini... şimdi ellerimi yıkıyorum valla... cildim dengesine kavuştu tekrar başka bişey kullanıp bozmıyım diye kullanmıyorum onları yani...

Canım ben avicap içiyorum günde bir kez şimdilik ramazan olduğu için , azalderm kullanıyorum, sebamed köpük. Cildimin azda olsa düzeldiğini hissediyorum ama bir şey soracağım yeni sivilceler de çıkmaya başladı acaba bu kapsülün ya da kremin etkisi olabilir mi?

Azelderm yapar mı o tip bir etki bilemedim azelderm'i çok düzenli uzun süre kullanmadım çünkü... Eğer güneşe çıkmıyorsan sadece çıkan sivilcelerinin üzerine acnelyse sürebilirsin 3 saat kadar fln... Sanırım sen imex'e başlamadın?
Sebamed köpük ve avicap, asla yapmaz ama... Sebamed köpüğü biraz bekletiyorsun yüzünde canım bu arada... Cildinin kuruluğuna göre; 5 dakikaya kadar bekletebilirsin cildin yağlı yapıdaysa...

Evet canım sebamedi ben de öyle kullanıyorum. İmexi fazla kullanmadım daha doğrudsu kardeşim aldı benden onu Acneliyseyi akşamdan sadece sivilcemin üzerine sürüp sabaha kadar beklettim acayip kurudu tabiki bu iyi bir şey ama hep dışarda olduğum için kursum falan var çok kötü durmuştu. A ma senin dediğin gibi yapmalıyım sanırım 2-3 saat bekletip..Sağol canım cevabın için...

Evet canım eğer çok kurutuyor kızartıyorsa dediğim şekilde 3 saat kadar fln akşam evdeyken sürebilirsin... Gene kuruma olursa da yağsız, sende sivilce oluşumuna sebep olmayan bir nemlendirici sürersin makyaj yapmadan önce... ama ben diyorum ki eğer hala sivilden çıkıyorsa imex merhemi de geceleri kullan... O öyle hemen ertesi gün etkisini göstermiyor ama uzun vadede baya etkisini gösteriyor...

Acnelyseyi artık öyle kullanırım tatlım.İmexi alıyım ben o zaman inşallah işe yarar varsın uzun vadede olsun bitsinde .Sebamed köpükten zaten çok çoook memnunum çok güzel temizliyor cildi.Azalderme de ara vereyim ben imexi kullanıyım. Sağol tatlımm öptüm :))

Merhaba 27 yaşındayım ve sivilce problemi bende de olmaya başladı. Ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan çıkmaya başladı özellikle yanak altı, çene altında var yüzümün diğer bölgelerinde yok. Sanırım hormonal bozukluklarda o bölgelerde çıkıyormuş regl zamanlarım çok düzenli aslında saati bile bellidir hatta :) D vitamini bende kullanıyorum fakat romatizma ağrılarım için kullanıyorum ve dikkat ettim tam emin değilim tabiki yüzümde ki sivilcelerde dvit kullanmaya başladıktan sonra arttı. Ben günde yaklaşık 30 40 damla alıyorum. Siz hala kullanıyor musunuz? sivilceleriniz ne durumda ağrılarıma çok fayda etmesine rağmen dvit'i bırakmayı düşünüyorum sırf bu yüzden

Gerçekten çok ilginç! Ben tam tersi sivilcelere iyi geldiğini düşündüğümden kullanmaya devam ediyorum, çıkmıyorlar da...
Bir de şöyle açıklamalar var yabancı kaynaklarda mesela yaz aylarında sivilcelerin azalmasını d vitamini alımına bağlıyorlar biliyorsunuz d vitamini güneş ışığıyla aktif hale geliyor... Yaz aylarında çoğu insan da sivilcelerinin azaldığını, kışın arttığını gözlemler...
Ama belki dvit fazla gelmiştir, sanırım daha ağar bir hali d vitamininin... İsterseniz bırakıp solgar'ın d vitaminini deneyin daha az d vitamini almış olursunuz sanırım 30-40 damla galiba dvit için biraz fazla... Tabi uzman birisine danışmak lazım...

Aslında ağrılarım için fazla kullanmam iyi geliyor dviti yalnız şöyle de bir şey var d vitamini diğer vitaminler gibi değilmiş yeni öğrendim aynı zamanda hormon olan tek vitamin bu yüzden acaba benim hormon dengemimi bozdu bilemiyorum tabiki reglim yaklaşıyor. regli olduğum ilk gün bir kadın doğuma gidip hormon testlerimi yaptırmayı düşünüyorum. Umarım sivilcelerden biran evel kurtulurum çok can sıkıcı bir de benimkiler ağrılı oluyo söndükten sonrada saçma sapan bir kaşıntı başlıyo :/ Senin adına sevindim bu arada hormon testlerinden sonra senin dediğin gibi solgara başlayabilirim duruma göre teşekkürler :)

Tam anlamiyla beni anlatmissin, sivilcelerimiz ayni suan baska bir ilac deniyorum faydasi olup olmadigini anladiktan sonra bu sabunu deneyecegim. Cok tesekkurler..

canım ya bişey sorcam sebamed köpüğü haftada 1 demişssinya ben onu nerdeyse hergün kullanıyrum.
zaten bu ürünü yanlışlıka aldım diyeblirim o zmnlar cildmde sivilce yoktu ben temizleme sütü gibi bişey istedi satıcı kız bunu verdi sobra arastrdım sivilceli ciltler içnmiş.tabi bu arada ben onu baya kullanmış oldum.sonra bıraktım ama şimdi sivilceliyim acaba diyorum sivilcelenmeme bi sebebp midir?hergün kullanmamalımıyım??

Sivilcelerin ufak beyaz kabarcıklar halindeyse kullandığın ürünlerden olabilir yani bu sebamed köpükten de olmuş olabilir bazı sivilce ürünlerinin cildi kusturma alttaki sivilceleri dışarı püskürtme gibi etkileri oluyor sebamedin bende öyle bir etkisi olmadı ama senin cildin yağlı değilse, hergün kullanman, sivilcesiz cildinde tepkisel yağlanmaya sebep olmuştur büyük ihtimal... Haftada bir kullanman daha doğru olur...

saol canm bundan sonra öle yapcam
:)

2 hafta oldu.ama hiç azalma olmadı,tam tersi artmış.yüzüm sanki yanmış gibi duruyo.gerçi sivilce gibi çıkıyo sayısız,hemen iniyor,ama kırmızı kalıyor.napıcağımı bilmiyorum.ilk doktora gittim Hametan verdi,kuruluktandır dedi.sonra dermotolog akrabam var,o İmexi önerdi.Şimdi devam edip etmeyeceğime karar veremiyorum.2sene öncesine kadar hiç yüzümde birşey yoktu.

Benimde cildim aynı türden. 30 yaşındayım. Çok sıkıntılı ve stresli bir hayatım var. Eşimden ayrılma evresindeyim. İş yerinde sorumluluğum fazla olduğu için çok stresli çalışıyorum. Yüzüme denemediğim şey kalmadı. Yazdıklarınızı hiç denememiştim. Fakat herkeste farklı tepkiler olmuş. Biraz korktum, bende deneyeceğim ama önce bir doktoramı gitsem bilemedim...

Son düzenleme:
Yosun sabunu arkadaşlar. Mutlaka kullanan benim sivilcelerimi kuruttu ve kuruyan deri artiklarini dökerek temizliyo

Sadece strese bağlıysa bir doktora danışın, belki stresi önleyecek bir ilaçda yeterli olur sizde... Ama cildiniz yağlıysa bir zararı olmaz en azından sebamed yeşil olan kompakt sabunla, imex kullanılabilir... Onlar çok riskli değil imexi sadece sivilceli bölgeye sürerseniz, cildiniz kurumaz da...

Neleri kullandın canım? Neden dolayı cildin yanmış gibi duruyor? İlk önce imex kullandığını düşündüm 2 haftadır ama sonra dermatotolog akrabanın imex önerdiğini okuyunca emin olamadım...
Cildin çok kızardıysa bepanthen ve avene termal suyu kullanabilirsin, yeni sivilce oluşumu da yapmaz...
Yeni sivilce oluşumuna sebep olduğunu düşündüğün ilaç varsa sadece sivilcelerin üstüne sür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…