Bu da benim salonum...

çok ferah ve şık salonunuz var. büyük salonlar çok güzel oluyo insanın içini aydınlatıyo. Allah güle güle oturmak nasip etsin inş.

Beğendim.a.s

Naçizane fikrim, Tv ünitesinede arada kırmızı aksesuarlar serpiştirebilirsiniz.:hulya:

evet canım bende öyle düşünüyorum halımı yeni aldım kırmızı bişey yoktu salonumda siyah koltuklarıma kırmızı kırlent almayı düşünüyorum bi da daha canlı durur sanırım...

çok şık salonun güle güle oturkaydirigubbakcemile5

Çok gÜzel bır salonun var canım evının tamamınıda gÖrmek ısterız yanlız bırŞey sorucam bu pullu yastıkları heryerde gÖrÜr oldum nerde bulabılırım acaba nerden aldınız.

süper çok beğendim.çok zevkli döşenmiş.güle güle oturun inşallah..:nazar:

canım pullu yastıklarımı annem yaptı peki diğer odaları da bugün çekip yüklerim :1rolleyes:

Salonunuz çok güzel. Güle güle oturun.
Halınız ne marka acaba?? bayıldım modeline cevap verirseniz sevinirim.

zevkli hatunsun :):)çok güzel güle güle kullan:)sadece halıdaki kırmızı çok yalnız kalmışşş süs eşyaları ve bi kaç yastıkta kırmızı olsa daha uyumlu olur cnm bnm:)

gerçekten çok zevklisiniz çok beğendim.bende salon tülümü değiştiriyorum.bugun yarın gelir bekliyorum.sizin tülün modelinden.boydan camda nasıl durur diye merak ediyodum,görmüş oldum harika duruyomuş.huzurla oturun inşallah.diğer odaları da bekliyorum merakla.

canım maşallah salonun harikkaa güle güle kullann ::)))))) benimde bi ricam olacakk k o siyah 2 adet tekli koltukları tek mi satın aldınn merak ettimm ??

Back
X