Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu da Benim Oturma Odam :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

indefinite

21.09.2010
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
71
0
kızlar çok gezdikten sonra oturma grubumu nihayet aldım benim içime çok sindi ama tabiki sizinde yorumlarınız çok önemli benim için buna siyah beyaz mekanizmalı perde almayı düşünüyorum fonunuda siyah yaptırıcam brillantta çok beğendim baktım bide siyah beyaz bi halı sizce nasıl?

Eklentiler

• $dogtasleonoturmaodasi.jpg
    $dogtasleonoturmaodasi.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 89
güle güle kullan canım koltuk takımın çok şık

umarım temizliği ve kullanışı da pratikdir

leke tutmayan kumaşmış orda bizzat denedik kalemle çizilse dahi hafifçe silince tertemiz oluyo inş. hep öyle kolay olur :)

temizliği zor dicektim ama solemiş bi ark o zaman çok güzel duruşu fln da şık cnm Allah ağız tadıyl oturmayı nasip etsin..

deri ile çok güzel kombinasyon edilmiş
şık duruyo
yastıkların açık renk tarafı sanırım şeritli kumaştan
ağırlık katmış
güle güle kullanın :KK66:

çok teşekkür ederim arkadaşlar çok beğenerek içime sinerek aldım ama en önemlisi ağız tadıyla oturmak Allah herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:

bizzat görüp oturmuşluğum var
çok şık ve rahat
güzel seçim
güle güle kullan iyi günlerde

teşekkür ederim :)) evet inanılmaz rahat ve kullanışlı altının sandıklı olması zaten ayrı bi avantaj

herşeyi siyah beyaz yapma bence cnm biraz renk katsan fena olmaz mesela halıyı kırmızı alabilirsin yada ne bilim vazo vs gibi objelerde renk kullansan ii olur

halıyı direk düz kırmızı almıcam ama siyah beyaz kırmızı olarak düşündük perdeler siyah beyaz mekanizmalı perde alcam onu beğendim bakalım odanın büyüklüğüne göre alternatifler düşüncem bende ama tavsiyen için teşekkür ederim canım

halıyı direk düz kırmızı almıcam ama siyah beyaz kırmızı olarak düşündük perdeler siyah beyaz mekanizmalı perde alcam onu beğendim bakalım odanın büyüklüğüne göre alternatifler düşüncem bende ama tavsiyen için teşekkür ederim canım

içime mi doğmuş ne kırmızı fikrikaydirigubbakcemile5

X