Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuBu da benim minik köşe takımım :)
bence süper bayılıyorum böyle renklere ama benimki böyle olmayacak o ayrı konu hem şık hemde rahat görünüyo güle güle kullanın cnm Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...opuyorumnanaktan
Teşekkür ederimm hepinize opuyorumnanaktan
Markası Bellona..
Aslında biz Yataş'tan daha güzel daha rahat bi takım beğendik ama sipariş ettiğimiz yer sözünü tutmadı ve maalesef düğünümüze yetişemedi
benim oturma odam cok büyük oldugu icin oyuncak gibi kalabilir birde siyah mobilyadan hep korkmusumdur hergün defalarca toz al. kafamçokkarıştı
Ama görünüsü cok güzel güle güle kullan canim.
valla en iyisini yapmışın köşe takımı alarak şimdiki aklım olsa bende köşe takımı alırdım.oturma grubu aldığıma pişmanım ama artık yapcak yok.hem fazla büyük değil hemde rengi kremli çok güzel.iyiki beyazlı bişey almamışın çok kir gösterirdi uğraşırdın.çok güzel güle güle kullan..a.s.