• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim makyaj arşivi bloğum :)

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.579
105
363
İzmir
makyaj-kozmetik ürün ve paylaşımlarımın bulunduğu ,acemiliğimden bu yana kendi makyaj stilimi yansıtmaya ve yapmaya çalıştıklarımı bloğumda paylaşıyorum...
sizleri de beklerimyerimseniben

nacizane http://pandorabazaar.blogspot.com/

:asigim:

hayirli olsun pandora..bugun ki makyajin(nermin icin) cok hos ve basarili olmus..kirpiklerin takma mi?degilse de rimelini ogrenebilir miyimm?

hayirli olsun pandora..bugun ki makyajin(nermin icin) cok hos ve basarili olmus..kirpiklerin takma mi?degilse de rimelini ogrenebilir miyimm?

nermin için olan makyajda takma canım ...
2 makyaj dışında takma kirpik yok ...
ama rimelimden çok memnunum, maybelline ,resimdekinin pempe olanından...
çok tşk ederim mors..
yerimseniben
MAYBELLINE-NEW-YORK-THE-COLO-SSAL-VOLUM-MASCARA__24493229_0.jpg

tesekkur ederim.maybelin suya dayanikli vardi ondan memnundum.birde pembeyi deneyelim.bende bicok markanin var.ya beceriksizim yada rimellerimde is yok bilmiyorum:))
takma diyince simdi aklima geldi bende de takma kirpik var fakat yapistiramiyorum bi turlu dusuyor..birde kendinden yapiskanli var onda da ayni sonuc.takma kirpik takmabilmenin sirri nedir:)))

tesekkur ederim.maybelin suya dayanikli vardi ondan memnundum.birde pembeyi deneyelim.bende bicok markanin var.ya beceriksizim yada rimellerimde is yok bilmiyorum:))
takma diyince simdi aklima geldi bende de takma kirpik var fakat yapistiramiyorum bi turlu dusuyor..birde kendinden yapiskanli var onda da ayni sonuc.takma kirpik takmabilmenin sirri nedir:)))

canım ben bu rimele bayıldım ve kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum...mutlaka bir dene ..fırçası kıvrımlı ve kirpikleri kavrıyor o çok hoş mesela..
bende aslında ilk kez takma kirpiği dün kullandım diyebilirim ,diğer deneyimimde yarısı yapışmamıştı,1tlliklerden özenip almıştım ...elf inkini aldım ,çok iyi değil hatta kötü ama biraz uğraşıp takabildimyerimsenibenrevlon marka kirpikler öneriliyor aklında olsun ,çeşitleri de var...
takma kirpik takmak aslında zor değil ,el alışkanlığı gerektiyor 2-3 deneme sonrası mutlaka olacaktırkaydirigubbakcemile5 makyaj günlüğü bloğunun sahibesi dingiletere kraliçesinin bununla ilgili çektiği video ,oldukça ayrıntılı..ona bir göz at bakalımyerimseniben

link bu ;http://makyajgunlugu.blogspot.com/2010/05/takma-kirpik-nasl-taklr-video.html

Çok güzeller canım ellerine gözlerine sağlık :nazar:

tşk ederim speedyyerimseniben

saol pandora..dogal takma kirpik cok guzel duruyor..tabi takabilene:)

saol pandora..dogal takma kirpik cok guzel duruyor..tabi takabilene:)

önemli değil canım :1hug:yardımcı olabildiysem ne mutlu ...
çok doğru ,maskara makyajı gösteren bir unsur ,hele ki abartıdan uzak takma bir kirpik ile muhteşem bütünlük sağlanabiliniyor kesinlikleyerimseniben

Sende baya yol katedenlerdensin canım harika makyajlar yapıyorsun :nazar:
takip edicem blogunu, ellerine emeklerine sağlık opuyorumnanaktan

Pandora'm hayırlı olsun tekrar cici blogun.. :)
ızlemedeyim..
Maşallah diyelim tüüü tüü :)

Sende baya yol katedenlerdensin canım harika makyajlar yapıyorsun :nazar:
takip edicem blogunu, ellerine emeklerine sağlık opuyorumnanaktan

çok tşk ederim ..her zaman beklerim ...opuyorumnanaktan

hayırlı olsun
keşke bende böyyleee güzel makyaj yapabilsem ama olmuyooo :(

tşk ederim e-pack ,inan olur ben yapabildiysem ,mutlaka yapılabilirolumunekankayizsmile

Pandora'm hayırlı olsun tekrar cici blogun.. :)
İzlemedeyim..
Maşallah diyelim tüüü tüü :)

libyanam,canım tşk ederim ,seninkide hayırlı olsun ,çok hoş olmuş bloğuna.s:1hug:

makyajlarına baktım hepsi süperler burdada devamını bekleriz.ellerine saglık

pandora bloğun hayırlı olsun
ilk makyajınla şimdi arasında ne büyük fark varr :1shok::1shok:
azimlendim sayende yerimsenibenyerimseniben
beyu kapatıcıda güzelmiş bende kapatıcım olmadan asla dışarı çıkmam iyi fikir oldu adanada umarım bulurum

pandora bloğun hayırlı olsun
ilk makyajınla şimdi arasında ne büyük fark varr :1shok::1shok:
azimlendim sayende yerimsenibenyerimseniben
beyu kapatıcıda güzelmiş bende kapatıcım olmadan asla dışarı çıkmam iyi fikir oldu adanada umarım bulurum
tşk ederim meldamopuyorumnanaktan
bunu har fırsatta dile getiriyorum zaten ..üzerine düşünce e birazda hevesiniz var ise çok değil ,benim gibi 3 ay içerisinde yapılabilecek birşey...
amaç prosfonel olmak değil ,asadece doğru makyaj tekniğini uygulamak sonuç olarak...
ben ve topiğimdeki görselllerim hepimize bir ışık ve umut:lepi:
beyu 'nun çoğu kozmetik ve parfümerilerde standı mevcut canım a.s.

Back