Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım o şekerlere mi bakayım yoksa bir okadar şeker yuvalarına mı bilemedim:)Çok güzel bir yer yapmışsınız onlara eminim onlarda çok mutludur orada:asigim:
Ayyy harika bayıldım söylenicek başka kelime bulamıyorum doğrusu sağlıklı uzun ömürler diliyorum ailenizle birlikte
Bahçeniz şahane tam onlar için biçilmiş kaftan gerçekten
Merhaba,çok şanslılar senin köpüşler.Özürleri sizin ve o güzelim bahçe sayesinde gönül gözlerini büyütmüştür onların.Kendilerine aitde cicimi cici bir dublex leri olmuş,ne mutlu gizmo ve cicoş a...Onların yerinde olmak istedim biranda...Seninde sevgi dolu yüreğine sağlık Barçman..
köpüşün de güzel evin de çok güzel.güle güle otur sahibi siz olun canım.
Evine verdiğin özeni her yerde göstermişsin tebrik ediyorum
Allah sindirsin,nazarlardan korusun... Barçman
cok harika olmus. kopeklerin sansi varmiski sizin gibi insanlarla kasilasmislar ben hollandada yasiyorum burda hayvanlara yapilan muameleyi goruyorum turkiyeye gelince ve ordaki hayvanlari gorunce inanin sarsiliyorum cogu zaman disardan eve hayvan aldigim olurdu turkiyede ama malesef izinden dondugumde kimse istemediginden sokakta yasamaya devam ederlerdi. hayvan sevgisi guzel birsey benime kopegim, baliklarim,guvercinlerim var iyikide varlar!!!!....
canım Allah ağız tadı ile oturtsun evin çok cici köpişlerinde:)
ay sevimli tüy yumakları yerim kız onları ben.kulubeler süper eline sağlık ama itiraf edeyim beyaz olana bayıldım,salyalarım aktı valla