Bu da benim koltuk takımım:)Fikirleriniz nedir?

yatakvehalpc8.jpg

buda yatak ve halısı...bunuda çok beğenerek aldıkkkk

cidden yatağın alt kısmı biraz sakıncalı, uyku mahmuru ilk başlarda çok çarpılır, takılınır sanki..
hoş duruyor yatak ama kullanışlı değil gibi, yani alışana kadar zorlanılır gibi duruyor..
iyi günlerde kullanın, umarım çabuk uyum sağlarsınız yerimseniben

tepe homeda indirim vardı bu takımı aldım..daha evime yerleştirmedim..halısı ve aksesurlarıylaaaa

güle güle eskit canım bende 29 ekim de aldım burada paylaştım ama bir türlü resmini beceripte ayarlayamadım hemen yapıcam akşama olur inşallah bakalım bende kırmızı aldım bende sana gösteririm ohhhhhh ne güzel sen bana ben sana koltuklarımızı gösterelim sonra da birer keyif kahvesi içelim oldu mu canım....
sana değer!a.s.

bide yatak odasımı aldınız ya ?
bende istiyorum ama çok pahalı benim beğendiklerim bende seneye alaırım ozman napalım ya
arkadaşım alan var alamayan var ya naptın sen bana böle ya:)
canım iyi uykular huzurlu geceler mutlu öpücüklerle dolsun yatağın....:1hug:a.s.:nazar:

modern secimler güzelmiş güle güle kullanın.. ama yatagın kenarından fazlalık kısım benımde aklımı karıştırdı kullanımı zor olmazmıki mirmirmirmir

bide yatak odasımı aldınız ya ?
bende istiyorum ama çok pahalı benim beğendiklerim bende seneye alaırım ozman napalım ya
arkadaşım alan var alamayan var ya naptın sen bana böle ya:)
canım iyi uykular huzurlu geceler mutlu öpücüklerle dolsun yatağın....:1hug:a.s.:nazar:

YATAK ODASI CANIM 2800 GELDİ PEŞİN FİYATINA 12 AY YAPIYORLARDI ALDIGIMIZDAa.s.:teselli:

kesınlıkle harıka bır secım bence, gıdıp kendıme alsam anca bu kadar zevklerımız uyusabılırdı yanı gercekten muhtesem.. gule gule mutlu gunlerde kullan canım.

Sevgili sodi-certila,seçimlerin çok estetik ve nezih görünüyor cnm.Benzer şeyleri beğeniyoruz anladım ki.Koltuklarımız benziyor,yatağında benim sevdiklerimden.Masan ve konsolun aylardır nişanlımla takipte olduğumuz fiyatı bir türlü düşmeyen ürünler,o serinin tv üniteside çok güzel mutlaka görmüşsündür.Yine bu serinin yatak odasınıda çok beğendik ama şu anda indirimli fiyatı 6.750 ytl :(((
Mutlulukla kullanman dileğimle.Antalyadan sevgiler...

Back
X