Bu da benim koltuk takımım:)Fikirleriniz nedir?

cok güzel görünüyo renkleri modeli herbişisi güzelmiş
Allah güzel güzel oturmak nasip etsin güle güle kullanın

çok güzellermiş, bilhassa yastıklarının rengine bayıldım.. :)
bu arada senin düğünün ne zamandı?
gelinliğini ve evinin tamamını çok merak ediyorum

düğün yaza hanımlar.ben herşeyimi önceden seçip alıp düzene koyuyorum..genelde aklımdakini aradıgım için beğenmekte zaman istiyor...ama koltuklarımı felan çok sevdimmmm

ucuzda kurtardım...dolar ve eorudan sonraaa şmdi fiyatalr artmıştır sanırım

Valla zevkine diyecek yok...
Gerçekten çok güzel seçimler yapmışsın...
Güzel günlerde, sevdiklerinle oturman dileklerim ile... a.s.

Valla zevkine diyecek yok...
Gerçekten çok güzel seçimler yapmışsın...
Güzel günlerde, sevdiklerinle oturman dileklerim ile... a.s.

canım benim çok tşk ederim kendime elimden geldiğince beni yansıtan bir yaşam alanı yaratmaya çalışıyorum...:nazar:darısı herkezin başına.ama tabii herşeyden öncemlisi eşimle:asigim: çoçuklarımla ilerde sağlıklı huzurla oturmak...:nazar:

urun9.jpg

yemek masam ve consolum doğtaş exclusive serisi

urun9.jpg

yemek masam ve consolum doğtaş exclusive serisi

budur işte, modern çizgilerle tasarlanmış ama hiç de modası geçmeyecek bir takım..
çok güzel bir tercih olmuş yine.. :hooray:

ancak perdelerini ve halını mümkün olduğunca açık renkli al ki salonun çok karanlık durmasın. bence perderinde ve halında fıstık yeşili tonlarını kullan, yastıklarının rengine yakın ve vazolarını da yeşil, krem ve beyaz renginde al, içine sakın çiçek koyma ama yerimseniben (ben vazo delisiyimdir de ve bu tarz evlere de çok yakışıyor)

çok merak ediyorum senin evini çook, çok güzel olacak bence:dance:

Son düzenleme:
budur işte, modern çizgilerle tasarlanmış ama hiç de modası geçmeyecek bir takım..
çok güzel bir tercih olmuş yine.. :hooray:

ancak perdelerini ve halını mümkün olduğunca açık renkli al ki salonun çok karanlık durmasın. bence perderinde ve halında fıstık yeşili tonlarını kullan, yastıklarının rengine yakın ve vazolarını da yeşil, krem ve beyaz renginde al, içine sakın çiçek koyma ama yerimseniben (ben vazo delisiyimdir de ve bu tarz evlere de çok yakışıyor)

çok merak ediyorum senin evini çook, çok güzel olacak bence:dance:

kızlar ağustosta evimin bütün resimlerini koyacam...perdeler çok açık renk düşünüyorum ve desensiz sade bir model...perdeler bence gözü yormamalı

ben de salondaki oturma grubumu we yemek odamı cewahir tepe home dan almıştım.
kesinlikle çok doğru bir tercih bence sizinki de..
güle güle kullanın..
ben de çok süslü,yoğun aksesuarlı we çok renkli yaşam alanlarını sewmiyorum.
renkler hakikaten insanın ruh halini çok etkiliyo..
sade,soft renkler,az fakat kaliteli aksesuar we kesinlikle çok desenli olmayan hatta mümkünse sade perdeler..
en güzel aşaması bu bence ewlilik hazırlıklarının..
keyifli dizaynlar..

hepsi çok güzel ancak yatağı beğenmedim ben köşeler çok keskin değil mi??? Allah korusun bir çarparsan maaazalllaahh

Back
X