- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 34
Üzülme demek çok saçma biliyorum çünkü üzülmemek elde değil, maddi manevi çok zorlu yollardan geçiyoruz. Üç defa tüp bebek deneme süreci geçirmiş olarak söylüyorum ki inan ki doğru zamanı var ve bize düşen sukunet ile zamanımızı beklemek.Evet sabah kan verdim. Az önce sonucu aldım maalesef negatif
Rabbim gönül ferahlığı versin içim içime sığmıyor Rabbim ne zaman ol derseÜzülme demek çok saçma biliyorum çünkü üzülmemek elde değil, maddi manevi çok zorlu yollardan geçiyoruz. Üç defa tüp bebek deneme süreci geçirmiş olarak söylüyorum ki inan ki doğru zamanı var ve bize düşen sukunet ile zamanımızı beklemek.
Rabbim bağışlasın evladınızı
Amin çook teşekkür ederimmHayırlı uğurlu ve pozitif olsun inşAllahAynur hanımda çok başarılı bir doktor çok duydum ismini ama ben Nur hocanın enerjisini çok sevdim birde arkadaşım da ona gidiyordu memorial hastanesindeyken ondan etkilenmiş olabilirim çok güzel ve sorunsuz ilerlesin tedavin Rabbim kolaylaştırsın inşAllah hiç anlamasan pozitife ulaş inşAllah
Tüp bebek 40bin ama ilaçlar 25 tutar dedi. Dondurma ücreti vs ekstralarla 70-80 gözden çıkarılmalı bence :/Orda fiyatlar nasil
Rapor çıktığında ilaçlar için mi faydası oluyorYazık günah rapor hakkın varsa iki katı para ödeme rapor çıkınca ilaçlara %20 ödüyorsun
Ben Aynur hocayı ve ekibini bir türlü sevemedim tam tedaviye başladığımız gün memorial şişliye döndü yönümüz. Hasta mahremiyeti ve ilgisinden çok memnunum memorialin. Sizin sonucunuz ne oldu acabaHayırlı uğurlu ve pozitif olsun inşAllahAynur hanımda çok başarılı bir doktor çok duydum ismini ama ben Nur hocanın enerjisini çok sevdim birde arkadaşım da ona gidiyordu memorial hastanesindeyken ondan etkilenmiş olabilirim çok güzel ve sorunsuz ilerlesin tedavin Rabbim kolaylaştırsın inşAllah hiç anlamasan pozitife ulaş inşAllah
Maalesef negatif ile sonuçlandı. Bende git gide hastaneden soğuyorum. Dondurulmuş embriyom var ne yapacağımı bilmiyorumBen Aynur hocayı ve ekibini bir türlü sevemedim tam tedaviye başladığımız gün memorial şişliye döndü yönümüz. Hasta mahremiyeti ve ilgisinden çok memnunum memorialin. Sizin sonucunuz ne oldu acaba
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin en iyi doktorları karşınıza çıkarsınMaalesef negatif ile sonuçlandı. Bende git gide hastaneden soğuyorum. Dondurulmuş embriyom var ne yapacağımı bilmiyorum
Ben transfer oldum üstelik benim zor bir durum. Eşim testis kanserinden ameliyat oldu testisi alındı yani şu an değerleri azospermi. Fakat sperm değerleri çok kötüyken ben normal yoldan kızım oldu elhamdulillah. Aradan 3 yıl geçti medikal park Göztepe Aynur hanımla tedaviye başladık tavsiye üzerine ama bizim dondurulmuş spermler memorialdeydi. Aynur hanım bilgilendirmeden muayene kadar çok baştan salma geldi üstelik rahim dinlendirme yapmadan transfer yapıcam dedi hastaneye de sadece 2 kere geleceksin dedi. Spermleri almaya memoriale gidince ilgi alakalarından çok çok memnun kaldık ve o an vazgeçtik Aynur hocanın yazdığı ilaç dozları çok yüksek geldi hemen tedaviyi sıfırladık. Şimdi transfer oldum 2 embriyom oluştu birini transfer ettik çözülen spermleri holkus tekniğiyle canlandırdılar olumsuz sonuç olsa dahi gönül ve lale hocadan çok memnun kaldımHepimizin inşAllah siz ne aşamadasınız
Merhaba şuan durum nedir yeni bir tedavi sürecine başladınız mıRabbim tüm zorlukların mükafatı olarak hayırla sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip eylesinkızınızı da sizlere bağışlasın Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Doktorum için birşey diyemiyorum ama hastane direkt bizi dolar işareti olarak görüyor