BU DA BENIM HIKAYEEMM:)) UZUN OLDUU AMA OKURSANIZ ARTIK :)))

Mesela bak Doğuma girmeden sancı çekmek zor olan kısım artık yani böyle her şey bitti sanıyorsun bir de doğururken daha beter seyler olcak sanıyorsun ama doğru ılınırsan hemen doğar bebegın Allah'ın izniyle özellikle dışarı ses vermeden ıkınman Laz'ım en önemlisi bağırırsan gücün dışarı gider bağırmadan dişlerini sıkarak birinden yada yanındaki kenarlıklardan destek alarak sancın geldiğinde ılınırsan kolay olur sancın yokken ıkınman fayda etmez zaten.. başka sormak istediğin varsa sen sor cevaplarım ben de Doğum yapıcam 10 15 gün içinde :)))

Canım belirttim mi yukarda bilmiyorum ben ilçe de yasıyorum il e gitmek bir saat ten fazla sürüyor burda dr yok o yüzden ebeler hemen yolladılar bizi başlarına kalmayım diye bana hatta sen bu gece doğurursun dedi Ambulansla yollayacaktı neredeyse düşün sen dr unu dinle doğrusunu yapar o benım halam da 2 cm açıklıkla 10 gün gezmiş yani merak etme endişe etme

Canım çok sağol
Büyük tuvaleti ni yapar gibi ıcın diyorlar doğru mu ? Lavman her hastane yapıyor mu isteğe mi bağlı yapılıyor ki...
Dün kontolum vardı gece doğum olursa kendi doktorum olmıycakmış nöbetçi doktor yaptırcakmış doğumu duyunca üzüldüm başından beri onun takibindeyim çünkü , benim korkum kendimi kasmak bebek içeri kaçarsa havası z kalırsa diye korkular olmaya başladı ben 1 yıl vajinismus tedavisi gördüm ama yendim hatta bebeğim olmuyor diye gidip hsg bile çektirdim üstünden yaparım diyorum Allahın izniyle bi engel olursa zaten hemen sezeryana alırlar galiba ..

Lavman her hastane yapar bence isteğe bağlı değildir o .. bak zaten Bebek içeri kaçmak diye bi şey YÖK sen sadece bu Bebek çıkacak diye odaklan dua et :) Bebek gelmeye niyet edince tutmak istesem de tutamazsın . Aynı büyük tuvaletin gelmiş gibi oluyor zaten istemeden de olsa ıkınmak geliyor içinden Doğumun son anımda bana ebeler öyle söylemişti eğer büyük tuvaletin gelir gibi olursan hemen seslen demişlerdi gerçekten de içimden ıkınma gelmişti birden bire o da artık bebegın çıkmaya başladığını gösteriyor burdan sonrası doğru ıkınmayla olur zaten hemen sezaryen olurum diye kendini şey yapma neleri aşmışsın bumı da halledersin korkma .. sancın geldiğinde ılınacaksın bir dk falan sancı aran olur o arada nefes alıp güç topla sonra derin bir nefes cek içine dışarı vermeden güçlüce ıkın unutma şakın :))) bu ara fa doktorun niye gelmiyor ki devlette mi yapıyorsun Doğum ?

Yok canım özel bir hastane ama gece olursa nöbetçi kimse o doktor yaptırıyor doğumu , hastane prosedürü böyleymiş , anladım canım inşallah sağlıkla kızımı kucağıma alırım bende dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…