Hayırlı olsun sanırım 2. Bebek yolda
Masalllahhhh
Buda benim 2. Gebeligim ilkinde planlı olarak 38+4 2 cm açılma ile gitt 6.5 saat suni sancı sonucu oğlumu dogurdum elhamdülillah
Smdi ise her şey farklı bu kez oğlum pek aceleci 32 haftalık suyum geldi sancı açılma yoktu yırtık kapandı suyum normale döndü ama enfeksiyon girmişti amniyon sıvısına crp yukseldi antibiyotik iğne vuruldum düşmedi hatta arttı sonra damar yolu açıldı sabah akşam ordan antibiyotik aldım 3 gün dustu elhamdülillah...
Geçen cuma sümüksü bir yapı yapışkan bir şey geldi içinde pembe ipliksi yapı vardı Dr um nisan gibi bisey dedi ptesi baktı 2 cm açılma 35+5 tim ama nst de sancı yok haftaya çarşambaya çağırdı o zamana kadar sangir sangir suyun gelmezse çok kanama olmazsa sancin baslamazsa ve bebeğin hareketleri anormallesme olmazsa gelme dedi çünkü dogurtmak istemiyor 37 yı doldur en azından diyor kendi si istirahat modundayim 1 aydır zaten çok stresliyim açıkçası....
Senin 2 cm açılma nasıl ebeler hastaneye yönlendirdi onu merak ettim ben açıkçası yanı benim Dr ummu çok sakin acaba bilemiyorum Dr uma çok güveniyorum aslında ama daha sk kontrole çağırması gerekmez miydi neden olabilir10 gün sonra çağırdı beni acaba :-(