Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim :)

Sweetlifee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
806
372
pieer cardin den aldım gelinliğimi arkadaşlar, özendim bende kendi aldığım gelinliği paylaşmak istedim :)

Bir tek göğüs kısmı farklı ve güzel canım. Ya da ben çok fazla gelinlik baktığım için artık hepsi birbirine benzemeye başladı.

Hayırlı olsun canım, güzel heycanlar bunlar :)

abartısız, sade ve şık. been çok beğendim, ayrıca saç renginiz de çok hoş. şimdiden mutluluklar dilerim =)

Bir tek göğüs kısmı farklı ve güzel canım. Ya da ben çok fazla gelinlik baktığım için artık hepsi birbirine benzemeye başladı.

Hayırlı olsun canım, güzel heycanlar bunlar :)

bir süre sonra banada öyle gelmişti ,yorumunuz için teşekkür ederim saolun :))

çok güzel ve çok zarif bil gelinlik marka kesınlıkle kendını belli ediyor. Bende pier cardinden bakıcam. hazır mı denıyorsunuz? Yoksa üzerinize göre dikiyorlar mı?

çok güzel ve çok zarif bil gelinlik marka kesınlıkle kendını belli ediyor. Bende pier cardinden bakıcam. hazır mı denıyorsunuz? Yoksa üzerinize göre dikiyorlar mı?

teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)) bakın tabi önce gidiyorsunuz normal deniyorsunuz gelinlikleri ama orda sadece numunelik birer tane gelinlik var sonra beğendiğiniz gelinliğin dantelini soruyorlar yurtdışından geliyormus danteli varsa dantel şipariş ediliyor dantel gelincede sizin bedeninizde bir gelinlik sıfırdan dikiliyor sonra prova kısmı var biraz uzun sürüyor ama değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…