ZSAEFMEAR ZsAeFmEaR <3 Kayıtlı Üye 21 Mart 2009 1.288 43 363 38 8 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buneyaa87 #21 Ay masallah cok güzel vallahi bayildim Allah agiz tadiyla giyinmeyi nasip etsin insallah Umarim sormamda bir sakinca yoktur kaca mal olucak bu gelinlik ?
Ay masallah cok güzel vallahi bayildim Allah agiz tadiyla giyinmeyi nasip etsin insallah Umarim sormamda bir sakinca yoktur kaca mal olucak bu gelinlik ?
demsun Guru Kayıtlı Üye 16 Nisan 2012 2.110 3.690 358 8 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buneyaa87 #22 çok zarif :) mutluluklar...
B buneyaa87 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2013 81 1 0 Ankara 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buneyaa87 #23 ZSAEFMEAR .!.: Ay masallah cok güzel vallahi bayildim Allah agiz tadiyla giyinmeyi nasip etsin insallah Umarim sormamda bir sakinca yoktur kaca mal olucak bu gelinlik ? Genişletmek için tıkla... canım fiyatı sanırım piyasaya göre oldukça uygun, çiçeğiyle birlikte 1200 e malolacak :)
ZSAEFMEAR .!.: Ay masallah cok güzel vallahi bayildim Allah agiz tadiyla giyinmeyi nasip etsin insallah Umarim sormamda bir sakinca yoktur kaca mal olucak bu gelinlik ? Genişletmek için tıkla... canım fiyatı sanırım piyasaya göre oldukça uygun, çiçeğiyle birlikte 1200 e malolacak :)
B buneyaa87 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2013 81 1 0 Ankara 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buneyaa87 #24 bu arada bana öneride bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, gelinlikçim de sizin gibi düşünmüş, bel kısmındaki toplamaya omuzlarındaki dantelden minik bir bağlantı yapıcaz, son halini de önümüzdeki hafta paylaşırım artık :))
bu arada bana öneride bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, gelinlikçim de sizin gibi düşünmüş, bel kısmındaki toplamaya omuzlarındaki dantelden minik bir bağlantı yapıcaz, son halini de önümüzdeki hafta paylaşırım artık :))
ZSAEFMEAR ZsAeFmEaR <3 Kayıtlı Üye 21 Mart 2009 1.288 43 363 38 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buneyaa87 #25 buneyaa87 .!.: canım fiyatı sanırım piyasaya göre oldukça uygun, çiçeğiyle birlikte 1200 e malolacak :) Genişletmek için tıkla... Ay cok uygunmus gercekten keske hazir satilsa bende alirdim boyle birsey yurt disinda olunca zor oluyor diktirmek vs Allah mutlulukla giyinmeyi nasip etsin insallah
buneyaa87 .!.: canım fiyatı sanırım piyasaya göre oldukça uygun, çiçeğiyle birlikte 1200 e malolacak :) Genişletmek için tıkla... Ay cok uygunmus gercekten keske hazir satilsa bende alirdim boyle birsey yurt disinda olunca zor oluyor diktirmek vs Allah mutlulukla giyinmeyi nasip etsin insallah